Home » » Παρασκηνιακές καταστάσεις

Παρασκηνιακές καταστάσεις

Από giorgis , Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:15 μ.μ.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Το έχουμε ξεκαθαρίσει απ' την αρχή. Κύριο μέλημα αυτού του ιστότοπου είναι να διατηρεί την αξιοπιστία του. (Κάποια μικρά φάουλ σε σχέση με το ότι εμείς δεν δημοσιεύουμε φήμες και πληροφορίες που δεν μπορεί τεκμηριώσουμε, και  συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, έχει σχέση ότι προστέθηκαν δυο νέα πρόσωπα στην Σ.Ο του μπλοκ μας, τα οποία ακόμα δεν αφομοίωσαν το "πνεύμα" του μπλοκ μας).

Η παρακάτω, λοιπόν πληροφορία που δημοσιεύομε είναι τσεκαρισμένη.
Είναι γνωστό η σφοδρή αντιπαράθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Κώστα Βαξεβάνη και του πρωθυπουργού.
Ο εκδότης της εφημερίδας Documento |κατηγόρησε δημόσια τον πρωθυπουργό ότι λειτουργεί σαν "ενωματάρχη του '60",  και ο οποίος "τηλεφωνεί αυτοπροσώπως σε επιχειρηματίες και τους ζητά να κόψουν τη διαφήμιση στο Documento".

Το λαλίστατο γραφείο της Ν.Δ., μπροστά σ' αυτή την πρωτοφανή καταγγελία, δεν έκανε την παραμικρή τοποθέτηση. Επίσης όλες οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα "απαξίωσαν" να ασχοληθούν με το θέμα.

Σήμερα, λοιπόν, το Βαθύ Κόκκινο είναι σε θέση να ισχυριστεί ότι όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο πολιτικο-εκδοτικό κύκλωμα, λειτουργούν σαν κοινοί μαφιόζοι. Εκτός των άλλων ο ένας ηχογραφεί τις συνομιλίες του άλλου.

Πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας αναφέρουν ότι στην κατοχή του εκδότη του Documento, υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πλουτοκράτη, ο οποίος ασχολείται στον τομέα των κατασκευών και της ενέργειας, στην οποία ο πρωθυπουργός "συνιστά" στον καπιταλιστή να σταματήσει να δίνει διαφήμιση στο έντυπο του Κώστα Βαξεβάνη. 

Υ.Γ: Προβληματίστηκα πάρα πολύ αν έπρεπε να γράψω αυτό το κείμενο.Ο βασικός προβληματισμός  ήταν η υποψία μου ότι η "πηγή" μου, θέλει να χρησιμοποιήσει εμένα και φυσικά το μπλοκ μας, για να εξυπηρετήσει προσωπικές και επιχειρηματικές της σκοπιμότητες.
Υπάρχει όμως και μια ΄λεπτομέρεια". Τις τηλεφωνικές συνομιλίες δεν τις ηχογραφούν μόνο οι άλλοι ...    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger