Home » , » Μήπως παρουσιάζονται επίτηδες τόσο γελοίοι, για να μην καταλάβουμε πόσο επικίνδυνοι είναι;

Μήπως παρουσιάζονται επίτηδες τόσο γελοίοι, για να μην καταλάβουμε πόσο επικίνδυνοι είναι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 | 5:22 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Κόβεται η λεγομένη 13η σύνταξη; Μιλάνε για μπάφους στο Μαξίμου! Κι ας είναι η προπαγάνδα της ΝΔ μαστούρα σκέτη. Σαν κάποιος να γράφει στο αμπάρι του NOOR 1.

Σκοτώνονται αθώοι, πνίγονται, καίγονται, πεθαίνουν λόγω των άθλιων συνθηκών, που δημιουργεί η πολιτική τους; Τους φταίνε τα ίδια τα θύματα, οι άλλοι, η κακιά η ώρα.
Ξεφτιλίζονται διεθνώς; Υμνούν τα ρούχα της Μαρέβας.
Ο Μητσοτάκης άδειασε τους ψηφοφόρους, απέδειξε ο ίδιος πως έκανε αισχρή καπηλεία για Πρέσπες και Μάτι "αλλά είναι γκόμενος"!

Αναρωτιέσαι αν κάπου το κάνουν επίτηδες. Να φανούν γελοίοι, για να μην καταλάβουμε πόσο επικίνδυνοι είναι. Είναι αλήθεια πως τέτοιους βλάκες στην κυβέρνηση, έχω να δω από τη χούντα του Παπαδόπουλου. Τότε που έβαζαν τσιρότα στους δίσκους!

Ας δούμε τη χθεσινή γελοιοποίηση της συμμορίας των αχρήστων. Είπαμε πολλές φορές πως οι διπλωμάτες λένε τις χειρότερες βρισιές με το πιο ευγενικό τρόπο.
Τονίσαμε επίσης, κι εμείς και άλλα site πως, δεν έπρεπε να ανακατευτούμε στα εσωτερικά της Βενεζουέλας. Μιας χώρας που βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, δεν μας πείραξε ποτέ και έχει πετρέλαιο. Ο Μητσοτάκης, όπως διάφοροι Ευρωπαίοι υποτακτικοί των Αμερικανικών Πολυεθνικών, που κυβερνάν τις ΗΠΑ, αναγνώρισε ως Πρόεδρο κάποιο μαλάκα. Ένα προδότη, πραξικοπηματία, ένα καθίκι που ζητούσε ξένη επέμβαση στη χώρα του, που ήταν παρέα με εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους. Κάποιον που ανακηρύχτηκε μόνος του Πρόεδρος!

Φυσικά ο λαός της Βενεζουέλας απέρριψε το τσουτσέκι των ιμπεριαλιστών και συσπειρώθηκε γύρω από τον πρόεδρο Μαδούρο, τον οποίο τα ΜΜΕ είχαν συκοφαντήσει.
Μετά την παταγώδη αποτυχία της Αμερικανικής επέμβασης και την πλήρη απαξίωση του προδότη Γκουαϊδό ένας - ένας οι Πρέσβεις των χωρών που είχαν διαταχθεί από τις ΗΠΑ να αναγνωρίζουν τον πραξικοπηματία, προσκύνησαν το νόμιμο Πρόεδρο της χώρας Νικολά Μαδούρο.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα στην Ευρώπη που υποστηρίζει τον Μαδούρο ακόμη και σήμερα. Και ποιος ξέρει γιατί"; Αυτά έγραφε ο υπόδικος Α. Λοβέρδος.
Τώρα που δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ, που αναγνωρίζει το Μαδούρο, αλλά όλοι και η κυβέρνηση της ΝΔ, που τόσο κόπο έκανε το ΚΙΝΑΛ να βγει αυτοδύναμη, ελπίζω να πήρε την απάντηση στο γιατί. Γιατί ιδεοληψία δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα, αλλά η ΝΔ και τα δεκανίκια της. Και μεγάλη κουταμάρα επίσης. Γιατί πρώτα αλλάζει κυβέρνηση μια χώρα και μετά στέλνεις Πρέσβεις για διαπιστευτήρια. Αλλιώς σε γλεντάνε.

Κι αυτό έκανε η Βενεζουέλα. Γλέντησαν κυριολεκτικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο γνωστός για τους μύδρους κατά του Μαδούρο Ι. Πιπίνης συνομίλησε με εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Προέδρου Μαδούρο στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. Τον έβαλαν να κάτσει κάτω από τα πορτραίτα του Ούγκο Τσάβες και του Νικολάς Μαδούρο και δημοσίευσαν τη φωτογραφία. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλοι οι νικητές στους ηττημένους. Τους βγάζουν φωτογραφία μέσω σημαιών ή άλλων συμβόλων.

Φυσικά έγινε χαμός από τα ειρωνικά σχόλια τόσο στο εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνει κανείς σημασία στο Μητσοτάκη: Η γελοιότητα και η βλακεία, που τους δέρνει αλύπητα.
Περισσότερο κι από το διπλωματικό ξύλο, που έφαγαν στην Πρεσβεία. Όμως ακριβώς αυτή η γελοιότητα, η ανοησία, του Κούλη και της παρέας του κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα και μπορεί να μας στοιχίσει πανάκριβα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger