Home » , » Σάλταρε εντελώς ο Μπογδάνος. Συγκρίνει τον εαυτό του με τον ... Πλουμπίδη!

Σάλταρε εντελώς ο Μπογδάνος. Συγκρίνει τον εαυτό του με τον ... Πλουμπίδη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 | 1:04 π.μ.


Ε, τέρμα ο τύπος έχει σαλτάρει εντελώς. Μιλάμε για την ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης. Τον άνθρωπο πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος και βουλευτής. 
Και είναι ολοφάνερο ότι αυτή την στιγμή ο Μπογδάνος βρίσκεται σε παράκρουση.

Δεν μας ενδιαφέρει φυσικά αν υπάρχουν ψηφοφόροι του κάπως πιο ισορροπημένοι οι οποίοι θα του συστήσουν να μπει σε κάποια ιατρική παρακολούθηση και ίσως με την φαρμακευτική αγωγή που θα του χορηγηθεί να γίνει αναστρέψιμη η ψυχική κατάσταση του.
Αυτό που διαπιστώνουμε, όμως, είναι ότι ο αυτοχαρακτηριζόμενος "διανοούμενος", δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην βουλή, αλλά σε κάποιο κατάλληλο ίδρυμα που ασχολείται με προβληματικούς συνανθρώπους μας, όπως είναι η περίπτωση του.

Γιατί είναι απίστευτο ότι σαν αντίδραση για το κράξιμο που εισέπραξε, -και από το ΚΚΕ εκτός των άλλων-, αφού παρουσιάστηκε χαφιές χωρίς κουκούλα μάλιστα, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον εμβληματικό ηγέτη του κομμουνιστικού κινήματος Νίκο Πλουμπίδη!
(Στην πορεία διέγραψε το τουιτάρισμα του και ίσως αυτό να οφείλεται σε ... ιατρική παρέμβαση)

 Σε κάθε περίπτωση πάντως σίγουρα ο Μπογδάνος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους δέκα "αρίστους" του νεοδημοκρατικού κοινοβουλευτικού λόχου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2019 στις 11:01 π.μ.

Απορώ. Με αυτό το σκουπίδι γιατί ασχολείστε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger