Home » , » Κόντρα Καρατζαφέρη με Χατζηνικολάου. Μια αντιπαράθεση με ... προοπτικές

Κόντρα Καρατζαφέρη με Χατζηνικολάου. Μια αντιπαράθεση με ... προοπτικές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 | 8:54 μ.μ.

Τι συμβαίνει στα ενδότερα της δεξιάς πολυκατοικίας δεν γνωρίζουμε. Πάντως η κόντρα Καρατζαφέρη - Χατζηνικολάου, η οποία κρατάει χρόνια μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που θα μας εντυπωσιάσουν.

Η ολομέτωπη επίθεση που έκανε ο πρώην επικεφαλής του ΛΑΟΣ στην τελευταία του τηλεοπτική εκπομπή -και η οποία αποτέλεσε το ερέθισμα να φτιάξει ο σαλταρισμένος Χίος το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του δεν αποκλείεται να κρύβει έντονο παρασκήνιο.
Η αναφορά ότι ο ιδιοκτήτης του  Real Group "θα στήσει συνέντευξη με τον Μητσοτάκη και εάν δεν του τα δώσει θα τον φάει", είναι κάτι που φημολογείται σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία.

Το ότι η συνέντευξη μπορεί να είναι στημένη, το πιθανολογεί και σημερινό σχόλιο της εφημερίδας Documemto.
Και αυτό το κάνει με έμμεσο τρόπο ζητώντας από τον Χατζηνικολάου να ρωτήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην συνέντευξη που θα του πάρει την Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα, για το πώς απέκτησε το σπίτι του Βολταίρου στην Γαλλία, για τον αφανή χρηματοδότη της εταιρείας της συζύγου του, για το ανακριβές πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη κ.α.

Παρακινδυνευμένο είναι να κάνουμε κάποια εκτίμηση για το τι πραγματικά συμβαίνει μ' αυτή την ιστορία. Θα παρακολουθήσουμε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου και θα επανέλθουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger