Home » , » Οι εισβολείς δολοφόνοι πεθαίνουν και ηττώνται στο Κουρδιστάν. - Οι απώλειες ων εισβολέων που δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ

Οι εισβολείς δολοφόνοι πεθαίνουν και ηττώνται στο Κουρδιστάν. - Οι απώλειες ων εισβολέων που δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 | 6:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επίσημα, οι βεβαιωμένοι νεκροί, αυτοί που έχουν παραδεχτεί Τούρκοι εισβολείς και Κούρδοι υπερασπιστές είναι 73 για τους Τούρκους και 95 για τους Κούρδους. Οι άμαχοι είναι τουλάχιστο 32.
Όμως στην πραγματικότητα οι απώλειες των Τούρκων εισβολέων είναι εκατοντάδες. Φτάνουν ήδη, μπορεί και να ξεπερνούν τους 400. Έχουν χάσει τεθωρακισμένα και κάποια droneς.

Οι Κούρδοι πέτυχαν χθες μεγάλη νίκη στην συνοριακή πόλη Ras al Ayn, αυτή που ο υπερόπτης ανόητος Σουλτάνος ανακοίνωσε περιχαρής πως είχε καταλάβει.
Όχι μόνο δεν κατάλαβε την πόλη οχυρό, αλλά όλες οι επιθέσεις των ισλαμοφασιστών του ISIS και της αφρόκρεμας του Τουρκικού στρατού, αποκρούστηκαν παρά τους λυσσασμένους βομβαρδισμούς από αεροπορία και πυροβολικό.
Από την πρώτη στιγμή της εισβολής οι Τούρκοι προσπάθησαν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους αυτή την πόλη.. Απέτυχαν οικτρά. Οι απώλειες τους ξεπερνούν κατά πολύ το σύνολο των επίσημων απωλειών μόνο σε αυτό τον τομέα του μετώπου.
Χθες μονάχα 75 κτήνη πήγαν στην Κόλαση. Τώρα οι ντροπιασμένοι Τούρκοι στρατηγοί, αφού απέτυχαν και να περικυκλώσουν την πόλη, φέρνουν νέες ενισχύσεις και περισσότερα άρματα μάχης. Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για το Σουλτάνο. Οι Κούρδοι δεν αντιστέκονται απλά, νικάνε!

Στο μέτωπο της Ιεράπολης όχι μόνο έχουν αποκρουστεί όλες οι επιθέσεις του ISIS, δηλαδή των συμμάχων των Τούρκων, αλλά οι Κούρδοι τους έχουν πάρει φαλάγγι. Διεισδύουν στα κατεχόμενα από προηγούμενες επιχειρήσεις εδάφη και τσακίζουν τους δειλούς εισβολείς.

Στις μεγάλες πόλεις των συνόρων που υπερασπίζονται οι Κούρδοι, οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να πατήσουν. Ξεσπούν έτσι τη λύσσα για την ντροπιαστική ήττα τους πάνω στους αμάχους.
Οι εισβολείς κατόρθωσαν να καταλάβουν σε δυο σημεία κάποια χωριά μεταξύ των πόλεων Ras al Ayn και Tal Abyad στην προσπάθεια τους να παρακάμψουν την γρανιτένια άμυνα των Κούρδων.

Αυτό το κατάφεραν μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχει αρκετός Κουρδικός στρατός να ελέγχει όλο το μήκος των 500 και παραπάνω χιλιομέτρων του μετώπου. Αν οι Κούρδοι είχαν τεθωρακισμένα, πυροβολικό και αεροπορία, με πλευρικές επιθέσεις θα κατόρθωναν να εξαφανίσουν τους εισβολείς σκοτώνοντας χιλιάδες κι αιχμαλωτίζοντας όλους τους υπόλοιπους.
Αφού όμως είναι σχεδόν άοπλοι προτιμούν (σωστά) οργανωμένες αιφνιδιαστικές επιθέσεις με ταχυκίνητες μονάδες.

Οι εισβολείς δολοφόνοι πεθαίνουν και ηττώνται στο Κουρδιστάν. Αγανάκτηση προκαλούν οι αγριότητες των ισλαμοφασιστών, των βασιβουζούκων του σουλτάνου.
Εγκλήματα πολέμου, έχουν εντολή να διαπράξουν. Γιατί οι Τούρκοι κάνουν συστηματική και οργανωμένη γενοκτονία. Θέλουν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν απ' την περιοχή τους Κούρδους. Μάταια όμως.
Οι φρικαλεότητες των πλιατσικολόγων φονιάδων της Τουρκικής ορδής πεισμώνουν τους αμυνόμενους. Άντρες και γυναίκες μάχονται με ηρωισμό και αυταπάρνηση.

Αλλά ο Σουλτάνος στέλνει και άλλες ενισχύσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε πως βάζει μπροστά του μισθοφόρους του ISIS, για να τους εξολοθρεύσει. Όμως όταν τελειώσουν τα 20.000, καθάρματα, μοιραία θα αρχίσουν να πεθαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες οι ψηφοφόροι του. Και τότε μάλλον η κοινή γνώμη στην Τουρκία θα ξυπνήσει απότομα.

Κλείνω με ένα στίχο ποιήματος που γράφτηκε για μας αλλά που ταιριάζει απόλυτα στους ήρωες υπερασπιστές του Ελεύθερου Κουρδιστάν. Το "Ελληνόπουλο" γράφτηκε από τον Βίκτωρ Ουγκώ το 1828 και αναφέρεται στην καταστροφή της Χίου στις 30/3/1822.
.
.."Διαβάτη, μου κράζει το Ελληνόπουλο με το γαλάζιο μάτι:
Βόλια, μπαρούτι θέλω. Να!"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger