Home » , , » Ανατριχιαστικό: Ο αντιπρόεδρος την Ν.Δ επιθυμεί μια αστυνομία η οποία αφήνει "μερικούς διαδηλωτές χωρίς μάτια, και διαδηλωτές νεκρούς"! (Βίντεο)

Ανατριχιαστικό: Ο αντιπρόεδρος την Ν.Δ επιθυμεί μια αστυνομία η οποία αφήνει "μερικούς διαδηλωτές χωρίς μάτια, και διαδηλωτές νεκρούς"! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 | 7:00 μ.μ.

Αν τα όσα ακούμε στο παρακάτω βιντεάκι προερχόταν από το στόμα ενός στελέχους ή απλού βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος, πιθανόν να τα προσπερνούσαμε και να μην τα σχολιάζαμε καν. Εξάλλου είναι τόσες οι ακροδεξιές φωνές -κάποιες φορές στα όρια της φασιστικής ρητορικής- που ακούμε από άτομα της Νέας Δημοκρατίας που συνήθως τις περνάμε ασχολίαστες, εστιαζόμενοι μόνο στις φασιστικές πράξεις τους, όπως την χθεσινή του δημάρχου Αθήνας ο οποίος έβαλε λουκέτο στο Κυριακάτικο σχολείο της Πακιστανικής κοινότητας που λειτουργούσε στα Σεπόλια.

Με τον Αδωνη Γεωργιάδη όμως είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν πρόκειται απλώς για έναν γραφικό τηλέμπορα, εθνοπατέρα του κυβερνητικού κοινοβουλευτικού λόγου. Είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ και ηγείται σε πρωτοκλασάτο υπουργείο.
Μάλιστα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκεί μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις που παίρνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να μην δώσουμε σημασία στο πώς το άτομο αυτό ονειρεύεται την επιστροφή στην "κανονικότητα", ειδικά στο θέμα "τάξη και ασφάλεια", σύμφωνα με την λογική του.

Στο παρακάτω, λοιπόν, βίντεο -το απαλλοτριώσαμε από χρήστη του twitter- τα όσα ακούμε είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικά. 

Ο Α. Γεωργιάδης μας λέει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί μια κρατική καταστολή κατά την οποία οι "υπηρέτες του νόμου" όταν "αποφασίζουν να δράσουν", θα έχουν σαν επακόλουθο "μερικούς διαδηλωτές χωρίς μάτια, και διαδηλωτές νεκρούς"!
Που το διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο γίνεται στην Ευρώπη και μας ζητάει να το μιμηθούμε, μόνο αυτός ξέρει.
Εκτός και αν εννοεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει το καθεστώς της Χιλής τους διαδηλωτές και το έχει σαν πρότυπο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Νοεμβρίου 2019 στις 9:10 π.μ.

Συνήθως ο τύπος αυτός,περί ου ο λόγος,εμφανιζόταν σαν ένα από τα γελοία υποκείμενα της κοστουμαρισμένης ακροδεξιάς, κυριολεκτικά σαν ένας γκροτέσκος παλιάτσος των ακουπιδοκάναλων. Οι απόψεις όμως που εκφράζει δημόσια, όπως και όλη η προϋπηρεσία του στα υπουργεία, αποδεικνύουν ότι ο τύπος αυτός είναι ένας αχόρταγος και επικίνδυνος φασίστας, αιμοβόρος και αδίστακτος. Με κάτι τέτοια χουντικά φασιστόμουτρα σαν και δαύτον, αλλά και τον ομογάλακτό του, τον παλιό τσεκουροφόρο εκλεκτό του Παπαδόπουλου, κι όχι μόνο,να στελεχώνουν από ηγετικές θέσεις τη νεοσυντηρητική- πινοτσετική "ΝΔ" και τα υπουργεία της, το εργατικό- λαϊκό μας κίνημα σίγουρα θα βρεθεί τα επόμενα χρόνια μπροστά σε ένα όργιο κρατικής βίας και καταστολής. Πολύ περισσότερο μάλιστα αφού οι κατάμαυροι εντολοδόχοι των καπιταλιστών επιχειρούν πλέον να σαρώσουν ό,τι απόμεινε από τα εργατικά δικαιώματα και να ξεπουλήσουν τον τόπο. Μόνο η ανασυγκρότηση του κινήματος και ο προσανατολισμός του σ' ένα γενικευμένο ξεσηκωμό με μαζικότητα τύπου Χιλής θα ανοίξουν το δρόμο για να σαρωθεί πατόκορφα η μαύρη μαυρίλα και τα αφεντικά της. Πάντως, η πολιτική της σιδερένιας φτέρνας που εισηγούνται ο εν λόγω χουντικός κι όλα τα παρόμοια βαμπίρ ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις, αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ,αφού ο λαός δεν θα κάτσει να του βγάλουν τα μάτια και τ'άντερα οι δήμιοι, αλλά θα απαντήσει συντριπτικά στην κυβέρνηση της πείνας και του φασισμού στέλνοντάς τη στον αγύριστο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger