Home » , » Ευ. Τσακαλώτος: Χυδαιότητα και απανθρωπιά από ένα πάμπλουτο πρώην εθελόδουλο εξουσιαστή

Ευ. Τσακαλώτος: Χυδαιότητα και απανθρωπιά από ένα πάμπλουτο πρώην εθελόδουλο εξουσιαστή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 10:45 μ.μ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ένας πάμπλουτος πρώην εθελόδουλος εξουσιαστής, που υπήρξε όργανο ντόπιων και ξένων "αρπακτικών - κορακιών", δεν διστάζει καθημερινά να προκαλεί με τις δηλώσεις του τα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα.

Η σημερινή του δήλωση δεν ξέρουμε αν είναι αποτέλεσμα θράσους στο να εκδηλώσει δημόσια την απανθρωπιά και την αδιαφορία του για τα λαϊκά στρώματα, ή στην τελική δεν συνειδητοποιεί το τι λέει.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι χυδαία και μας δείχνει ότι ο τύπος δεν έχει την παραμικρή επαφή με το τι βιώνει ο ελληνικός λαός.

"Το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης βοηθάει και στη μείωση της χρήσης του, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής" μας είπε αυτός ο απίστευτος πολιτικάντης σε τηλεοπτική του παρουσία!

Να παγώσει δηλαδή ο φτωχός κόσμος που δεν μπορεί να αγοράσει πετρέλαιο τον χειμώνα εξ αιτίας της υπέρογκης τιμής του, στο όνομα της αντιμετώπισης της "κλιματικής αλλαγής"!

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αυτή την απίστευτη παπαριά του. Εχει σημασία όμως να θυμηθούμε ποιος είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που προβαίνει σ’ αυτές τις προκλητικές τοποθετήσεις; Είναι ένα εξουσιαστικό πρεζόνι, ένας "πατριώτης" που θησαύρισε έχοντας στην κατοχή του «χαρτοφυλάκια» της JP Morgan, και της Black Rock. (μιλάμε για "επενδυτικούς" κολοσσούς με καταστροφικό για τον ελληνικό λαό ρόλο οι οποίοι «κερδοσκοπούν λεηλατώντας και πτωχεύοντας την Ελλάδα», όπως έγραψε ένας πρώην σύντροφος του Τσακαλώτου, (Ο Στέλιος Ελληνιάδης στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς»).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Οκτωβρίου 2019 στις 10:30 π.μ.

Δύο πράγματα αξίζει να κρατήσουμε όλοι μας από τα κατορθώματά αυτά του "επενδυτή" Τσακαλώτου: α) Το πόσο αδίστακτα αντιλαϊκή και ανθρωποφάγα είναι όλη αυτή η φάρα της σημερινής μεγαλοαστικής τάξης
Κυριολεκτικά πρόκειται για κερδοσκόπους κανίβαλους, είτε κυκλοφορούν με προβιά δεξιού είτε με μάσκα χάρτινη ψευτοαριστερού,σαν το εν λόγω υποκείμενο. Και β) Πόσο έντεχνα,πονηρά και αδίστακτα μεταχειρίζονται όλοι αυτοί οι ανθρωπογδάρτες την περιβόητη και και τόσο πολυδιαφημισμένη από την προπαγάνδα τους "κλιματική αλλαγή". Είναι ένα ακόμη καλό πρόσχημα για να τσεπώσουν περισσότερα δολλάρια, και τίποτε περισσότερο, οι "επενδυτές" της black rock και της jp morgan. Είτε έχουν μετοχές στις νέες πηγές ενέργειας είτε στις παραδοσιακές είτε και στις δύο κατευθύνσεις! Βρωμιά και δυσωδία πέρα ως πέρα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger