Home » , » Μια υπενθύμιση στον κ. Χρυσοχοϊδη

Μια υπενθύμιση στον κ. Χρυσοχοϊδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 | 8:46 μ.μ.

Εχει την σημασία του να θυμηθούμε την περασμένη κυβερνητική θητεία του πολιτικά γενιτσάρου Μ. Χρυσοχοϊδη, που σήμερα είναι επικεφαλής του υπουργείου  Μπάτσων και καταστολής.

Εχουμε αναφερθεί σχετικά για το χθεσινό όργιο αυταρχισμού, αστυνομοκρατίας, και καταστολή που έγινε με εντολή του και δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε.

Ερέθισμα γι' αυτή την ανάρτησή μας αποτέλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μας δείχνει την φερεγγυότητα και αξιοπιστία αυτού του πολιτικού γυρολόγου. Ηταν τον Απρίλη του 2010 όταν ο Χρυσοχοϊδης δήλωνε σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή: "Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις παιδιά 15-20 χρονών γιατί είναι αναρχικοί. Αν συλλάβουμε ένα παιδί που ενδεχομένως ρίξει και μια μολότοφ κάποια στιγμή και το βαλουμε στην φυλακή δεν θα βγει ο χειρότερος εγκληματίας; Δηλαδή τα κοινωνικά ζητήματα θα τα πολεμήσουμε με την αστυνομία; Έδωσε πουθενά η Αστυνομία στα κοινωνικά προβλήματα λύσεις; Μα για όνομα του θεού!

Από την πλευρά μας να υπενθυμίσουμε κάτι στον Μ. Χρυσοχοϊδη. Το «παλιό» ΠΑΣΟΚ έχει βαφτεί, στα Εξάρχεια, με το αίμα του Μιχάλη Καλτεζά, όπως και η Ν.Δ με το αίμα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ας μην τα ξεχνάει αυτά γιατί πολύ φοβούμαστε ότι με την τακτική που ακολουθεί το επόμενο αίμα που θα χυθεί θα φέρει την υπογραφή του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:08 μ.μ.

Το τελος σου αθλιε Χρυσοχοιδη ειναι εγγυημενα μαυρο σκοτεινο αραχνο ισως και βαμενο με αιμα Προσεξε εισαι πολυ αθλιος γυρολογος Συγχωρεση δεν θαχεις πουε κι απο κανεναν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger