Home » , , » Το ξεκατίνιασμα γίνεται ολυμπιακό άθλημα.

Το ξεκατίνιασμα γίνεται ολυμπιακό άθλημα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 | 4:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νέος εναντίου παλιού και το ξεκατίνιασμα γίνεται πλέον ολυμπιακό άθλημα. Ολυμπιακός εμφύλιος. Κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη για το ποιος βλάπτει περισσότερο. Η θέση μας είναι ουδέτερη σε αυτό τον πόλεμο καθώς και οι δύο είναι πολύ βλαβεροί, επικίνδυνοι και καταστροφικοί.

Ο Σωκράτης ενοχλήθηκε από δημοσιεύματα των ΜΜΕ του Βαγγέλη που έλεγαν πως “για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους γιους του και τους συνεργάτες του, βασιλιάς τους είναι το χρήμα”. Συμφωνούμε, αλλά είναι κι άλλοι “βασιλόφρονες”.
Ο Σωκράτης λοιπόν έστειλε μια επιστολή σκέτο φαρμάκι στο πρώην φίλο του.

“Φτάνει πια”! Τον είπε συκοφάντη, βρώμικο, πως κρύβεται πίσω από off shore, ότι χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ, που ελέγχει ως ασπίδα προσωπικής του προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών. Και ο Σωκράτης έχει δίκιο! Και να σκεφτείς ήταν ευγενικός, δεν τα είπε όλα.
Άφησε πχ την υπόθεση του καραβιού με την παραμύθα, την άσπρη, τη ζαπρέ. Και τις δολοφονίες των μαρτύρων.

Ο Μαρινάκης λοιπόν έγινε έξαλλος. Έτσι απάντησε και αυτός ανάλογα: “Σωκράτη είσαι αχάριστος”. Είπε πως είναι κερδοσκόπος, πως είναι εχθρός του Ολυμπιακού! (μάλλον εδώ το παράκανε), πως είναι ΣΥΡΙΖΑ, θρασύς, μπαταχτσής, πως ο Ολυμπιακός ήταν το όχημα για την προώθηση των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών, πως είναι άχρηστος κλπ κλπ.
Δίκιο έχει κι ο Βαγγέλης! Φυσικά ο Κόκκαλης είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κακό αυτό, αλλά υπάρχει και χειρότερο: Να είσαι νεοδημοκράτης.

“Μα πως γίνεται, βρε Χότζα, να έχουν και οι δύο δίκιο”; Δίκιο έχεις κι εσύ αγαπητέ μου που ρωτάς. Είναι απλό: Ο ένας βγάζει τα άπλυτα του άλλου στη φόρα. Και βρωμάνε! Ζέχνουν κυριολεκτικά.

Τώρα θα πούμε το γιατί.
Διότι κάποιος παπαγάλος στο SSKAI πχ μπορεί να πει “σκοτώνονται για το ποδόσφαιρο”. Είναι και δυο γαύροι, οπότε δεν είναι γι αυτό ο τσακωμός. Ο Κόκκαλης στα 17 χρόνια στο Θρύλο είδε 12 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 4 Νταμπλ και 3 Σούπερ Καπ.
Με Μαρινάκη ο Ολυμπιακός πήρε 7 συνεχόμενα Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 3 Νταμπλ.

Όμως και οι δυο κατηγορούνται για πάρα πολλά. Πολλά και μεγάλα εγκλήματα. Θέλουν όντως μια ασπίδα. Όπως ήθελε ο Κοσκωτάς. Δεν ενδιαφέρονται για ομάδες, αλλά ο καθένας πως θα προωθήσει τις άλλες επιχειρήσεις του και πως θα αποφύγει την τιμωρία γι αυτά που κατηγορείται. 
Έτσι έχουν ένα στρατό από ανεγκέφαλους χούλιγκαν ως επιπλέον προστασία. Στους οποίους οι μπάτσοι, τα ΜΜΕ και οι δικαστές φέρονται με το γάντι.
Εκείνα τα παλιοτόμαρα, που σπάσανε τα κεφάλια των Γερμανών φιλάθλων και που ΔΕΝ ήταν προβοκάτορες τα πιάσατε; Μπα! Μόνο για άδεια μπουκάλια κοιτάνε οι μπάτσοι.
Και το βρακί κανενός νεολαίου. Βίτσια κι αυτά...

Γιατί όμως ξέσπασε πόλεμος μεταξύ τους; Ο Μαρινάκης, όπως ξέρουμε, έχει σπιτώσει τη ΝΔ. Τώρα θέλει να κάνει απόσβεση, όσων έδωσε προεκλογικά.
Θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν να τρώνε οι Συριζαίοι από την πίτα, που θέλει ο ίδιος για τον εαυτό του. Άντε και κάνας άλλος κουμπάρος. Σκοπεύει λοιπόν να αρπάξει φιλέτα που άλλοι, μεταξύ αυτών και ο Κόκκαλης, θεωρεί δικά του. Μιλάμε για πολλά λεφτά.

Έτσι ο Σωκράτης μάλλον μετάνιωσε που του πούλησε τις μετοχές του Ολυμπιακού, καθώς χωρίς την ομάδα, ο Μαρινάκης πιθανόν να ήταν μέσα, ή θα την κοπανούσε στο εξωτερικό, όπως έκανε ο Χριστοφοράκος και τόσοι άλλοι.

Η κόντρα θα συνεχιστεί, αφού υπάρχουν μεγάλα αντικρουόμενα συμφέροντα.
Όμως δεν ξέρω, αν θα το κάνουν δημόσια ή υπόγεια, ακόμα και μέσω τρίτων.

Όπως και να χει η μπόχα που αναδύεται είναι αφόρητη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger