Home » , » Προς ελληνικά ΜΜΕ: Λουκούμι από τη ΜΙΤ πότε θα πάρετε;

Προς ελληνικά ΜΜΕ: Λουκούμι από τη ΜΙΤ πότε θα πάρετε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 1:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρέπει να έχεις λίγη πείρα να ξεχωρίσεις τις πλαστές από τις γνήσιες φωτογραφίες. "Ο δρόμος έχει κοπεί, λεν οι ισλαμοφασίστες" και δείχνουν Τούρκους στρατιώτες. Μόνο που οι σκιές τους λένε την αλήθεια. Ξέροντας λοιπόν το ψέμα μαντεύουμε, πως τα έχουν βρει σκούρα, έτσι λένε ό,τι τους κατέβει, προφανώς για να δημιουργήσουν πανικό.
Μην κουράζεστε, οι Κούρδοι δεν υποχωρούν από την πόλη, οι βασιβουζούκοι όμως θα πεθάνουν.

Άλλο κόλπο: Παλιές φωτογραφίες που εμφανίζονται ως νέες. "Οι Κούρδοι σκότωσαν αμάχους στην Τουρκία". Κι εμφανίζουν μια φωτογραφία με αμάχους να τρέχουν. Που όμως τους είχαν εμφανίσει στο Χαλέπι, όταν το πολιορκούσε ο Άσαντ! Πως μοιάζουν έτσι βρε παιδί μου; Ολόιδιες!

Βρε Σουλτάνε, τόσα θα κερδίσουν οι Τουρκικές εταιρείες από την ανοικοδόμηση. Μα παλιές φωτογραφίες; Ούτε μια σκηνοθεσία της προκοπής; Και να σκεφτείτε, γυρίζουν τόσα σήριαλ.
Το νέο "ο Τουρκικός στρατός αγαπά τους Κούρδους". Τους χαμογελά, χαϊδεύει τα παιδιά τους, πριν τα πυροβολήσει. Τον πυροβολισμό τον λογοκρίνουν, καθώς απευθύνονται σε όλο το κοινό.

"Σκοτώνετε, βασανίζετε, πλιατσικολογείτε, αλλά μην το δείχνετε"! Αυτό λέει το Σουλτανικό φιρμάνι. Που είμαστε; Στο 1821 να γδέρνουμε ζωντανούς και μετά να κρεμάμε τους εχθρούς;
Ο 21ος αιώνας απαιτεί αναίμακτη γενοκτονία. Δεν είχατε τους ναζί; Ντους, αέριο και φούρνο.
Ή τους Έλληνες! Τόσο ωραία θάλασσα, για να πνίγονται οι πρόσφυγες.
Πνίγεστε στα πεντακάθαρα, καταγάλανα νερά του Αιγαίου! Πρέπει να είστε χαρούμενοι γι αυτό! Άλλοι βρε, πληρώνουν, για να κολυμπάνε. Ναι είμαι ειρωνικός. Άλλα όχι δολοφόνος, όπως αυτοί που αφήνουν πρόσφυγες να πεθαίνουν, αυτοί που δημιουργούν πρόσφυγες, αυτοί που τους σκοτώνουν κι αυτοί που φυλακίζουν αθώους.

Κι αν κάποιος Κούρδος πρόσφυγας περάσει από την Ελλάδα, γίνεται αυτόματα τζιχαντιστής! Κι ας έφυγε για να γλυτώσει από τους Ισλαμοφασίστες! Από θύμα, θύτης, μόλις περάσει "τα άγια σύνορα της Πατρίδας"! Που μπορούν να περάσουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν οι πλούσιοι, διεφθαρμένοι, αιματοβαμμένοι Σεΐχηδες και Σουλτάνοι. Αλλά όχι οι φτωχοί. Οι φακίρηδες, φακίρ (faqir) = φτωχός στα Αραβικά, πάντα κάθονταν στα καρφιά.

Θάνατος στους δημοσιογράφους! Είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Σουλτάνου. Οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, γιατί οι κόλακες είναι τα μεγαλύτερα σκουλήκια.
Σκοτώνουν λοιπόν τους δημοσιογράφους, για να βάλουν την είδηση που τους βολεύει. Γιατί κάποιος δημοσιογράφος μπορεί να πει την αλήθεια και να χαλάσει το κουτόχορτο.

Ό,τι πει ο Σουλτάνος. Αφού έπιασε στην Ελλάδα με τη Νέα Δημαγωγία γιατί όχι παντού; Οι Τούρκοι πράκτορες έχουν πιάσει δουλειά στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Υπερωρίες κάνουν. "Πόσο τρομοκράτες είναι τα βρέφη". Δεν είναι τρομακτικό το κλάμα ενός μωρού; Ειδικά όταν το κομματιάζει η βόμβα, ή το πετυχαίνει η σφαίρα του μισθοφόρου φονιά.

Πλιάτσικο ναι! Αλλά κρυφά, σαν κλέφτες, όχι όπως με το Ισλαμικό κράτος, να καμαρώνουν! Τώρα είναι Τούρκοι στρατιώτες, δεν είναι πια στο ISIS. Κοπιάστε δημοσιογράφοι, αν σας βαστάει. Δεν πιστεύετε τον πολυχρονεμένο μας Σουλτάνο; Φάτε βόμβες, για να μάθετε. Άλλωστε στον πόλεμο η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα. Οπότε η αλήθεια στη Συρία έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

ΥΓ Τραμπάκουλα, δεν σκοτώθηκαν πολλοί ακόμα έτσι; Αν το έκανε όμως άλλος...
Το βλήμα: "440 νεκροί Κούρδοι 109 χιλιόμετρα μέσα στη χώρα ο Τουρκικός στρατός". Λουκούμι από τη ΜΙΤ πότε θα πάρετε;
Ο Σουλτάνος πάντως σας ευχαριστεί.
Άλλο παλιότερο δημοσίευμα: Τα SS κατέλαβαν το Βλαδιβοστόκ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger