Home » , » Ακατανόητη η αντίδραση Πορτοσάλτε

Ακατανόητη η αντίδραση Πορτοσάλτε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 | 1:49 π.μ.

Του Σ.Λ.

Είναι μια σκέψη που μου δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εικαστική παρέμβαση στους τοίχους της πολυκατοικίας, που μένει ο Αρης Προτοσάλτε και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.

Ο λόγος είναι ότι αν και διάβασα αρκετά σχόλια που επακολούθησαν, μετά την ενέργεια του "Ρουβίκωνα", δεν είδα πουθενά να γραφτεί κάτι ανάλογο.
Μήπως είμαι εγώ προβληματικός σκεπτόμενος μ' αυτόν τον τρόπο που θα αναφέρω παρακάτω;

Και να, τι εννοώ. Για μένα η λογική αντίδραση που θα έπρεπε να έχει ο Προτοσάλτε όταν αντίκρισε τα συνθήματα που είχαν γραφτεί σε βέρος του, θα ήταν να τα σβήσει αμέσως και να αποσιωπήσει το γεγονός. Αυτός όμως έκανε το ακριβώς αντίθετο. 
Τα φωτογράφησε και τα γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο twitter! 
Και όχι μόνο αυτό. Προσπάθησε μέσα από τα ΜΜΕ που εργάζεται, να δώσει όσο γίνεται μεγαλύτερες διαστάσεις στο γεγονός.

Προσωπικά αυτό μου φαίνεται ακατανόητο! Τι επιδίωκε μ' αυτόν τον τρόπο; Να υπάρξουν τοποθετήσεις που θα καταδικάζουν την αναρχική ομάδα;
Αν ήταν αυτή η σκέψη του, εκ του αποτελέσματος διαπιστώνεται ότι πέτυχε το ακριβώς αντίθετο. Μια περιήγηση στο διαδίκτυο βεβαιώνει ότι αυτή η ενέργεια είχε τεράστια αποδοχή, απ' τον απλό κόσμο. (Σ' αυτόν δεν περιλαμβάνεται φυσικά η γνωστή κουστωδία Τζήμερου, Πλεύρη, Σίλα...).

Προσπαθούσε να κερδίζει συμπάθειες, παρουσιαζόμενος σαν "θύμα τρομοκρατικής ενέργειας", φτάνοντας στο σημείο να εκτιμάει ότι "κινδυνεύει η δημοκρατία" από δυο συνθήματα που γράφτηκαν;
Αυτό από μόνο του είναι γελοίο. Και μάλιστα η συνέπεια του ήταν να επανέλθουν στην επιφάνεια όλες οι άθλιες και χυδαίες τοποθετήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στην επαγγελματική του διαδρομή.

Γι' αυτό σε μένα φαίνεται αδιανόητη η αντίδραση Πορτοσάλτε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger