Home » , , » Το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει από την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Ματρόζου, και για το οποίο δεν μιλάει κανένας.

Το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει από την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Ματρόζου, και για το οποίο δεν μιλάει κανένας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 | 9:23 μ.μ.

Είναι εντελώς κατανοητή η παράκρουση που έχει καταλάβει τους επιτελείς της; Κατεχάκη με την τροπή που παίρνει η υπόθεση με την εκκένωση της κατάληψης που βρισκόταν στο κτίριο της οδού Ματρόζου 45, και του άγριου ξυλοδαρμού που ακολούθησε της οικογένειας Ινδαρέ.

Το θέμα προσφέρεται για μικροκομματική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά πίσω απ' αυτή κρύβεται ένα ζήτημα πολύ πιο σημαντικό και σ' αυτό θα εστιαστούμε εμείς.

Πριν όμως απ' αυτό ας ρίξουμε μια ματιά στην επικαιρότητα. Μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των παιδιών του Ινδαρέ στο κτίριο της κατάληψης, έρχεται σήμερα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, να προσθέσει ότι "η έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας δεν εντόπισε DNA των υιών του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ στον χώρο της κατάληψης" και να συμπληρώσει:  «Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εκθέτουν πλήρως και ανεπανόρθωτα τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Και την ίδια στιγμή, εκθέτουν και την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου υπουργού, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις μαρτυρίες των θυμάτων της αστυνομικής επίθεσης και των περίοικων».

Τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να ενισχύσει δημοσίευμα της "ΕφΣυν"  το οποίο παραθέτει τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών και γραπτά κείμενα δημοσιογράφων φίλα προσκείμενων στην Ν.Δ., τα οποία στήριζαν το κυβερνητικό αφήγημα για εμπλοκή των παιδιών Ινδερέ στην κατάληψη.

Δεν ξέρουμε τί πηγές έχει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώνει κατηγορηματικά ότι απ' τα εργαστήρια της Ασφάλειας δεν ταυτοποιούνται αποτυπώματα και DNA των "υιών του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ" με τους καταληψίες.
Πιθανόν τόσα χρόνια κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει αποκτήσει πρόσβαση σ' αυτούς του μηχανισμούς.

Από την πλευρά της η ΓΑΔΑ, βρισκόμενη σε πλήρη αμηχανία κάνει ανακοίνωση δηλώνοντας:

 Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα (4) άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.


Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν στην πορεία οι ασφαλίτες έχουν την δυνατότητα να "φυτέψουν" στο κτίριο που υπήρχε η κατάληψη, αποτυπώματα ή DNA των παιδιών του Ινδαρέ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Για μας όμως τα αστυνομικά σενάρια είναι υποδεέστερα μπροστά στο κύριο συμπέρασμα που προκύπτει από την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Ματρόζου, και για το οποίο δεν μιλάει κανένας.

Και πιο είναι αυτό; Το είπαν  "υψηλόβαθμα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη" μιλώντας στο «Βήμα»: «Αν κάποιοι αντιεξουσιαστές δεν είναι ο μάγος …Χουντίνι να εξαϋλωθούν, τότε κάτι άλλο συμβαίνει». Κι' αυτό σύμφωνα με τους ίδιους είναι ότι  «οι περισσότεροι αστυνομικοί έχουν αναγνωρίσει μετά βεβαιότητας τους δύο νεαρούς που διαμένουν στο διπλανό κτίριο σαν αυτούς που έριχναν την βροχή των αντικειμένων». 

Και γιατί τα ισχυρίζονται όλα αυτά; Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να παραδεχθούν το φιάσκο της όλης αστυνομικής επιχείρησης. 
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Την αποκλειστική ευθύνη της επιχείρησης εκκένωσης της κατάληψης δεν την είχαν απλώς κάποιες διμοιρίες των ΜΑΤ.
Την είχε αναλάβει και μάλιστα με προσωπική εντολή του αρχηγού της αστυνομίας, η πιο επίλεκτη Ειδική Μονάδα που διαθέτουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ).
Αυτό το σώμα αποτελεί την "αφρόκρεμα" της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα σε ετήσιο διαγωνισμό Ειδικών Δυνάμεων, η ΕΚΑΜ κατέκτησε την υψηλότερη θέση στη συνολική βαθμολογία, από κάθε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσής της.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κάποιος/α τι ανεπανόρθωτο πλήγμα δέχεται το γόητρο της πιο επίλεκτης αστυνομικής μονάδας που υπάρχει στην χώρα μας, όταν γελοιοποιείται αφού δεν κατορθώνει να ανταποκριθεί σε μια απλή επιχείρηση. 

Οι -μάλλον νεολαίοι- οι οποίοι συμμετείχαν στην κατάληψη της Ματρόζου, όταν αντίκρισαν τους ΕΚΑΜίτες "οχυρώσαμε το σπίτι ξεκινήσαμε άμεσα τη σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρώνες, μπογιές, πυροσβεστήρες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους". 
Τελικά κατόρθωσαν όλοι να διαφύγουν, χωρίς να συλληφθεί κανένας και με ανακοίνωσή τους στο indymedia εκφράζονται ειρωνικά, γελοιοποιώντας την πιο επίλεκτη αστυνομική κατασταλτική μονάδα.

Ε. λογικό είναι, όλο αυτό το απίστευτο κάζο της πιο επίλεκτης αστυνομικής κατασταλτικής μονάδας που διαθέτει το ελληνικό κράτος να μην μπορεί να το χωνέψει η φυσική και πολιτική του ηγεσία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2020 στις 2:27 μ.μ.

Διάβασε την τελευταία δήλωση του κουλή, γέλαγα κάνα 5 λεπτό, είναι ακόμα πιο ηλιθιος απ'οσο μοιάζει (με ο, τι συνεπάγεται γι' αυτούς από κάτω που τον πιστεύουν φυσικά)

6 Ιανουαρίου 2020 στις 8:29 μ.μ.

Παρα το γεγονος οτι ολες οι μαρτυριες τεινουν και αποδεικνυουν οτι κανενας απο την
οικογενεια Ινδαρε δεν εχει αφησει στο χωρο γαννετικο υλικο οι αδιστακτοι της κυβερνησης με τον αθλιο και διορισμενο Χρυσοχοιδη μπροστα στην ξεφτιλα που επικρεμεται ειναι ακομα και τωρα ικανοι να συραψουν καποιο αφηγημα οπως εκαναν και με την Ηριανα και να τλαιπωρισουν αθωους ανθρωπους Αυτοι δεν εχουν θεο ειναι επικινδυνα αδθστακτοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger