Home » , » Εποχές νεοδημοκρατικής "κανονικότητας". Να απαιτείς να πληρωθείς για τον ιδρώτα σου και να δέχεσαι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (Βίντεο)

Εποχές νεοδημοκρατικής "κανονικότητας". Να απαιτείς να πληρωθείς για τον ιδρώτα σου και να δέχεσαι απόπειρα ανθρωποκτονίας. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 9:38 μ.μ.

Καθημερινά έχουμε κρούσματα εργοδοτικής τρομοκρατίας που παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα αφεντικά έχουν ξεσαλώσει -προφανώς έχοντας απέναντι τους την "κατανόηση", της κυβέρνησης των "αρίστων"- και δεν διστάζουν να προχωρούν μέχρι σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όταν τα "ομιλούντα εργαλεία" τους απαιτήσουν τα δεδουλευμένα.

Μια τέτοια περίπτωση έφερε στην δημοσιότητα, το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star. Συγκεκριμένα σήμερα λίγο μετά της 8 το βράδυ, εργάτης που δούλευε σε επιχείρηση στον Μαραθώνα απαίτησε από τον εργοδότη του να του πληρώσει αυτά που οφείλει.
Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ακολούθησε λογομαχία και κάποια στιγμή το αφεντικό πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε με πρόθεση να σκοτώσει τον 23χρονο εργάτη.

Ευτυχώς απ' ότι αναφέρει η είδηση τα σκάγια που δέχτηκε από τον πυροβολισμό δεν στάθηκαν μοιραία για την ζωή του και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει την σύλληψη.

Εποχές νεοδημοκρατικής "κανονικότητας". Να απαιτείς να πληρωθείς για τον ιδρώτα σου και να δέχεσαι απόπειρα ανθρωποκτονίας. 
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger