Home » , » Ελληνική μπατσοκρατία σε κινηματογράφους για την ταινία Joker - To twitter το γλεντάει

Ελληνική μπατσοκρατία σε κινηματογράφους για την ταινία Joker - To twitter το γλεντάει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 | 11:28 μ.μ.


Απίστευτες διαστάσεις πήρε η είδηση τις εισβολής μπάτσων σε κινηματογράφους όπου προβαλλόταν η ταινία Joker για να απομακρύνουν παιδιά κάτω των 18 ετών.

Ολα τα ειδησεογραφικά και όχι μόνο σάιτ καθώς και η ιστοσελίδες των εφημερίδων κάνουν σχετικές αναφορές, σ' αυτή την είδηση που πλέον έχει επιβεβαιωθεί.
Κι ενώ με ανακοινώσεις του μπάτσοι και υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ένα ατέλειωτο "πανηγύρι" έχει στηθεί στο twitter, γ' αυτό το θέμα, δείγμα του οποίου σαν δίνουμε παρακάτω.

Και εδώ οι απόψεις των χρηστών του διαδικτύου είναι διχασμένες με τις περισσότερες τοποθετήσεις να αντιμετωπίζουν το ζήτημα σκωπτικά. Δεν απουσιάζουν όμως και τα συνομοσιακά  σενάρια. Υπάρχουν θαμώνες του Ιντερνέτ που εκτιμούν ότι αυτή είναι μια συνειδητή κυβερνητική ενέργεια για να  αποπροσανατολιστεί η λεγόμενη κοινή γνώμη από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.
Αλλη τοποθέτηση χρήστη του twitter εκτιμάει ότι ότι η μπατσάδικη εισβολή στον κινηματογράφο είναι μια σκόπιμη κυβερνητική ενέργεια στην "προσπάθεια να ευθυγραμμίσουν την κοινωνία με τον απόλυτο σκοταδισμό".

Ας αφήσουμε καλύτερα κάποιους χρήστες του twitter να τοποθετηθούν γι' αυτό το γεγονός:


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger