Home » , » Το κατοικίδιο λέρωσε το πανάκριβο χαλί του Σαββίδη και ο καπιταλιστής έγινε έξαλλος

Το κατοικίδιο λέρωσε το πανάκριβο χαλί του Σαββίδη και ο καπιταλιστής έγινε έξαλλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:02 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Αχ κύριε Σαββίδη μου. Όταν εκπαιδεύεις ένα κατοικίδιο, δεν του φωνάζεις. Αν λέρωσε το πανάκριβο χαλί σας, δεν είναι λόγος να το διώξετε. Απλά δέστε το με το λουράκι του και βγείτε μαζί του μια βόλτα. Έχετε υπομονή.
Δεν του τρίβεις τη μουσούδα στο πάτωμα και κυρίως δεν του λες "φύγε". Το ζωντανό δεν καταλαβαίνει.

Φαντάζομαι τι είπε ο υπουργός Αυγενάκης κι έγινε έξαλλος ο Σαββίδης. "Ολυμπι-Ολυμπι-Ολυμπιακέ, ομάδα ομαδάρα μου, μεγάλη μου αγάπη, Ολυμπιακάρα μου".
Ε αυτός είναι λόγος πολέμου, άμα είσαι ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα του διευκρίνισε πως είναι θέληση του Πρωθυπουργού Μαρινάκη, να πάρει νταμπλ φέτος ο Θρύλος ό,τι κι αν κάνουν οι άλλες ομάδες, πάλι καλά που έφυγε αρτιμελής. Βεβαία, εκτός από τα αθλητικά υπάρχουν και άλλα. Τα επαγγελματικά πχ. Εκεί να δείτε παράγκες.

"Ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και πήγε και καλά". Πολύ καλά πήγε. Να φανταστείτε, δεν είχαμε ούτε ένα θύμα, ούτε καν τραυματισμό! Ποιος λέει ότι πήγε καλά η συνάντηση; Ο Σαββίδης, το Έθνος, ο ΠΑΟΚ, κι ο υπουργός! 
Ε, αφού το λένε τόσοι. Να δούμε, αν θα κρατήσουν αυτή την άποψη, ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Πάντως φαίνεται από τις φωτογραφίες το καλό κλίμα. Μες τα χαμόγελα, τις αγκαλιές και τα φιλία.
Αφού μου θύμισε Ντόρα και Λιάνα!
Αν τις αντιπαραθέσεις, θα δεις τις ομοιότητες. Όχι μόνο ήταν καλό το κλίμα, τρίκαλο ήταν.

Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψε το Έθνος "Επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο και οι δυο πλευρές δεν επιθυμούσαν την παρουσία καμερών. Η συνάντηση έγινε στο «Μακεδονία Παλάς», δεν ήταν μυστική, και στο χώρο του λόμπι του ξενοδοχείου (δεν είναι άλλωστε δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο χώρο) βρέθηκαν κάμερες, κάτι όμως για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε και ο Λευτέρης Αυγενάκης".

Οι κάμερες πήγαν, γιατί κάποιος τους είπε να πάνε. Και αυτός ο κάποιος ήθελε κάμερες και μάρτυρες, γιατί δυσκολεύεται ο άλλος να τραβήξει όπλο μπροστά σε τόσο κόσμο.
Αλλιώς δεν θα βλέπαμε πόσο καλή συνάντηση θα ήταν. Ίσως κάποιοι να έφευγαν το λιγότερο με μώλωπες. Μπορεί βέβαια να τις έστειλε κι ο πρωθυπουργός. Αν τα κάνει θάλασσα ο υπουργός, να το ξέρει ο Βαγγέλης, να μην ξαναπαίξει στην ομάδα ο Λευτέρης. Πάγκο και πολύ του είναι.

Ο Σαββίδης τσαντίστηκε, γιατί ο πρωθυπουργός Μαρινάκης δεν πήγε ο ίδιος. Στις συναντήσεις κορυφής συναντιούνται οι αρχηγοί. Ανάλογος του Αυγενάκη είναι πχ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν είναι ο πρόεδρος. Δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο, είναι αλήθεια.

Το τι είπαν και κυρίως το τι δεν είπαν, αλλά εννοούσαν, θα το δούμε λίαν συντόμως. Και τότε πάλι θα σατιρίζουμε. Μάλιστα θα βάλουμε και τα τωρινά τα δημοσιεύματα για το καλό το κλίμα. Προσέχετε! Μη το φάει ο γάιδαρος.

Αν κι έμενα μου έχει καταστραφεί κληματαριά από γίδια. Πονεμένη ιστορία. Σαν την Συμφωνία των Πρεσπών ένα πράγμα.



Κι ένα ωραίο σύνθημα να σπάσει ο πάγος.

Οεοεοεοεοεο Το καλαμάκι ρε δεν τρώγεται σε λέω
Κρέμα μπουγάτσα είναι το φαγητό σου
Και λεμονίτα τ’ αναψυκτικό σου
Κι όταν θα θες να δροσιστείς λιγάκι
πιες τον φραπέ μ’ ένα σπαστό σουβλάκι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger