Home » , , » Ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου για δωροδοκία στο σκάνδαλο Novartis

Ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου για δωροδοκία στο σκάνδαλο Novartis

Από giorgis , Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 | 7:46 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Την προσωπική μου άποψη για το που θα καταλήξει η "διερεύνηση" του τεραστίου σκανδάλου της Novartis  την έχω διατυπώσει από πολύ παλιά και επιμένω σ' αυτή. Στο τέλος όλοι οι λαδιάρηδες θα βγουν πεντακαθαρήδηδες

Κανένα λαμόγιο πολιτικάντης που πήρε μίζες από την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, δεν πρόκειται να την "πληρώσει" και θα ... πάμε για φρέσκα σκάνδαλα.

Σήμερα στο κέντρο του κάδρου αυτής της "αρπαχτής", βρίσκεται ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η ειδησεογραφία μας λέει ότι η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, εντόπισε στοιχεία που «δείχνουν» δωροδοκία του Ανδρέα Λοβέρδου όταν ήταν υπουργός Υγείας για το σκάνδαλο Novartis.  

Έτσι οι εισαγγελείς ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.

Η ειδησεογραφία δεν μας πληροφορεί αν έχουν υπάρξει νέα στοιχεία που δεν γνωρίζουμε. Μέχρι τώρα ξέρουμε για τις καταθέσεις που έχουν δώσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες οι οποίες είναι συγκλονιστικές και κατηγορηματικές.

("Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαιτούσε τα χρήματα να του καταβάλλονται πάντα σε βαλίτσα χέρι με χέρι ενώ χρησιμοποιούσε επιπλέον και μια εταιρεία, με την επωνυμία computer team, η οποία ήταν συμφερόντων του, αλλά δε φαινόταν ο ίδιος", αναφέρει ο ένας,  "ο Ανδρέας Λοβέρδος δωροδοκήθηκε κατ’ επανάληψη από τη Novartis", συμπληρώνει ο άλλος).

Θα "θυσιαστεί" ο Λοβέρδος για να μπει οριστική ταφόπλακα και σ' αυτό το τεράστιο σκάνδαλο; Χλωμό το βλέπουμε. Αν και το σύστημα έχει ανάγκη να δημιουργήσει την μαζική ψευδαίσθηση ότι έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης, στην περίπτωση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, δεν το εκτιμάμε πιθανό αυτό. Αναμένουμε.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger