Home » , » Νεαρή προσφυγοπούλα κάηκε ζωντανή σε προσφυγικό καταυλισμό αφήνοντας ορφανά ένα βρέφος και δυο μικρά παιδάκια

Νεαρή προσφυγοπούλα κάηκε ζωντανή σε προσφυγικό καταυλισμό αφήνοντας ορφανά ένα βρέφος και δυο μικρά παιδάκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 | 7:17 π.μ.

Αλλη μια ανατριχιαστική είδηση μας έρχεται από τους συντρόφους στην Λέσβο, άλλο ένα έγκλημα που θα μείνει χωρίς ενόχους με θύμα μια νεαρή πρόσφυγα.
Συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στον προσφυγικό καταυλισμό, Καρά Τεπέ, που βρίσκεται στην περιοχή Μαυροβούνι, λίγο έξω από τη Μυτιλήνη, και λειτουργεί με συνθήκες απείρως καλύτερες, απ' ότι υπάρχουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια.

Οι πληροφορίες που μας μεταφέρουν οι σύντροφοι είναι ότι για άγνωστο λόγο ξέσπασε φωτιά σε κοντέινερ που έμειναν οικογένειες προσφύγων.
Σε ένα απ' αυτά όπου έμεινε οικογένεια με πέντε άτομα -εκτός απ' τους γονείς υπήρχαν δυο μικρά παιδάκια και ένα βρέφος- συνέβη τραγωδία. 
Η μητέρα, μια 27χρονη κοπελιά από το Αφγανιστάν, κάηκε ζωντανή, ενώ τον πατέρα κατόρθωσαν να τον ανασύρουν οι γείτονες λιπόθυμο, καθώς και τα παιδάκια, που τα προσκόμισαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τώρα τι να σχολιάσεις; Μόνο ότι αισθανόμαστε απέραντη θλίψη για τα τρία αγγελούδια που μένουν ορφανά και για έναν σύζυγο που μένει χωρίς την γυναίκα του μπορεί να αναφέρουμε. Για τις συνθήκες που επικρατούν στους χώρους που στοιβάζουν τους απόκληρους αυτού του κόσμου  -και ο καταυλισμός του Καρά Τεπέ πρέπει αν θεωρείτε απ' τις "καλύτερες" περιπτώσεις- έχουμε γράψει τόσες φορές και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:49 π.μ.

Και οι δημοσιοκαφροι σε ολα τα καναλια απεκρυψαν την ειδηση οτι ηταν μητερα 3 αγγελουδιων. Γιατι;;; ς;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger