Home » , » Αναμένοντας να δούμε τις "δεσμεύσεις" που ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης στους Αμερικάνους.

Αναμένοντας να δούμε τις "δεσμεύσεις" που ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης στους Αμερικάνους.

Από giorgis , Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 | 11:26 μ.μ.

Του Γ.Γ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι "φυτευτός" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας. Δεν είναι άγνωστο, άλλωστε ότι ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, διατηρεί στενές προσωπικές φιλικές σχέσεις με τον υπουργό μπάτσων και καταστολής.

Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν, είναι ότι ο Πάιατ, έχει ιδιαίτερο κόλλημα με τους "τρομοκράτες του Ρουβίκωνα" όπως χαρακτηρίζει τα μέλη αυτής της αναρχικής ομάδας.
Στο παρελθόν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επί υπουργίας Κατερίνας Παπακώστα, είχε προσφερθεί να διαθέσει τους μηχανισμούς που ελέγχει για να καταφέρει ένα αποτελεσματικό χτύπημα στην αναρχική αυτή συλλογικότητα.
Τότε, από ευνοϊκή σύμπτωση αυτός ο σχεδιασμός έγινε γνωστός και "κάηκε". (Είχαμε αναφερθεί σε όσα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν σ' αυτή την περίπτωση)

Επανερχόμαστε στο θέμα, γιατί σαν καχύποπτοι που είμαστε, κάναμε κάποιες σκέψεις διαβάζοντας το δισέλιδο ρεπορτάζ που έχει σήμερα το "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την επίσκεψη του Χρυσοχοϊδη στην Αμερική:
"Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε µε αξιωματούχους ομοσπονδιακών υπηρεσιών όπως το FBI και το DHS και προχώρησε σε  μια σειρά συμφωνιών και δεσμεύσεων όσον αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών για την αξιολόγηση και συλλογή πληροφοριών ... Σε μια νέα Αστυνομία µε τεχνογνωσία από το FBI, εξοπλισμένη µε high tech συστήματα η οποία θα περιπολεί σε κάθε γωνιά της Αθήνας, μεταμορφώνεται η ΕΛ.ΑΣ", .διαβάζουμε μεταξύ άλλων εκεί.

Προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζουμε τι παρασκηνιακές δεσμεύσεις ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης στους Αμερικανούς αξιωματούχους.
Επειδή αποφεύγουμε να διατυπώνουμε αυθαίρετες εκτιμήσεις, ας κρατήσουμε αυτή την ανάρτηση ελπίζοντας ότι θα διαψευστούν κάποιες σκέψεις μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:02 π.μ.

Οπωσδήποτε.. Σε λίγο ούτε σε βουνοκορφές δε θα μπορείς να αρπάξεις χωρίς να σε παίρνουν μάτι, πλανήτης να φεύγουμε αν γινόταν.. δυστυχώς οι αρρωστιες των κοινωνιών μας δεν οφείλονται ούτε σε ιό? ύς, ούτε σε εξωγήινους, κ αν τα λες σε δείχνουν κ σαν κάτι αλλόκοτο, λογικοτατα όλα..

15 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:51 π.μ.

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Ενα απο τα πιο αθλια προιοντα που παρηγαγε η ανωτατη σχολη της
κλεφτοσυμμοριας του Ανδρεα Παπαπανδρεου και του Πασοκ Αυτο που λεγοταν μετα
δικτατορικα για τον Παπανδρεου οτι ηταν πρακτορας των αμερικανων επαληθευτηκε
πληρως

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger