Home » , , » Σαββίδης Μαρινάκης 1 - 1! Και το στημένο ματς συνεχίζεται...

Σαββίδης Μαρινάκης 1 - 1! Και το στημένο ματς συνεχίζεται...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 | 3:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Γκολ! Αγαπητοί χούλιγκαν ο Μαρινάκης αυτή τη στιγμή ισοφαρίζει τον Ιβάν και το ντέρμπι παίρνει φωτιά. Το γκολ έβαλε ο διαιτητής Μητσοτάκης μετά από κεφαλιά. Ο Ιβάν διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν δόθηκε”.

Κόλπα κάνει ο Κούλης για να έχει και το αφεντικό του, το Μαρινάκη, ευχαριστημένο και να μη φάει ξύλο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφού πάει να τους πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια. Όμως κατόρθωσε να τους δυσαρεστήσει όλους!

Δεν θα υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, θα του κόψει βαθμούς! Πράγμα που είχε σκοπό να κάνει από την αρχή, κατ' εντολή του Βαγγέλη, ο οποίος καίγεται να πάρει κούπα φέτος. Αν δεν τα καταφέρει με τη δική του σπιτωμένη κυβέρνηση, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Εμείς τα είπαμε από την αρχή, από τότε που ο υπουργός του Ολυμπιακού τσακώθηκε με τον Ιβάν.
Φυσικά όλοι πήραν μυρωδιά το κόλπο. Οι μεν οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν εξαγριωθεί, που ο Μητσοτάκης τους την έφερε έτσι μπαμπέσικα. Αλλά και οι Ολυμπιακοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Θεωρούν πως κανονικά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πέσει, να φύγει τελείως από τη μέση.

Οι υπόλοιποι απλά σπάμε πλάκα με όλους τους εμπλεκόμενους. Το στημένο ματς συνεχίζεται...
Τελειώσαν τα αθλητικά. Τέτοιο ποδόσφαιρο δεν ξαναείδαμε, κι ελπίζουμε να μην δούμε ποτέ ξανά τέτοιες γελοιότητες, αν και μάλλον μπήκαμε σε νέα εποχή μπόχας και δυσωδίας.

Εκείνοι όμως που έπαθαν μεγάλο κάζο ήταν τα γαλάζια τρολάκια.
Ξέρεις τι είναι, καρδιά μου, να ψηφίζεις καμιά εκατοστή φορές σε γκάλοπ στο ίντερνετ, “πρέπει να ισχύσει ο νόμος και να πέσει ο ΠΑΟΚ” αλλά μετά η ΝΔ να αλλάζει το νόμο; Βραχυκυκλώθηκαν! 

Τέτοιο “άδειασμα” είχαν να φάνε από τη Συμφωνία των Πρεσπών! Καλά όμως παθαίνουν και γελάει μαζί τους το twitter, γιατί δεν σκέφτονται, κάνουν οτιδήποτε τους πει ο Κούλης. Ο οποίος φυσικά δεν τους ενημερώνει για τις ίντριγκες, κι έτσι τα γίδια την πατάνε πολύ άσχημα.
Τους δίνει κουτόχορτο, το καταπίνουν αμάσητο και μετά τους λέει “φτύστε το”! Ρε συ, αφού το έφαγαν! Να το ξεράσουν.

Πάντως τέτοια αποδοχή δεν είχε κανένας πρωθυπουργός. Κατάφερε να τον σιχτιρίσουν όλοι, ανεξαρτήτως ομάδας. Οι ίδιοι οι δικοί του μιλάνε για γκάφα! Καταλληλότερος γκαφατζής; 
Από καταλληλότερος μαφιόζος καλύτερα ακούγεται...

Και τώρα να περάσουμε στα ουσιαστικά, αυτά που πραγματικά κανονίζουν τη ζωή μας. Σήμερα έχει 29 Γενάρη. 30 Απρίλη λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας. Πάει να πει πως από 2 Μαΐου αρχίζουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί. Σε λιγότερο από 100 μέρες. 92, για να είμαστε ακριβείς. Και βέβαια καμία ρύθμιση για να σωθούν τα σπίτια μας. Το αντίθετο: Διορισμοί και άλλων μπάτσων, ώστε να μας πετάξουν μια ώρα αρχύτερα στο δρόμο.

Καμία ευνοϊκή ρύθμιση επίσης για τους εργαζόμενους. Αυτοί κι αν τιμωρούνται. Τέτοιος υποβιβασμός έχει να γίνει από το Μεσαίωνα. Και δεν φτάνουν τα όσα φέρνει ο Μητσοτάκης. Τα αφεντικά έχουν ξεσαλώσει. 

Καλύτερα να πας μέσα σε χούλιγκαν της αντίπαλης ομάδας και να τους βρίσεις τη μάνα, παρά να είσαι εργάτης στη “σύγχρονη” Ελλάδα. Λιγότερο ξύλο θα φας.

Στα εξωτερικά επίσης τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα. Οι Τούρκοι δεν θέλουν καν να τους βοηθήσουμε για τους σεισμούς.
Μου θυμίζει σχέσης Ρώμης - Καρχηδόνας. Κάποτε μετά τη λήξη του Β' Καρχηδονιακού Πολέμου, (Αννίβας κλπ), οι Ρωμαίοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και ήθελαν στάρι. Οι μόνοι που είχαν ήταν οι Καρχηδόνιοι. Αναγκαστικά πήραν από αυτούς. Η Καρχηδόνα προσφέρθηκε να τους δώσει τρόφιμα δωρεάν. Οι Ρωμαίοι αρνήθηκαν! Πλήρωσαν όσο έκαναν.

Δεν λέω ότι θα έχουμε πόλεμο, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος και της νέας κούρσας εξοπλισμών που θα μας φέρει νέα χρέη.
Αναμένονται επίσης αποφάσεις του ΣτΕ για τις συντάξεις. Θα πάρουν τίποτα οι συνταξιούχοι; Μάλλον ετοιμάζονται να αρπάξουν κι άλλα από τους ηλικιωμένους. Το 95% με το νέο νόμο θα χάσει. Άλλοι πολλά, άλλοι λιγότερα.

Το χάλι στην Παιδεία είναι χειρότερο από το ποδόσφαιρο! ΑΕΙ = Κολέγια. Και φαίνεται η υποκρισία των γαλάζιων φερέφωνων, που δήθεν κόπτονταν για τη χαμηλή βαθμολογία στις εξετάσεις.

Γενικά πάμε κατά διαόλου. Οπότε ας αφήσουμε τα παιχνίδια, κι ας διαμαρτυρηθούμε για τα σοβαρά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger