Home » , » Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο, ένα φως μέσα στο σκοτάδι.

Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο, ένα φως μέσα στο σκοτάδι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 | 7:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται πολύ καλά στη γονιδιακή θεραπεία που έκανε στη Βοστώνη και εμφανίζει σημαντική βελτίωση.
Ευχόμαστε ολόψυχα να γίνει γρήγορα εντελώς καλά.

Το μήνυμα των γονιών.
“Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα”.

Τώρα θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας, που αρνήθηκε τη βοήθεια με γελοίες δικαιολογίες, να μην στερήσει από άλλους ασθενείς τη θεραπεία. Η επιστήμη προχωρά.

Ευτυχώς οι γονείς ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει καλά το παιδάκι και δεν άκουσαν τον ανεκδιήγητο υπουργό Κικίλια, ο οποίος όχι μόνο προσπάθησε να στερήσει τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη, αλλά αποπειράθηκε χωρίς ντροπή να καπελώσει την αλληλεγγύη του κόσμου!
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποι μας που υποφέρουν. Κανείς ασθενής δεν πρέπει να μένει αβοήθητος.

Η ΝΔ δεν ήθελε να δώσει χρήματα για να γιατρευτεί ένα παιδί, έδωσε όμως πάνω από 2 εκατομμύρια στα λαμόγια των ΗΠΑ στη Θεολογική Σχολή, για να κουκουλώσει σκάνδαλα σύμφωνα με καταγγελίες . Το έκανε προφανώς γιατί ο μικρός Παναγιώτης θα αργήσει πολύ να ψηφίσει στις εκλογές...

Υπενθυμίζουμε επίσης την απάνθρωπη πολιτική της ΝΔ όσον αφορά την Υγεία.
Άγριες περικοπές κονδυλίων. Αντί για γιατρούς και άλλο νοσηλευτικό προσωπικό διορίζονται μπάτσοι! Κλείνουν ολόκληρα τμήματα και ασθενείς μένουν χωρίς φάρμακα και φροντίδα.
Απαξιώνονται τα Νοσοκομεία με σκοπό να χαριστούν, να ξεπουληθούν στους ιδιώτες. Καταστρέφεται συστηματικά κάθε υποδομή. Ο άσχετος, αδίστακτος, κι επομένως επικίνδυνος υπουργός διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Και το κάνει συνειδητά.

Η ΝΔ εφαρμόζει ναζιστικές μεθόδους. Θεωρεί τον άνθρωπο απλή μονάδα παραγωγής κέρδους. Το μικρό παιδί μελλοντικό στρατιώτη και φορολογούμενο. Γι αυτό, όπως όλα τα φασιστικά καθεστώτα, δεν ενδιαφέρονται για τους ασθενέστερους.

Το βλέπουμε σε κάθε πτυχή της πολιτικής της. Η άγρια εκμετάλλευση των εργαζόμενων, οι μειώσεις μισθών, η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων που απέμειναν, το κόψιμο της 13ης σύνταξης, του Κοινωνικού μερίσματος, η αύξηση των λογαριασμών, οι πλειστηριασμοί κλπ, είναι η νέα ληστρική επιδρομή του Κεφαλαίου και των Τοκογλύφων, των παρασίτων που ζουν εις βάρος μας.
Αδιαφορώντας πλήρως για τους ζωντανούς, οι νεοφιλελέ βρικόλακες ζητάνε νέο αίμα, ώστε να εκμεταλλευτούν περισσότερους. Να έχουν περισσότερο στρατό, για να μας μπλέξουν σε καταστροφικούς ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Δεν τους νοιάζει πως θα μεγαλώσει ένα παιδί, όταν οι γονείς δεν θα έχουν ούτε για την τροφή του, τους ενδιαφέρουν τα νούμερα, οι στατιστικές. Δεν τους νοιάζουν επίσης όσοι είναι ασθενείς, ΑΜΕΑ, όσοι πάνω στην απελπισία τους έρχονται πρόσφυγες για να φυλακιστούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Θέλουν μελλοντικούς σκλάβους, περισσότερους στρατιώτες, για να εφαρμόσουν μελλοντικά τα επεκτατικά, ιμπεριαλιστικά τους οράματα αποκομίζοντας ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Το Γ΄ Ραίχ θεωρούσε τη Γερμανίδα μηχανή παραγωγής νέων στρατιωτών και εργατών. Την ίδια ώρα που οι ναζί έδιναν εντολές να κάνουν πολλά παιδιά οι Παπάριοι, προωθούνταν η υποχρεωτική έκτρωση και ο ολοκληρωτικός αφανισμός των μειονοτήτων: Στείρωση, ευθανασία κλπ.
Έτσι ο άνθρωπος δεν ελέγχει ούτε το σώμα του, γίνεται ένα εργαλείο άσκησης πολιτικής!
Αρνούμαστε κατηγορηματικά να υπηρετήσουμε τους σκοπούς τους. Είμαστε πάνω από όλα και πρώτα απ' όλα άνθρωποι!

ΥΓ: Δεν είδα ούτε την Εκκλησία, που δήθεν κόπτεται για τα αγέννητα παιδιά, να βοηθά όσα παιδιά έχουν ήδη γεννηθεί...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Ιανουαρίου 2020 στις 9:17 μ.μ.

Καλα αν περιμενεις απο την εκκλησια... Οι αυτοι τα εχουν για τα γεραματα τους και για την οικογενεια τους που φυσικα δεν εχουν. Θυμαστε αυτον στο περιστερι που του βρηκαν αρκετα και πως απαντησε στον ζουγκλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger