Home » , » Αναμένοντας την εξέλιξη με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις στην Λέσβο

Αναμένοντας την εξέλιξη με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις στην Λέσβο

Από giorgis , Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 | 4:35 π.μ.

Του Γ.Γ.

Το ότι τελικά θα κατόρθωνε το πλοίο «Πήγασος» να αποβιβάσει σε λιμάνι της Λέσβου ΜΑΤατζήδες και αστυνομικό εξοπλισμός για να επιβάλλουν με την παρουσία τους στο να ξεκινήσουν οι οικοδομικές εργασίες στην επιταγμένη περιοχή της Καράβας – Καβακλή Μανταμάδου ελάχιστοι ήταν αυτοί που αμφέβαλαν.

Δηλαδή το ότι σήμερα τα χαράματα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το επιβατικό καράβι ξεφόρτωσε το τα "όργανα" που μετέφερε, ομιλούντα και υλικά, δεν λέει και πολλά πράγματα.
(Γιατί το κατόρθωσε σχετικά άνετα, είναι μια άλλη ιστορία στην οποία θα αναφερθούν σε επόμενη ανάρτησή μας σύντροφοι απ' την Λέσβο).

Το "παιχνίδι" όμως τώρα ξεκινάει. Και το λέμε αυτό, γιατί στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί υπάρχουν κάποιοι "αγροίκοι" τσομπάνηδες και κάποιοι "άξεστοι" αγρότες, που δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι την εισβολή στον τόπο τους των ένστολων πραιτοριανών προστασίας του συστήματος. 

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο τώρα. Θα έχουμε να γράψουμε πολλά γι' αυτό το θέμα τις επόμενες μέρες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:48 π.μ.

Οι μαχες που θα δοθουν στα νησια για να μην κτιστουν τα νησιωτικα Νταχαου
και Αουσβιτς θα ειναι πολυ πιο σκληρες απ αυτες που εδωσαν οι κατοικοι της
Κερατεας και των Σκουριων Ελπιζουμε και ευχομαστε στους νησιωτες μας καθε επιτυχια
στον αγωνα τους Με τον αγωνα τους οι νησιωτες μας θα γλυτωσουν τους αμοιρους
προσφυγες απο τα συγχρονα στρατοπαιδα συγκεντρωσης

25 Φεβρουαρίου 2020 στις 3:57 μ.μ.

οι νησιωτες δεν πρεπει να μεινουν μονοι τους ! η μαχη δινεται στα νησια , ο πολεμος θα κερδηθει εδω ! καθε ωρα που περναει ευθυνομαστε οι εν αθηναις περισσοτερο !και κακως μπορεσε να αποπλευσει το πηγασος απτο λαυριο , ενταξει ,ακραιο , αλλα αυτη ειναι η στοχευση , γιατι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !! συντονισμος , ανατροπη ,στη βαση του αυτονοητου ! ας μην αφησουμε τους νησιωτες μονους !! και μην ξεχνατε / "οπου μπαινει ο δυτικος ακολουθει ο τουρκος" !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger