Home » , , » Μνημείο θράσους, προκλητικότητας και απόλυτης διαστρέβλωσης των γεγονότων, η ανακοίνωση του Χρυσοχοϊδη. Δίνει απόλυτη κάλυψη στους Μπαλούρδους του.

Μνημείο θράσους, προκλητικότητας και απόλυτης διαστρέβλωσης των γεγονότων, η ανακοίνωση του Χρυσοχοϊδη. Δίνει απόλυτη κάλυψη στους Μπαλούρδους του.

Από giorgis , Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 | 4:41 π.μ.

Του Γ.Γ.

Κέντα φλος κάθισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το να ανασύρει από την πολιτική αποστρατεία τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Ο υπουργός προστασίας του συστήματος, έχει δικαιώσει απόλυτα τους "προστάτες" του στην Αμερικανική πρεσβεία και σίγουρα θα έχει ενθουσιάσει τον πρωθυπουργό, για την συμβολή του στην παλινόρθωση της σκληρής δεξιάς του "νόμου και της τάξης".

Μπορεί η κτηνώδη, απίστευτα απάνθρωπη συμπεριφορά που έδειξαν οι ένστολοι υφιστάμενοι του, να έχει δημιουργήσει θύελλα καταγγελιών, -από την Διεθνή Αμνηστία μέχρι δημοσιεύματα στον ξένο τύπο-, για τον Χρυσοχοϊδη όμως "πέρα βρέχει".

Η τελευταία ανακοίνωσή του, ένα μνημείο θράσους, προκλητικότητας και απόλυτης διαστρέβλωσης των γεγονότων. 
Δεν μας δείχνει απλώς ότι δίνει απόλυτη κάλυψη στους Μπαλούρδους του να εξακολουθήσουν να απειλούν με δολοφονίες, να διαπράττουν εικονικούς βιασμούς, για να μάθουμε "πώς γαμάνε οι χακί", να ξεγυμνώνουν και να ξυλοκοπούν πολίτες.
Φτάνει στο σημείο, αυτός ο αδίστακτος, άθλιος εξουσιαστής να προκαταλαμβάνει και την όποια δικαστική ή πειθαρχική δίωξη μπορεί να προκύψει σε βάρος των εγκληματιών μπάτσων ισχυριζόμενος ότι "οι άντρες των ΜΑΤ δεν «εξευτέλισαν διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας», συνέλαβαν υπεύθυνους για επιθέσεις στο κέντρο των Εξαρχείων, με τις μολότωφ και τις πέτρες στα χέρια". 

Μας βγάζει δηλαδή τρελούς όλους/ες μας, που παρακολουθήσαμε δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες -κάποιοι/ες ήμαστε και παρόντες-  με την απίστευτη αστυνομική βαρβαρότητα που υπήρξε τις τελευταίες μέρες.
Φέρνει κατάγματα στην λογική μας, όταν επικαλείται ότι έγιναν επιλεκτικές συλλήψεις ατόμων, που είχαν στην κατοχή τους "μολότοφ και πέτρες", λες και δεν κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο ακούμε την εντολή που δίνεται από τον ασύρματο στους μπάτσους, να προβούν σε συλλήψεις από τον σωρό. 

Κι εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο. Μια παράμετρος που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η νέα σκευωρία που στήνεται, από τους ασφαλίτες, με τις ευλογίες του Χρυσοχοϊδη και έχει θύματα κάποιους από τους συλληφθέντες της 6 Δεκέμβρη.
Σε 12 απ' αυτούς έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για 3 κακουργήματα. («κατοχή εκρηκτικών υλών», «έκρηξη» και «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη»).
(Γεμάτες ασάφειες και κενά είναι οι καταθέσεις που έχουν δώσει οι μπάτσοι εναντίον τους, αλλά σ' αυτό θα επανέλθουμε με άλλη ανάρτησή μας).

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αρκετοί απ' τους κατηγορουμένους, συνελήφθησαν σε χώρο και ώρα που δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο, και οι συλλήψεις τους έγιναν εντελώς τυχαία -οι μπάτσοι συνελάμβαναν, όποιον μπορούσαν να απομονώσουν-,  κάτι που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποδειχθεί και στην δικαστική ακροαματική διαδικασία.

Αυτό φυσικά λίγη σημασία έχει για τον Χρυσοχοϊδη. Αλλωστε όσοι/ες είμαστε αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι γνωρίζουμε ότι ο σημερινός υπουργός μπάτσων και καταστολής είναι μαιτρ στο να δίνει πολιτική κάλυψη σε ασφαλίτικες σκευωρίες.
Μάλιστα οι περισσότερες απ' αυτές είναι τόσο κακοστημένες που όταν βρεθούν μπροστά στην δικαστική βάσανο γίνονται σμπαράλια.

Αν δει κανείς το βιογραφικό του Χρυσοχοϊδη θα διαπιστώσει ότι από την περασμένη θητεία του, στο ίδιο υπουργικό πόστο που βρίσκεται και σήμερα, σχεδόν όλες οι μπατσάδικες σκευωρίες που είχαν στηθεί με θύματα αγωνιστές του αντικαπιταλιστικού και αντιεξουσιαστικού χώρου (περιπτώσεις, Γιάννη Σερίφη, Γιάννη Ξύδα, Ξ. Αβραμίδη, Α. Λεσπέρογλου κλπ), στην πορεία κατέρρευσαν παταγωδώς.

Ας αφήσει, λοιπόν, τις μεγαλοστομίες και τις "δικαστικές κρίσεις", ο πολιτικός γενίτσαρος.
Ας αρκεστεί να κάνει την βρόμικη δουλειά που του ανέθεσαν, να υποτιμάει την νοημοσύνη μας και να επαναφέρει, εν τοις πράγμασι, την ρήση του μακαρίτη Μητσοτάκη προς τους μπάτσους: "Το κράτος είστε εσείς".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:57 π.μ.

Δεν πρεπει να αποτελει εκπληξη η ολη συμπεριφορα του χρυσοχοιδη και μονο απο το γεγονος
οτι προερχεται απο το κομμα των παπατζηδων κλεφτων και απατεωνων του σιχαμερου ΠΑΣΟΚ
που εγραψε μια δυσωδη ιστορια στην μεταπολιτευτικη Ελλαδα Εκεινο που δεν ξερουμε ακομη
ειναι ποτε θα βαψει τα βρωμικα χερια του με το αιμα αγωνιστων που καθημερινα παλευουν
στους δρομους ειρηνικα και διεκδικουν μια αξιοπρεπη ειρηνικη και δικαιη θεση κατω απ
τον ηλιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger