Home » , » Η αισθητική κάποιων γαλάζιων στελεχών

Η αισθητική κάποιων γαλάζιων στελεχών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 | 7:58 μ.μ.

Η φωτοσύνθεση που παραθέτουμε -την αλιεύσαμε από το διαδίκτυο- είναι χαρακτηριστική για την αισθητική που διακατέχει πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφέρεται σε μια πρόσφατη δραστηριότητα της γ.γ Αιγαίου & Νησιώτικης Πολιτικής Χριστιάνας Καλογήρου.

Κάποιες παρατηρήσεις, όμως μπορεί να κάνουμε προσπερνώντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά από αυτή την καραμπινάτη περίπτωση λογοκρισίας και κυβερνητικού αυταρχισμού. (Κάποιοι ερασιτεχνικοί θίασοι από Ικαρία, Κω κ.α, καταδίκασαν την ενέργεια του κυβερνητικού στελέχους και απέσυραν την συμμετοχή του από το 31 φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου).

Δεν θα αναφερθούμε στις φήμες που κυκλοφορούν για την δραστηριότητα αυτής της κυρίας και έχουν πηγή εσωκομματικούς της οι οποίοι συσπειρώνονται γύρω από τον βουλευτή της Ν.Δ., Χαράλαμπο Αθανασίου.

Μια ερώτηση θα της κάνουμε μόνο. Εδώ και καιρό ο τοπικός τύπος της Λέσβου βοά "για τα πεταμένα λεφτά στην τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου" με ευθύνη της κυρίας Καλογήρου.  "αφού οι συμμετοχές της Περιφέρειας σε διάφορες εκθέσεις ήταν ταξιδάκια αναψυχής χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα".

Δεν αναφερόμαστε για όλα τα άλλα που τις χρεώνουν. Για την στάση της στο μεταναστευτικό, τα όσα την καταγγέλλουν οι αγρότες του νησιού για την δακοκτονία  γιατί έχει μπλοκάρει τις αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν στους σεισμοπαθείς της Βρισάς, κλπ.

Για τα "ταξιδάκια αναψυχής" που κάνει η ίδια η κ. Καλογήρου και οι συνεργάτες της θα απαντήσει ή πρέπει να κάνουμε σχετικό ρεπορτάζ; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2019 στις 10:06 π.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=tqZVMBltrwc Απίθανο video για ναζιστική συμμορία. Δείτε το.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger