Home » , » Συμπτώσεις

Συμπτώσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 11:04 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Πιθανόν κάποιοι να μας χαρακτηρίσουν καχύποπτους και να αποδώσουν σε αυθαίρετη εκτίμησή μας ότι η γυναίκα του Σάκη Ρουβά απέκτησε εκπομπή. με πλουσιοπάροχη αμοιβή, στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι επειδή ο σύζυγός της έκανε αγώνα υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα του 2015. Πιθανόν να έχουν και δίκιο.

Ισως έπρεπε να αναλάβει την κυβερνητική εξουσία η Ν.Δ., και να τοποθετηθεί στην προεδρία της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας, για να μην στερηθεί το τηλεοπτικό κοινό, τις γνώσεις που διαθέτει η σύζυγος του Σ. Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, για "τις τάσεις της μόδας" που επικρατούν στην εποχή μας.  (Και επειδή η μεταλαμπάδευση κατάρτισης στοιχίζει, η ειδησεογραφία μας πληροφορεί ότι ο κόστος της συγκεκριμένης εκπομπής για 20 επεισόδια είναι 179.645 ευρώ -9.000 το επεισόδιο- και την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία FOSS).

Τυχαία θα είναι αυτή η εξέλιξη σε σχέση με πολιτική στάση που κράτησε στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Ρουβάς, όπως τυχαίο θα είναι ότι μέσω ΕΡΤ έλυσε το βιοποριστικό του πρόβλημα ο Γρηγόρης Ψαριανόςο οποίος¨, σημειωτέον, απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής συμμετέχοντας στις εθνικές εκλογές με το κυβερνητικό κόμμα. Συμπτωματικός θα είναι και ο διορισμός στο κρατικό κανάλι της κ. Ολγας Τρέμη, και τόσων άλλων
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιανουαρίου 2020 στις 1:05 μ.μ.

Μας εχουν αφησει με 700 €. Τι διαολο σε αυτους που παιρνουν θεσεις με τετοιες αμοιβες; δεν τους φτανουν αυτα που εχουν αποκτησει; δεν χορταίνει το στομαχι τους; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και ΑΙΣΧΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger