Home » , » Το πάρτι των "αρίστων" και με νομοθετική βούλα - Ποιο απροκάλυπτα να μας ληστεύουν, δεν γίνεται.

Το πάρτι των "αρίστων" και με νομοθετική βούλα - Ποιο απροκάλυπτα να μας ληστεύουν, δεν γίνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 | 10:01 μ.μ.

Για να μην επαναλαμβάνουμε όσα έχουμε γράψει διαβάστε την ανάρτησή μας στην οποία σχολιάζαμε την απόφαση του Μητσοτάκη να τοποθετήσει την Γιάννα Αγγελοπούλου, επικεφαλής του οργανισμού «Ελλάδα 2021» που συγκροτήθηκε για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 21, καθώς και την τοποθέτησή μας για την συνάντηση Κουτσούμπα - Αγγελοπούλου.

Πόσα λαμόγια θα θησαυρίσουν πάλι με χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού, δεν γνωρίζουμε. Ισως τώρα -λόγω συνθηκών- να είναι λιγότερα τα γατόνια απ' αυτά που έκαναν πάρτι με την φιέστα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. (Ενα μόνο στοιχείο απ' αυτά που αποκαλύφθηκαν. Το κόστος των καυσίμων για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους τα στελέχη της «Αθήνας 2004» «ανήλθε σε 4.668.292,65 ευρώ»!!!).

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι με την κυβέρνηση των "αρίστων" όλο αυτό το καινούργιο πάρτι θα έχει την έγκριση και την σφραγίδα του κοινοβουλίου τους αφού στο άρθρο 34 του πολυνομοσχεδίου – εξπρές που ψηφίζεται σήμερα προβλέπεται ότι:

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» εξαιρείται από τις διατάξεις του νόμου 3.429/2005 που διέπει τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και μπορεί να προχωρά σε προσλήψεις και δημόσιες συμβάσεις χωρίς τους περιορισμούς της νομοθεσίας.
Οι συμβάσεις και οι συναλλαγές της Επιτροπής απαλλάσσονται από κάθε έμμεσο και άμεσο φόρο, κρατήσεις, τέλη κ.λ.π.

Ποιο απροκάλυπτα να μας ληστεύουν, δεν γίνεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger