Home » , » Θεολογική συζήτηση περί ποινικοποίηση της βλαστήμιας

Θεολογική συζήτηση περί ποινικοποίηση της βλαστήμιας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 | 11:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

“Φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα”.

Θα αρχίσω τη θεολογική συζήτηση με διάφορα ερωτήματα: Τι θα πει βρίζει κακόβουλα; Υπάρχει και το καλόβουλο βρίσιμο; Του στυλ “να σε γ****ω, καλέ μου φίλε”; Ε βέβαια, αν δεν κάνεις σεξ με το φίλο, με ποιον θα κάνεις, με τον εχθρό; Οπότε καλόβουλα μπορούμε να βρίζουμε.

Ε από δω και στο εξής, για να είμαστε νόμιμοι, θα βρίζουμε μόνο καλόβουλα. Δηλαδή θα το διευκρινίζουμε. Πχ Αγαπητές μου θεούσες, σας εύχομαι ολόψυχα, να πάτε, να γ******τε. Μαζί και οι φασίστες, τα χρυσά μου καθαρματάκια. Το λέω για το καλό τους. Αν κάνουν σεξ μπορεί να ξελαμπικάρουν.

Άλλη απορία: Οι Χριστοπαναγίες των πιστών θεωρούνται καλόβουλες; Προφανώς! Δείχνουν την αγάπη του Χριστιανού, για το Θεό, το Χριστό, την Παναγία και κάποιους τοπικούς αγίους. Τους αγαπάνε τόσο, που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους. Απόλυτα λογικό.

Εγώ βέβαια, ως άθεος, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο. Για μένα ο Θεός δεν υπάρχει, κι οι υπόλοιποι είναι αιώνες πεθαμένοι. Επομένως ούτε που μου περνάει από το μυαλό η σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους.
Χρόνια όμως, κι όταν ίσχυαν οι απαγορεύσεις που ξανάρχονται, ακούω το ποίμνιο να έχει τις Χριστοπαναγίες “ψωμοτύρι”. Κι αν όλοι αυτοί φυλακίζονταν, θα έμενα μόνος μου έξω. Ίσως και μερικοί άλλοι συνειδητοποιημένοι άθεοι.

Άλλωστε, αν ο Θεός προσβάλλονταν (και υπήρχε πραγματικά) θα καθάριζε μόνος του. Πχ δεν θα ξανασηκώνονταν ούτε με Viagra στον επίδοξο εραστή.
Άρα ο νόμος αφορά το άλλο μέρος, τους δήθεν εκπροσώπους. Και βέβαια είναι προσπάθεια τρομοκράτησης και επιβολής λογοκρισίας.

Κι εδώ όμως, αν αφήσουν το “κακόβουλα”, την πάτησαν. Άσε το “δημόσια”. Δηλαδή στο σπίτι μπορώ να πω τον παπά “τράγο”, αλλά έξω όχι;
Βρισιά εντός σπιτιού, δεν είναι βρισιά! Στο ίντερνετ όμως, που αυτό τους ενδιαφέρει, είναι και παραείναι.

Εδώ να τονίσω, πως, αν πω το παπαδαριό, ένα μάτσο ληστών, απατεώνων, διεφθαρμένων, παιδεραστών, ηλιθίων, κλπ, ΔΕΝ τους βρίζω. Περιγράφω απλά την πραγματικότητα. Πείτε μου εσείς, πως να χαρακτηρίσω το κάθαρμα εκείνο, που ασελγεί σε παιδάκια; Ή αυτόν τον υποκριτή που παρά το “Αγαπάτε Αλλήλους” κηρύττει το ρατσισμό και το μίσος.

Αφήστε που, αν υπήρχε και εφαρμόζονταν νόμος που να τιμωρεί τα ψέματα, θα πήγαιναν μέσα όλοι αυτοί οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους αγίους.
Αρχιερείς, ιερείς, θεούσες, ο παραλήπτης των επιστολών του Ιησού, φασίστες, γαλάζιοι ψεύτες, πολιτικοί και άλλοι.

Επίσης οι Απόστολοι και οι Άγιοι είναι σαφέστατοι στο θέμα της βλαστήμιας. Οι ίδιοι οι Χριστιανοί μπορεί να γίνουν αφορμή να δυσφημίζεται και να υβρίζεται το όνομα του Ιησού. Γι αυτό συνιστούν να ζουν σύμφωνα με τα πιστεύω τους, χωρίς να προκαλούν. Εκτός από το φυσικό αυτουργό υπάρχει και ο ηθικός. Μάλιστα έχει μεγαλύτερη αμαρτία, καθώς δημιουργεί την αγανάκτηση που εκδηλώνεται με την βρισιά. Είναι το αίτιο.

Ο νόμος αυτός λοιπόν δεν είναι Χριστιανικός. Αλλά επειδή θα τιμωρείται θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα περιμένουμε να τιμωρηθούν τα ναζιστικά MME που βρίζουν τους Μουσουλμάνους. Μαντέψτε, το Ισλάμ είναι θρησκεία που είναι ανεκτή στην Ελλάδα σύμφωνα με Συνθήκες που υπογράφηκαν εδώ και πολύ καιρό.

Οπότε πρέπει να πάνε μέσα οι ακροδεξιοί, στους οποίους περιλαμβάνονται πολλοί νεοδημοκράτες. Το κακόβουλο, σύμφωνα με τα δικαστήρια, σημαίνει συκοφαντία, ψέμα. Εμείς όσες φορές κι αν ασκήσαμε σκληρή κριτική είπαμε αλήθειες μιλήσαμε με στοιχεία.

Για να δούμε τι είπαν οι νεοδημοκράτες σύμφωνα με τα ellinikahoaxes που δεν θεωρείται Αριστερή ιστοσελίδα.
“ΟΧΙ, ο κίονας στο Ιερό του Ποσειδώνα ΔΕΝ βεβηλώθηκε από Αναρχικούς”. Κατασκευασμένη φωτογραφία. (Ο παραλήπτης των επιστολών του Ιησού έκανε δηλώσεις επί του ανύπαρκτου θέματος)
“Όχι, δεν θέλουν να φέρουν 38.000.000 μετανάστες στην Ελλάδα”
“Ουδεμία σχέση με τον ISIS ο «φανατικός ισλαμιστής» που προτρέπει σε ένοπλο αγώνα” Κι αυτά μόνο σε δυο μέρες.

Για να μην θυμηθούμε τα ψέματα περί “βιασμού νοσηλεύτριας, από ανήλικους μετανάστες”, τους 52 τόνους όπλων που δήθεν πήγαιναν σε μετανάστες... όλα αυτά τα ψεύδη δεν είναι κακόβουλα και υβριστικά;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2019 στις 4:05 μ.μ.

Και λιγα τους βρηκες αγαπητε Μητσο! Εδω μας κουνανε το δακτυλο οι δημοσιοι υπαλληλοι(παιρνουν μισθο και συνταξη απο το Γ.Λ.Κ)και κολανε πινακιδες στον κοσμο λεγοντας πως θα κανουμε το ενα το αλλο λες και τους ρωτησαμε. Ο αλλος προετρεπε σε φτυσιματα αλλος σε καραμπινες αλλος σκοτωνε με καραμπινα τα σκυλια εξω απο τον οικο του θεου του θεου του κτλ. Τι να προτοθυμησω. Αλλο ενα χομπυ που εχουν ειναι να πολιτικολογουν γενικα οταν εχουν μπροστα τουςκοπαδι.. πως το λενε ναι ποιμνιο. Μη ξεχναμε και κατι τελευταιο:13 χρονια σφοδρες αντιδρασεις για την αποτεφρωση και που τελικα εγινε το πρωτο.

13 Νοεμβρίου 2019 στις 11:39 π.μ.

Το κυριότερο, που πρέπει να προσεχτεί στην ανόητη αυτή, μεσαιωνικού τύπου, ποινικοποίηση, που προωθεί ο Μητσοτάκης κι ο Τσιάρας, είναι ότι το νόμο που θα ψηφίσει σύμπαν το φασισταριό με πρόσχημα να μην προσβάλλονται δήθεν τα ... ανύπαρκτα "θεία", θα τον χρησιμοποιήσουν για να χτυπήσουν μεθοδικά κάθε κριτική στη θρησκεία και κυρίως στους φερόμενους ως εκπροσώπους και λειτουργούς των ανύπαρκτων-φαντσστικών "θεοτήτων". Γιατί, ως γνωστόν, εν ονόματι των δήθεν "θείων", έχουν στηθεί εδώ και αιώνες πανίσχυρες φάμπρικες συμφεροντολόγων αγύρτηδων, που κονονμάνε αμύθητα πλούτη, εξαπατώντας εκατομμύρια ανίδεων ανθρωπάκων με θεούς και δσιμόνους! Κι αυτοί ακριβώς οι αγύρτες, είτε με ράσα είτε με σαρίκια, είτε με σκουφάκια αποτελούν σήμερα παντοδύναμες οικονομικές φάμπρικες και αδίστακτους παράγοντες εξουσίας στον καπιταλιστικό κόσμο, ενώ στην Ελλάδα είναι διαπεπλεγμένοι με τη Δεξιά και τους φασίστες. Στηρίζουν παντοιοτρόπως την αντίδραση και ευλογούν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, επομένως απαιτούν ασυδοσία και καταστολή κάθε κριτικής στα παραμύθια και στα έργα τους. Την ασυδοσία αυτών των αγύρτηδων πάει τώρα να εξασφαλίσει η δεξιά μαυρίλα, όπως πριν από τους ρασοκαπιταλιστές εξασφάλισε την ασυλία - ασυδοσία των τραπεζιτών ,νόμιμων τοκογλύφων. Φυσικά το κομμουνιστικό κίνημα παλεύει τη θρησκεία, όχι με βρισιές, αλλά ξεσκεπάζοντας φιλοσοφικά και πολιτικά την απατεωνιά της. Όμως όλα τα ιερατεία της απάτης θεωρούν βλασφημία κάθε τέτοια κριτική πολύ πριν την εμφάνιση του διαλεκτικού υλισμού, κυριολεκτικά από τότε που καταδίωκαν εν ονόματι του Διός τον Αναξαγόρα και τον Πρωταγόρα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger