Home » , » Mια παραλλαγή της Τελικής Λύσης

Mια παραλλαγή της Τελικής Λύσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στη δίκη της Νυρεμβέργης οι ναζί εγκληματίες είπαν πολλά ψέματα, τα οποία φυσικά δεν έπεισαν κανένα, προκειμένου να γλυτώσουν την καταδίκη. Ένα ψέμα, μια αθλιότητα δεν τόλμησαν ούτε αυτοί να ξεστομίσουν: Πως τα εκατομμύρια θύματα τους "αυτοκτόνησαν", πως ήθελαν οι ίδιοι να καούν στους φούρνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης!

Οι Έλληνες φασίστες παρέα με τα γαλάζια αποβράσματα της ΝΔ χθες ξεπέρασαν το Γκέμπελ και τα υπόλοιπα ναζιστικά τέρατα! Υπονόησαν ότι οι πρόσφυγες ευθύνονται για τους νεκρούς από τη φωτιά!
Το αίσχος, η θρασυδειλία τους, η βλακεία και η σκατοψυχία τους δεν έχει προηγούμενο.

Οι πρόσφυγες διαμαρτυρήθηκαν, επειδή ακριβώς η πυρκαγιά έκαψε μια γυναίκα, το παιδί της, ενώ τραυμάτισε πολλούς άλλους ανθρώπους. Και τι έκανε η κυβέρνηση των γαλάζιων δημίων; Διέταξε τα ΜΑΤ να ρίξουν δακρυγόνα και να δείρουν ανθρώπους, που φώναζαν για βοήθεια!

Η τακτική της Νέας Δημοκρατίας είναι ίδια με αυτή των SS στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μεγάλο μέρος των απωλειών οφείλονταν στις κακές συνθήκες που επικρατούσαν εκεί. Όπως ακριβώς στο Άουσβιτς, το Νταχάου και άλλα κολαστήρια, στη Μόρια οι άνθρωποι στοιβάζονται σε χώρους, που είναι για πολύ λιγότερους, για το ένα τέταρτο! Αυτό είναι βασανιστήριο και μάλιστα από τα πλέον σαδιστικά.

Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να χαίρεται με τη φωτιά και το φρικτό θάνατο αθώων. Πρώτα από όλα τρομοκρατεί τους απελπισμένους πρόσφυγες, που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. "Θα πνιγείτε, θα καείτε και πάντως σίγουρα θα φυλακιστείτε, ώστε να μην μπορέσετε να πάτε εκεί που θέλετε". Αυτό είναι το μήνυμα.

Επίσης βρίσκει αφορμή να διαβάλλει τα θύματα της δολοφονικής ναζιστικής πολιτικής που ακολουθεί."Οι πρόσφυγες κάνουν φασαρίες"! Έχουν την συνήθεια αυτοί που καίγονται ζωντανοί να φωνάζουν, κύριε Αδόλφε Μητσοτάκη.

Ακόμα βρίσκει αφορμή να σχεδιάσει κι άλλα τέτοια στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ένα σε κάθε περιφέρεια για αρχή. Τα οποία θα γεμίζουν και θα γίνουν τόποι βασανισμού αθώων.

Η Ενωμένη ναζιστική Ευρώπη έχει δώσει ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ για να κρατάμε φυλακισμένους ανθρώπους, που δεν έκαναν το παραμικρό παράπτωμα.
Παιδιά, άντρες και γυναίκες, που απλά θέλουν να φύγουν από τη φτώχεια και τον πόλεμο. Αυτό που κάνει η Ελλάδα κανονικά σηκώνει καταδίκη. Κάνουμε ότι και οι ναζί την εποχή που τυραννούσαν την Ευρώπη.

Οι υποκριτές Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί ξέρουν καλά τι γίνεται σε αυτές τις φυλακές. Δεν τους νοιάζει. Μάλιστα πληρώνουν για να γίνεται ακριβώς αυτό: Μια συνεχής εξαθλίωση.

Χρέος μας είναι να ξεσηκωθούμε κατά του ναζισμού. Είναι αδιανόητο να εφαρμόζεται στην Ελλάδα μια παραλλαγή της Τελικής Λύσης, στη χώρα που υπέφερε τόσα από τα ανθρωπόμορφα ναζιστικά κτήνη. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας μιλήσει η οργή μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger