Home » , » Σοκαριστική ομολογία πρώην Τούρκου κομάντο για τις φρικαλεότητες των Τουρκικών στρατευμάτων σε βάρος των Κούρδων (Βίντεο)

Σοκαριστική ομολογία πρώην Τούρκου κομάντο για τις φρικαλεότητες των Τουρκικών στρατευμάτων σε βάρος των Κούρδων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 9:54 μ.μ.

Σοκαριστική η ομολογία που κάνει στην τηλεόραση του Alpha ο Ιμπραήμ Γιαϊλαλί, ένα άτομο το οποίο υπηρέτησε στις τουρκικές ειδικές δυνάμεις και σήμερα είναι πολιτικός πρόσφυγας στην χώρα μας.

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές του πρώην Τούρκου κομάντο για τις φρικαλεότητες του Τουρκικού στρατού στον οποίο συμμετείχε.  "Αυτά που κάνει ο ISIS τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες τη δεκαετία του ‘90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις", τον ακούμε να λέει και να συμπληρώνει: "Διαπράξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του ΡΚΚ, κόβαμε τη μύτη και τα αφτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους, βγάζαμε φωτογραφίες".

"Ο στόχος τους δεν ήταν το ΡΚΚ, ο στόχος τους ήταν οι Κούρδοι. Ήθελαν να εξοντώσουν τον κουρδικό λαό. Αυτό που θέλουν είναι η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία", είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο Γιαϊλαλί.

Οπως αναφέρει ο ίδιος στις μάχες κατά των Κούρδων αιχμαλωτίστηκε και έμεινε κρατούμενος των ανταρτών του ΡΚΚ για δύο χρόνια.
Στο διάστημα της φυλάκισης του  συνειδητοποίησε τα εγκλήματα που είχε διαπράξει ως Τούρκος στρατιώτης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Οκτωβρίου 2019 στις 7:52 π.μ.

Ό,τι ακριβώς έκαναν και στην Ελλάδα του 1946-49 οι Σουρλαίοι, οι Μαγγανάδες, οι Μπισδαίοι, οι Καλαμπαλίκηδες κι όλα τα παρόμοια ταγματαλήτικσ αποβράσματσ της Κατοχής που είχσν πλέον φορέσει την αγγλοσμερικάνικη σκούφια και την κορόνα των Γλυξμπουργκ... Ίδιος και απαράλλαχτος ο φασισμός σε όλες του τις εθνικές εκδοχές και αποχρώσεις. Και ίδιο πρέπει νάναι το χτύπημα που πρέπει να του δώσουν όλοι οι λαοί: επαναστατική πάλη για την εξολόθρευση του συστήματος που γεννά και τρέφει τους φασίστες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger