Home » , » Πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες οι μπάτσοι;

Πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες οι μπάτσοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 11:55 π.μ.

Είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικά αυτά που έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα για τα όσα συνέβησαν στην μπατσάδικη επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στο Κουκάκι!
Σου φαίνεται αδιανόητο και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, μπάτσος πυροβόλησε με πλαστική σφαίρα ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ κοπέλα που ήταν μεταξύ των καταληψιών και έχει συλληφθεί.

Το σχετικό περιστατικό είναι ακόμα αδιευκρίνιστο και η μόνη σχετική πληροφορία που έχουμε είναι ένα απόσπασμα ιατρικής γνωμάτευσης από το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ το οποίο σημειώνει: "Αναφερόμενος τραυματισμός μετά από πυροβολισμό με πλαστική σφαίρα στον ΑΡ μαστό (Εξ επαφής) Εκδορά και αιμάτωμα πέριξ αυτής".
  
Από μια ματιά που ρίξαμε στο διαδίκτυο δεν υπάρχει καμιά σχετική τοποθέτηση από την κυβέρνηση, αλλά ούτε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης που γνωστοποίησε το περιστατικό, μας έδωσε λεπτομέρειες σε τηλεοπτική του παρουσία σήμερα το πρωί.

O καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νικος Αλεβιζάτος, τον οποίο διόρισε ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης σαν πρόεδρο μιας επιτροπής που υποτίθεται διερευνά "πειθαρχικά παραπτώματα αστυνομικών", θα εξακολουθεί να έχει διακοσμητικό ρόλο και με την παραμονή του σ' αυτή την θέση να δίνει άλλοθι στις μπατσάδικες κτηνωδίες;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger