Home » , , » Ε. Αγαπηδάκη: Την πληρώνουμε 4.000 ευρώ τον μήνα ... λόγω της κομματικής της προσήλωσης.

Ε. Αγαπηδάκη: Την πληρώνουμε 4.000 ευρώ τον μήνα ... λόγω της κομματικής της προσήλωσης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 | 1:42 μ.μ.


"Οσο για το κυβερνητικό σχέδιο που εξαγγέλθηκε, για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, με Εθνική Συντονίστρια αυτού την Ειρήνη Αγαπηδάκη, και πρώτο εθελοντή τον Απόστολο Δοξιάδη, θα έχει την "ποιότητα" των ανθρώπων που ανέλαβαν να το υλοποιήσουν", γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Και μπορεί η τύπισσα να αποδείχτηκε εντελώς άχρηστη στο έργο που είχε αναλάβει, σίγουρα όμως έχει άλλα προσόντα που σε εμάς μπορεί να είναι άγνωστα, αλλά τα γνωρίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης των "αρίστων" γι' αυτό αναβαθμίζουν την "κυρία".

Οπως μας λέει, λοιπόν η ειδησεογραφία η μέχρι εχθές εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέλαβε την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο "νέο σχήμα", όπως ορίστηκε με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Η είδηση προσθέτει ότι η Αγαπηδάκη θα αμείβεται περί τα 4000 ευρώ, τον μήνα σύμφωνα με τις αυξήσεις στους μισθούς των ειδικών γραμματέων που έκανε η ΝΔ.

Εξοχα. Στην εποχή της "κανονικότητας" άλλο ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, απ' αυτά που πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας το "επιτελικό κράτος" του Κούλη, ήταν λάβρη με αναρτήσεις της στα social media εναντίον των προσλήψεων στο δημόσιο, λύνει το βιοποριστικός της πρόβλημα δαπάνες των αιματηρά φορολογούμενων Ελλήνων.

Να προσθέσουμε μόνο ότι η κυρία αυτή, όταν το κόμμα της ήταν στην αντιπολίτευση "έσχιζε τα ιμάτια της" όταν υπήρχαν διορισμοί στον δημόσιο τομέα, αφού όπως έγραφε "κάθε νέα πρόσληψη, θα πληρωθεί από εμάς" υποστηρίζοντας πως "κάπως έτσι έρχεται το τέλος...ικανοποιείται το όνειρο για μόνιμη δουλειά στο δημόσιο και παράλληλα μουμιοποίηση της κοινωνίας".

Σήμερα, σίγουρα θα αισθάνεται υπέροχα τσεπώνοντας τα 4 χιλιάρικα που την πληρώνουμε κάθε μήνα. 

Αλήθεια, εσύ εργαζόμενε ψηφοφόρε της Ν.Δ., που αμείβεσαι με 650 ευρώ τον μήνα, πώς αισθάνεσαι όταν διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger