Home » , » Μετά την απεργία στον ΟΤΕ, η ΕΡΤ αγνόησε και τις κινητοποιήσεις στη ΛΑΡΚΟ

Μετά την απεργία στον ΟΤΕ, η ΕΡΤ αγνόησε και τις κινητοποιήσεις στη ΛΑΡΚΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 3:34 μ.μ.

Πηγή: http://mediatvnews.gr

Μια “ιδιωτική” κυβερνητική πλέον ΕΡΤ βρίσκεται στον αέρα, μια κρατική τηλεόραση που δεν τηρεί καν τα προσχήματα και τα άλλοθι όπως απορρέουν από το ρόλο της ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός αλλά και ως τηλεόραση που την πληρώνουν οι πολίτες.
Μετά την απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ που η ΕΡΤ-με τιμητική εξαίρεση την ΕΡΤ 3 και ορισμένους δημοσιογράφους σε web TV και εκπομπές- αγνόησε κυνικά και με θράσος, αγνοεί και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Όπως δημοσιοποίησε η ΠΟΣΠΕΡΤ με καταγγελία της, η διοίκηση της ΕΡΤ έκοψε τη “φωνή” των εργαζομένων παρά το γεγονός ότι “εστάλη επιστολή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ (παραδόθηκε στον κ. Καφαράκη και στον κ. Ζούλα από τις 09/01/2020 την οποία και επισυνάπτουμε στο τέλος) που ζητούσαν από αυτήν το αυτονόητο και συνταγματικά επιβεβλημένο για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, να τους δοθεί η δυνατότητα να ενημερώσουν το κοινό για τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε όλα τα ψέματα που έχουν διαδοθεί από τα ΜΜΕ της διαπλοκής σχετικά με τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους σε αυτήν”.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ κατήγγειλε τη στάση της διοίκησης της ΕΡΤ που συμπεριφέρεται στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα σαν να είναι τσιφλίκι της σημερινής κυβέρνησης. Αφήνει δε σοβαρές αιχμές και για το ρόλο της ΕΣΗΕΑ σημειώνοντας: “Από τη χειμερία νάρκη της ξύπνησε (;) η σύμπραξη του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. 
Χαρακτηρίζουμε ως κροκοδείλια τα όψιμα «δάκρυα» τους για την «επιλεκτική ή μονομερή ή ελλιπή κάλυψη της επικαιρότητας ακόμη και από την δημόσια Τηλεόραση». Να υποθέσουμε ότι θα εγκαλέσουν στην επιτροπή δεοντολογίας τα μέλη τους  που  βρίσκονται στην  ιεραρχία της ΕΡΤ, όπως έκαναν στο παρελθόν για άλλους συναδέλφους τους και πως Θα τους καταγγέλλουν αν και μας έχουν αποδείξει ότι η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική και  πηγάζει από ιδιοτελείς σκοπούς, αν δεν εξυπηρετεί τις εντολές των αφεντικών.

Η χθεσινή τους ανακοίνωση είναι δήθεν για την ΕΡΤ, ωστόσο είναι συνέχεια άλλων κατάπτυστων ανακοινώσεων της «μαύρης χήρας» και των υποκόμων της και δηλώνει σαφώς ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι και γι’ αυτούς η καμαρίλα, η ρουσφετολογία και η …. ΜΑΧΗ για το βόλεμα των γνωστών παρατρεχάμενων, παντός καιρού. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η αφερέγγυα ανίερη συμμαχία στο σημερινό προεδρείο της ΕΣΗΕΑ «βαράει το νταούλι» στο ρυθμό που επιτάσσουν τα αφεντικά, η διαπλοκή και η κυβέρνηση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2020 στις 9:57 μ.μ.

Τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ειδικότερα το συλλαλητήριο του Σαββάτου 25/1, τα αγνοήσατε και εσείς στο Βαθύ Κόκκινο. Δεν αναδείξατε το κάλεσμα και το ρεπορτάζ του portal του 902 από τη συγκέντρωση το ανεβάσατε την Κυριακή το απόγευμα και το κατεβάσατε την Κυριακή το βράδυ. Την ίδια περίπου μοίρα έχουν από το blog σας μια σειρά κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις, με κοινό χαρακτηριστικό ότι στηρίζονται από το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ. Δεν πειράζει όμως. Μας αποζημιώνετε με την αναλυτική ενημέρωση για το χαρτοπόλεμο που έριξε ο Ρουβίκωνας στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ ή με τα αναλυτικά σχόλια για κάθε παπάντζα που λέει ο Πολάκης. Τι να την κάνουμε την ενημέρωση για τη δράση σωματείων και συνδικάτων;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger