Home » , » Ο Μαρινάκης διατάζει, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη εκτελούν.

Ο Μαρινάκης διατάζει, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη εκτελούν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 | 4:09 π.μ.

Τώρα πια μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα ότι ο άτυπος πρωθυπουργός αυτής της χώρας είναι ο υπόδικος εφοπλιστής - ιδιοκτήτης ομίλου ΜΜΕ Βαγγέλης Μαρινάκης. 
Κάθε του επιθυμία είναι διαταγή για τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και το λέμε αυτό, γιατί είναι πασίγνωστο σε όλη την δημοσιογραφική πιάτσα ότι το μιντιακό σύστημα Μαρινάκη -ειδικά οι παρουσιαστές εκπομπών στο ραδιόφωνο του- όλο το τελευταίο διάστημα "χτυπούσαν σαν χταπόδι", τον υπουργό προστασίας του συστήματος Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 
Μέχρι από το in.gr  και το "Βήμα" έφτασαν να του κάνουν κριτική για την κατασταλτική πολιτική που εφαρμόζει στην περιοχή των Εξαρχείων.
Κι όλα αυτά γιατί δεν "υπάκουε" και δεν ξήλωνε από την θέση του τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτη Ράπτη, όπως απαιτούσε ο Β. Μαρινάκης.
(Πάρα πολλά κυκλοφορούν για το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης, αλλά εμείς αποφεύγουμε να ανακυκλώνουμε φήμες).

Τώρα όμως τα "θέλω" του Μαρινάκη έγιναν πραγματικότητα και η ιστοσελίδα parapolitika,gr πανηγυρίζει και έχει κάθε λόγο να το κάνει.
Ο Ράπτης, ο μέχρι τώρα αρχηγός του Λ.Σ., που σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Μαρινάκη ήταν «σκληρός κομματικός του ΣΥΡΙΖΑ», αντικαταστάθηκε από τον μέχρι σήμερα Α΄ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και έτσι η "κανονικότητα" επανέρχεται ακόμα σε έναν τομέα.

Αν θα απαιτήσει ο Μαρινάκης να "ξηλωθεί" από την κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης, γιατί άργησε να εκτελέσει τις εντολές του μένει να το δούμε..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger