Home » , » Πλυντήρια “Η Νέα Δημοκρατία”

Πλυντήρια “Η Νέα Δημοκρατία”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 | 10:22 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Τροποποίηση στον Ποινικό Κώδικα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης δίνει τη δυνατότητα σε εκείνους που είναι ύποπτοι για απάτη και ξέπλυμα χρήματος να πάρουν πίσω τις περιουσιακά στοιχεία τους, που έχουν παγώσει από τη δικαιοσύνη, εάν δεν έχουν δικαστεί μέσα σε 18 μήνες.

Συνήθως χρειάζονται 3 - 5 χρόνια για μία τέτοια υπόθεση. Αυτή η τροποποίηση, που ανήκει σε μία γενικότερη διαδικασία αλλαγών του Ποινικού Κώδικα, αντιτίθεται στις διεθνείς πρακτικές με τις οποίες η Ελλάδα έχει συμμορφωθεί, χωρίς μάλιστα να δώσει νομική εξήγηση γιατί η ανατρέπει την προηγούμενη πρακτική που ακολουθούσε.

Ανάμεσα σε εκείνους που αναμένεται να ωφεληθούν από την τροποποίηση είναι αρκετοί Έλληνες εφοπλιστές, επιφανείς επιχειρηματίες και πρώην τραπεζίτες που βρίσκονται υπό έρευνα για απιστία και ξέπλυμα χρήματος.
Παρά το γεγονός ότι τα περιουσιακά στοιχεία τους έχουν παγώσει από δύο έως επτά χρόνια κανένας από τους κατηγορούμενους δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο”.

Αυτά γράφουν οι Financial Times. Ναι, αλλά στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν άδεια μπουκάλια! Και η Βλακεία Βούλτεψη είπε ότι η εφημερίδα είναι του ΣΥΡΙΖΑ! Έφτασε έτσι σε γελοιότητα τη φεγγαροκρουσμένη, που μίλησε για όπλα του Στρατού της Συρίας στην σχολή!

Η ΝΔ ήρθε για πλιάτσικο και για να εξυπηρετήσει όσους τη βοήθησαν να αρπάξει την εξουσία. Τόσα γραμμάτια έχει στους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, κάθε είδους πλούσιο διεφθαρμένο λαμόγιο. Να φανεί αχάριστη;

Όμως τι πλυντήριο να γίνει η ΝΔ; Αυτή είναι βόθρος και το να πλένεις τα άπλυτα σε σκατά δεν έχει νόημα. Αλλά λεηλασία να γίνεται να τρώνε οι γαλάζιες μασέλες.

Θα αρχίσουν και τους μαζικούς πλειστηριασμούς, ήδη γίνονται πάνω από χίλιοι κάθε βδομάδα, θα δώσουν σε ξένους τοκογλύφους τα χρέη των φτωχών, ξέρετε, σε κείνους τους ψυχοβγάλτες που στα παίρνουν όλα, θα φάνε καλά, θα ροκανίσουν ανθρώπινη σάρκα.

Είχαμε πει τι θα γίνει. Βέβαια ούτε εμείς περιμέναμε τέτοια ξετσιπωσιά, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Αλλά γιατί να το κάνουν; Σύμφωνα με αυτούς, τους ψήφισε ο κόσμος. Οπότε η πλέμπα δεν θέλει μισθούς, συντάξεις, διακαιώματα και άλλα παρόμοια.

Συνεχίζουν να μοιράζουν σανό, τόσο, που νομίζει ο καθένας πως μόνο αυτός πήρε τα μέζεα του Μητσοτάκη, ενώ όλοι οι άλλοι συνταξιούχοι κι εργαζόμενοι τρώνε με χρυσά κουτάλια!
Σας πληροφορούμε πως, παρά τα όσα λένε τα ΜΜΕ, όλοι τα ίδια πάθατε.

Πληρώνετε περισσότερα, όσοι έχετε δουλειά, δουλεύετε περισσότερο. Φυσικά οι υπηρεσίες των καναλιών πρέπει να αμείβονται.
Η Τρέμη πχ θα κάνει εκπομπή στην ΕΡΤ και θα τσιμπήσει ένα εκατομμύριο.

Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων;

Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραΐζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους;

Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει.

Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες.

Από περασμένη ανάρτησή μας

Διότι η Όλγα έκανε αγώνα για το ΚΙΝΑΛ. Το ΚΙΝΑΛ, που είναι τσόντα της ΝΔ, κι επομένως ο Μητσοτάκης της χρωστάει. Βέβαια ότι χρωστάει ο Κούλης τα πληρώνουμε εμείς... αλλά γι αυτό τον ψήφισαν. Για να πάρουν τα φράγκα οι δικοί του, τα γαλάζια και πράσινα παιδιά.
Και κωλόπαιδα σαν τους άριστους που σέρνονται στα γραφεία για ένα διορισμό.

Κατά τα άλλα μπάτσοι – λουλούδια - γεωπόνοι. Γκλοπ από ξύλο τριανταφυλλιάς θα έχουν στο εξής τα ΜΑΤ για να συνδυάσουν ξύλο και ευγένεια. Μάλιστα ίσως τα αλείψουν και με μέλι για να κάνουν γλυκιά καταστολή.

Ας πούμε κι εμείς γλυκά και καλοπροαίρετα στο Βορίδη να βάλει το τσεκούρι στον πισινό του.

Μια που λένε για πισινούς, ο Άδωνις, αυτό το μπουμπούκι της ανθρωποφαγίας λέει η Ελληνική Αστυνομία να εκσυγχρονιστεί, να πάρει σφαίρες.
Και λέει με μεγάλη χαρά πως στο εξωτερικό, στην πολιτισμένη Ευρώπη, διαδηλωτές ακρωτηριάζονται, χάνουν μάτια, ακόμα και σκοτώνονται!
Έχει όραμα. Βέβαια ότι και να κάνει θα ξαναρχίσει σύντομα να τρέχει και αυτός και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης, όπως τότε που τον κυνηγούσε ο κόσμος.

Αλλά για να είμαι δίκαιος, είπε και υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν είναι ακροδεξιός φασίστας κλπ, το παρεξηγήσαμε.
 Ούτε ο Μέγας Αλέκος δεν την καταργεί.

Άδωνι, ο Αλέξανδρος κάτι τέτοιους σαν εσένα, έβαζε τους στρατιώτες του και τους... πήδαγαν! 

Σοβαρά, διάβασε Ιστορία και θα δεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger