Home » , » Αποκαλύψεις που .... τις έχουμε για πρωινό

Αποκαλύψεις που .... τις έχουμε για πρωινό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 | 6:32 π.μ.

Αυτά συμβαίνουν όταν οι αρχισυντάκτες των μεγάλων εφημερίδων δεν διαβάζουν "Βαθύ Κόκκινο". 😅

"The Washington Post είναι ο τίτλος κορυφαίας Αμερικανικής καθημερινής εφημερίδας. Είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ουάσινγκτον, καθώς και η παλαιότερη της περιοχής, έχοντας ιδρυθεί το 1877", μας γράφει η wikipedia.

Παρουσιάζεται σήμερα λοιπόν, αυτή η εφημερίδα να έχει σαν αποκλειστική είδηση, -ανακυκλώθηκε αστραπιαία στα ΜΜΕ όλου του κόσμου- κάτι που εμείς, ο σύντροφος mitsos175 δηλαδή, είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή. 

 "Όσον αφορά την Τουρκική επίθεση στους Αμερικάνους έγινε επίτηδες και ήταν θέατρο. Πρώτα απ' όλα δείχνει τη δήθεν αποφασιστικότητα του Ερντογάν, πως τάχα δεν υπολογίζει ούτε τις ΗΠΑ. Δεύτερο ρίχνει στάχτη στα μάτια των Ρώσων. "Τα χάλασαν Τούρκοι και Αμερικάνοι". Κούνια που τους κούναγε..." ανέφερε ανάρτησή μας.

Ερχεται σήμερα η Αμερικανική εφημερίδα για να μας πει ότι "Οι δυνάμεις των Η.Π.Α. υποστηρίζουν ότι η Τουρκία “σκόπευσε” εσκεμμένα τα «αμερικανικά στρατεύματα» με βολές πυροβολικού στη Συρία", μια είδηση που ταξίδεψε αμέσως σε όλο τον κόσμο και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Τέτοιες αποκαλύψεις πάντως εμείς τις έχουμε για πρωινό 😜
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger