Home » , » Οι σωστές διαστάσεις.

Οι σωστές διαστάσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 | 4:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι αλήθεια πως παρά πολλοί υπερβάλουν. Μερικά παραδείγματα
“Χθες έπιασα ένα ψάρι τόσο (με συμπάθιο)”. Κόψε κάτι, μισή μερίδα βγήκε στο πιάτο. Να μάζεψε από το τηγάνισμα;
“Σήμερα θα έχεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου”. Κι η γυναίκα σκέφτεται μετά πως δεν ήταν καν το καλύτερο σεξ της ημέρας. Ο γείτονας είναι πιο προικισμένος και έμπειρος, ευτυχώς όμως που κι αυτή είναι καλή στο να υποκρίνεται οργασμούς.
“Αχ ναι, αγάπη μου, μη σταματάς! Τελειώνωωω”! (Και μετά θα ανοίξω να δω Τούρκικα σήριαλ, να ξεχάσω τον καημό μου).

Το ίδιο γίνεται και στην πολιτική. Πχ “θα αυξηθούν οι συντάξεις”. Κάποτε, σε εκατό χρόνια, που ίσως βγούμε από τα Μνημόνια. Θα μας κάνουν όλους βασίλισσες. Κι ο Κούλης βασιλιάς – γκόμενος να μας πηδάει.

Αυτές οι υπερβολές δεν είναι όλες κακές. Αλλά κάποτε πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Βέβαια δεν μπορείς να πεις στον άλλο “αυτό που λες εσύ “τρίτο χέρι” δεν είναι καν δακτυλάκι”, αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις λίγη πλάκα.

Με τους μπάτσους πχ. Άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κεδίκογλου, που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Ακρόπολης.
Πήγε κι αυτός και το πάρκαρε στην Ακρόπολη. Έπρεπε να το πάει στα Εξάρχεια που είναι τόσοι μπάτσοι μαζεμένοι! Φταίει κι ο ίδιος λοιπόν.
Τι δουλειά είχε στην Ακρόπολη, χωρίς τουλάχιστο μια λεγεώνα πραιτοριανών;

Έχει όμως κι άλλο: Αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο του φρουρού του, που ήταν στο εσωτερικό του οχήματος και εξαφανίστηκαν!
Ψιτ, Σίμο, βαφτιστήρι ο φρουρός; Να του δώσω κατ' αρχήν συγχαρητήρια, γιατί είναι Ειρηνιστής. Σιχαίνεται τα όπλα και μπράβο του!
Αλλά, ρε παιδάκι μου, εδώ πας να ψωνίσεις και τσάντα δεν αφήνεις μες τ' αμάξι. Γιατί μπορεί να στη βουτήξουν! Πράγμα που έχει γίνει πολλές φορές.

Οι ίδιοι οι μπάτσοι λέτε στις “συμβουλές για κλοπές οχημάτων ή από οχήματα”
“Μην αφήνετε κανενός είδους αντικείμενα, χρήματα, πορτοφόλι, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, τσάντες και τιμαλφή μέσα στο αυτοκίνητο”.
Πάντως να παραδεχτούμε πως για όπλο δεν είπαν. Γιατί, ως γνωστό, όλα τα αμάξια έχουν ειδική θήκη για όπλα, την οποία δεν μπορεί να παραβιάσει κανείς!
Δεν έχουν; Αμ δεν έχουν! Δεν το πρόβλεψαν οι κατασκευαστές.

Ελπίζω να μην κατηγορήσετε άσχετους. Η ευθύνη είναι καθαρά του ανόητου, που άφησε το όπλο στο αμάξι. Ίσως επειδή του είπε ο κηφήνας, ποιος ξέρει.
Πάντως γελάσαμε και σήμερα.
Ένας άγνωστος ξεβράκωσε την κυβέρνηση. Και κλοπή στην Ακρόπολη, μάλιστα σε αμάξι βουλευτή και πήρε το όπλο του φρουρού χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι!

Κοιμηθείτε με ανοικτές πόρτες και παράθυρα. Έτσι κι αλλιώς μέσα θα μπούνε όλοι. Και η Ζηνοβία, γιατί δεν υπάρχει θέρμανση.
Άλλα υπάρχουν κάτι κτήρια στα Εξάρχεια που Αναρχικοί δίνουν δώρα σε προσφυγόπουλα. Μπάτσοι, τι κάθεστε; Μπορεί να έχουν και μπουκάλια. Γεμάτα με αναψυκτικά αυτή τη φορά. Τρέξτε να προλάβετε!

Θέλουν την Ανατολική Μεσόγειο (τρομάρα) τους, όταν δεν μπορούν να ανοίξουν την Εθνική με λίγα χιλιοστά χιόνι! Όταν 4 μέρες χωριά δίπλα στην Πρωτεύουσα δεν έχουν ρεύμα! Όταν δεν ξέρει κανείς τους που παν τα τέσσερα. Το μόνο που ξέρουν είναι να ψεύδονται και να κλέβουν.
Γελοίοι μια ζωή...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger