Home » , » Της κουμπαριάς το κάγκελο

Της κουμπαριάς το κάγκελο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 | 10:39 π.μ.

Απ' τα νέα ήθη που μας εισάγει η διακυβέρνηση των "αρίστων" είναι η αξιοποίηση του προσόντος της «κουμπαριάς». 
Οχι φυσικά οποιαδήποτε "κουμπαριάς" αλλά μόνο των ατόμων που μαζί μ' αυτή την ιδιότητα έχουν την τύχη να περιλαμβάνονται στο στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ετσι λοιπόν, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα του "Documentou", είχαμε φρέσκους διορισμούς, ατόμων που έλυσαν τον βιοποριστικό τους πρόβλημα, σιτιζόμενα από τον κρατικό προϋπολογισμό, αφού κλήθηκαν να εργαστούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα επιλεγμένα με… αυστηρά «κουμπαρικά» κριτήρια!

Πρόκειται για τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μπεκίρη  ο οποίος είναι αδερφός του Μιχάλη Μπεκίρη, κουμπάρου του Κυριάκου Μητσοτάκη και από τον Ιούλιο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου. Ο συγκεκριμένος τύπος ανέλαβε χρέη νομικού συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.

Η προεδρία σ' αυτό τον οργανισμό ανατέθηκε στην κυρία Ερασμία Κάνιστρα η οποία φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να διατηρεί σχέση… «κουμπαριάς» με τον πρωθυπουργό.

Το ότι βόλεψαν μέχρι και τον αδερφό του κουμπάρου του Μητσοτάκη, δεν αποτελεί είδηση.
Κάτι που πιθανόν θα προκαλέσει σάλο, είναι αν δημοσιευτεί μια είδηση, που κυκλοφορεί πλατιά στα δημοσιογραφικά γραφεία. Αυτή κάνει αναφορά για έναν υπουργό ο οποίος διόρισε την ερωμένη του σε μια αργόμισθη θέση στην Κομισιόν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger