Home » , , » Η Ολγα Τρέμη με τα νεοδημοκρατικά δώρα της

Η Ολγα Τρέμη με τα νεοδημοκρατικά δώρα της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 | 7:37 μ.μ.

Εχει αποδειχθεί "χρυσή εποχή" για όσους είναι δημοσιολόγοι και νεοδημοκράτες.

Πραγματικά ζαλίζουν τα χρηματικά ποσά που πληρώνουμε στους δημοσιογράφους που προσέλαβε η Νέα Δημοκρατία, για να στελεχώσει το επικοινωνιακό της επιτελείο.

Είχαμε κάνει χτες σχετική αναφορά με αφορμή την πρόσληψη ενός δημοσιογράφου με αποκλειστική αποστολή  να μας ενημερώνει για το lifestyle της Μαρέβα.

Αυτό που συμβαίνει, όμως, με την περίπτωση της πρώην Κνίτισσας Ολγας Τρέμη - υπήρξε προστατευόμενη του Θανάση Παπαρήγα, συστεγαζόταν στο ίδιο γραφείο, στον "Ριζοσπάστη" και να ήταν απ' τα πιο αγαπητά άτομα του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ ξεπερνάει κάθε όριο.

Αξιοσημείωτο είναι αυτό που εντοπίζει σε τουιτάρισμα του ο Αρης Χατζηστεφάνου, ενώ η σημερινή "Αυγή", μας δίνει τα οικονομικά στοιχεία το πόσο κοστίζει η εκπομπή της.

Αξίζει να παραθέσουμε ένα απόσπασμα απ' αυτό το δημοσίευμα

Με το ποσό των 6.000 ευρώ μηνιαίως -όταν η χώρα παραμένει πτωχευμένη και μόλις έχει βγει από την επιτροπεία των Μνημονίων- αμείβεται για την παρουσίαση της εκπομπής «10» η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. Στο ποσό αυτό πρέπει να προστεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές και ο ΦΠΑ και το κόστος για την ΕΡΤ, μόνο για την κεντρική παρουσιάστρια, εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, οπότε έγινε γνωστό το συνολικό κόστος της εκπομπής, δημιουργήθηκαν αντιδράσεις. Κι αυτό καθώς προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, όπως: Πώς μπορεί να δικαιολογηθεί κόστος ύψους 4.555 ευρώ ανά επεισόδιο για μια εκπομπή που γυρίζεται σε ένα στούντιο (της ΕΡΤ μάλιστα), μιας εκπομπής του τύπου «στρογγυλό τραπέζι» δηλαδή, χωρίς εξωτερικά γυρίσματα, χωρίς βίντεο, χωρίς μοντάζ, χωρίς γραφήματα και μόνο με συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης από.. .δίπλα; Πώς μπορεί να δικαιολογηθεί το συνολικό κόστος παραγωγής να φτάνει τα 888.312,75 ευρώ για 195 επεισόδια;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Νοεμβρίου 2019 στις 7:30 π.μ.

Πάντα κουμμουνι είναι αλλά το κρύβει. Όπως και ο Θεοδωρικάκος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger