Home » , » Λάμπρος Γούλας: Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω έναν φασίστα μπάτσο να γίνει πλυντήριο για αυτούς που τελικά τον διέταξαν.

Λάμπρος Γούλας: Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω έναν φασίστα μπάτσο να γίνει πλυντήριο για αυτούς που τελικά τον διέταξαν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 | 5:07 μ.μ.

Πηγή: Λάμπρος Γούλας - f/b

Σήμερα με κάλεσαν ξαφνικά από το «Εσωτερικών υποθέσεων» της αστυνομίας να καταθέσω για τον βασανισμό μου πριν λίγες μέρες στα Εξάρχεια.
Ευγενέστατοι πρέπει να πω και τελείως σίγουροι ότι θέλω να τρέξω να εκδικηθώ τον ΜΑΤατζή.

Μετά από σκέψη αποφάσισα να μην συνεργαστώ.
Υπάρχει η προσωπική μου θέση, που είναι και άποψη του Ρουβίκωνα ότι εμείς ούτε καταθέσεις δίνουμε κατά των εχθρών μας ούτε τους τρέχουμε στα δικαστήρια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό ένας τέτοιος μπάτσος να πεταχτεί έξω. Καταλαβαίνω ότι μια καταδίκη του θα «συνέτιζε» κι άλλους. Καταλαβαίνω ότι η δημοσιότητα τέτοιων δικαστηρίων θα έδειχνε το πρόσωπο της αστυνομίας χωρίς μάσκα.

Καταλαβαίνω ότι είναι άδικο να την σκαπουλάρει. Τα ζυγίζω όλα αυτά. Αλλά για μένα μετράει κάτι άλλο περισσότερο. Ο μπάτσος δεν έδρασε έτσι αυτόβουλα. Κανείς δεν του είπε «τσάκισε κόσμο» ανοιχτά. Του το είπαν κλείνοντας το μάτι.
Τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες, και το δικό μου περιστατικό, το όργιο καταστολής είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω έναν φασίστα μπάτσο να γίνει πλυντήριο για αυτούς που τελικά τον διέταξαν.

Στο κράτος δεν έχουν μπέσα, θα τον σουτάρουν τον ματατζή σαν στυμμένη λεμονόκουπα για να βγουν οι ίδιοι λάδι. Δεν θα τους αφήσω να βγουν λάδι στην περίπτωσή μου. Είπα τι συνέβη, δημοσιοποίησα τα περιστατικά και σταματάω εκεί.
Δεν καταθέτω τίποτα σε κανένα εσωτερικών υποθέσεων, δεν αναγνωρίζω κανέναν μπάτσο και άμα το εσωτερικών υποθέσεων θέλει να ακούσει ονόματα ενόχων τότε να το βοηθήσω: Βορίδης, Χρυσοχοίδης, Μητσοτάκης. Αν θέλει ας ψάξει εκεί.

Λάμπρος Γούλας

21/11/2019

***


Πηγή: Σπύρος Δαπέργολας - f.b

Η επιλογή του σύντροφου και μέλους της συλλογικότητας μας Λάμπρου Γούλα να μην καταθέσει κατά του μπάτσου που τον βασάνισε είναι μια επιλογή συνέπειας αλλά και μια επιλογή που αναζητά την πολιτική ουσία.

Ασφαλώς και είναι υπεύθυνος ο βασανιστής μπάτσος των ΜΑΤ. Ασφαλώς και πρέπει να πληρώσει.

Αφού όμως η κοινωνία που είναι υπεύθυνη για την απονομή τέτοιας δικαιοσύνης δεν είναι σε θέση να το κάνει, το ερώτημα είναι τι θα κερδίσουμε αν το κάνει κράτος.

Οι μπάτσοι δεν δέρνουν ούτε βασανίζουν γιατί είναι μόνο κοινωνιοπαθείς. Δρουν κατόπιν εντολών. Κι όταν οι εντολές φέρουν αντίθετα αποτελέσματα θυσιάζονται σαν πιόνια για να σωθεί ο βασιλιάς.

Εμάς ο βασιλιάς μας νοιάζει πολύ περισσότερο από τα πιόνια. Εκεί είναι η καρδιά του εχθρού. Στην κυβέρνηση, στο κράτος. Αυτή είναι η παράδοση του αναρχικού κινήματος από την εποχή της Λουίζ Μισέλ. Και δεν είναι μόνο το επίπεδο πολιτικής ηθικής και συνέπειας. Είναι η πολιτική διαύγεια των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.
Είναι τελικά να μην αφήσουμε την εξουσία να την "σκαπουλάρει" ακόμα κι αν για αυτό χρειαστεί να την "σκαπουλάρει" ένας γενίτσαρος στην υπηρεσία της.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

21 Νοεμβρίου 2019 στις 9:40 μ.μ.

Respect...

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2019 στις 10:35 μ.μ.

μαλακισμενη λογικη, αφενος γιατι η διαταγη φτανει μονο μεχρι 1 σημειο (κ προφανως καμια διαταγη δε θα πει γδυστον κ κολλα πισω του να κανεις οτι τον πηδας) η να τον φωτογραφιζεις γυμνο, δαρμενο, και μεσα στα φτυσιδια κ ο,τι αλλο

προφανως τα χτυπηματα που δεχτηκε στο κεφαλι επηρεασαν την κριση του, κριμα

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2019 στις 10:40 μ.μ.

υγ. βεβαια με το να μην τουσ καταγγελεις, ασχετα με το οτι θα τους εβγαζαν λαδι οπως σε καθε περιπτωση πλην εκτελεσησ σε σημειο με πολυ κοσμο οπως εγινε με το γρηγοροπουλο, να θυμισει καποιος στον κυριο οτι απο τετοια ατομα πεφτουν οι ζακ, κ οι ''ζαρτινιερες'' συνεπως απιθανο, δυστυχως, να εχω αδικο (μακαρι αλλα δεν, αφου θα βγει λαδι κ αρα λογικα ο επομενος δε θα φτασει καν να κανει καταγγελιες), οπως φαινεται πραγματι το χτυπημα (κ η πολιτικη γραμμη τυφλωσαν την ορθη κριση), προφανως το να ψοφησουν οι επομενοι π.χ. απο το μπατσο δεν ειναι κατι, ας περιμενει να πανε στο μητσοτακη οπως λεει, πρακτικο, κ οχι μηδενικης λογικης κλπ.. (τιμη κ δοξα στις μπουνιες+γκλοπιες)..

22 Νοεμβρίου 2019 στις 11:56 π.μ.

Κάνεις μεγάλο λάθος Π.Π.

Ο ΜΑΤατζής την βγάζει λάδι γιατί η ιεραρχία απο πάνω του αρνείται να τον τιμωρήσει για ότι έκανε.Ξέρουν ποιός είναι.Ξέρουν ποιος ήταν ο επικεφαλής της διμοιρίας του(αν δεν ήταν ο ίδιος δλδ)που είχε και την ΑΜΕΣΗ ευθύνη για τις πράξεις των υφισταμένων του.Στρατός είναι οι μπάτσοι,και ειδικά τα ΜΑΤ,δεν είναι τίποτε κλητήρες που βάζουν σφραγίδες.

Ας τους στείλουν λοιπόν και τους δύο στο διάολο να φτυαρίζουν σκατά,αμα θέλουν.Δεν χρειάζεται καμμιά απόφαση δικαστηρίου για κάτι τέτοιο,ουτε περαιτέρω ντοκουμεντάρισμα του τί εγινε.Αλλωστε η ίδια η ΕΛΑΣ έχει κινήσει διαδικασίες καλώντας τον Γούλα να καταθέσει.

Αλλα όχι σου λέει,πρέπει ο (κάθε) Γούλας να τρέξει γιατι δεν μπορεί ο φουκαράς ο Χρυσοφασιστίδης να κάνει τίποτε χωρίς φιρμάνι απο τα δικαστάκια...και καλά...

Αλλα πώς να το κάνουν αυτό και μετά να μην εκτεθούνε,οι ίδιοι πολιτικοί και μη προιστάμενοι των φασιστόμπατσων που τους αφιονίζουν πρίν απο κάθε διαδήλωση?Στο μιλητό φυσικά,μαλάκες είναι να τα γράψουνε?

22 Νοεμβρίου 2019 στις 7:21 μ.μ.

"Δε θα αφήσω τον Κορκονέα να γίνει πλυντήριο γι αυτούς, που τον διέταξαν..μπλα, μπλα, μπλα"!
Αμα ποτέ βρει κανείς άκρη με πασόκο "επαναστάτη" κλπ., ας κάνει κι ένα τάμα στη Χάρη της!
Σίγουρα για θάμα θα πρόκειται....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger