Home » , » Απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος του Ρουβίκωνα. Κατηγορούν μέλη του ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν ένα παιδί!

Απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος του Ρουβίκωνα. Κατηγορούν μέλη του ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν ένα παιδί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 | 11:23 μ.μ.

Πάει να παγιωθεί μια άθλια τακτική. Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής: Δημοσιεύεται μια ανάρτηση που αναφέρει ανύπαρκτα γεγονότα ή κατασκευασμένες ειδήσεις σε κάποιον ιστότοπο ο οποίος λειτουργεί σαν "λαγός".
Στην συνέχεια η "είδηση" διοχετεύεται σε "έγκυρα" ΜΜΕ και σερβίρεται στο αναγνωστικό τους κοινό.
Το είδαμε μόλις πριν δυο μέρες όταν στοχοποίησαν τους αναρχικούς της Λέσβου. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα.

Αυτή την φορά σε βάρος του "Ρουβίκωνα". Προφανώς η επιδοκιμασία που συνάντησε από πολύ κόσμο η ενέργεια της αναρχικής ομάδας να γράψει συνθήματα στο κτίριο που μένει ο "παπαγάλος" Προτοσάλτε ενόχλησε κάποιους και προχώρησαν στην παρακάτω προβοκάτσια.

Εδώ όμως δεν πρόκειται μια απ' τις συνηθισμένες προβοκάτσιες. Εφτασαν στο σημείο να αποδίδουν στα μέλη του Ρουβίκωνα ότι προσπάθησαν να δολοφονήσουν ένα παιδί!

Βλέπει, λοιπόν την δημοσιότητα αυτό το δημοσίευμα:

 Γυαλιά καρφιά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

- Έσπασαν τα γραφεία της ΔΑΠ 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, όταν 15-20 'αγνωστα άτομα μπήκαν στον χώρο του Ιδρύματος και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Προ ολίγου άτομα του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της Δ.Α.Π. εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, έδειραν όποιον και όποιαν έβρισκαν μπροστά τους, προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό, έριξαν ένα τραπέζι πάνω σε μια κοπέλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν» τονίζει ο φοιτητής Α.Κ. στα «Φοιτητικά Νέα» που βρισκόταν όπως δηλώνει στο σημείο.

Και συνεχίζει: «Κατά την διάρκεια των επεισοδίων η αστυνομία εκλήθει αλλά καθυστέρησε τόσο να δώσει σήμα από το κέντρο να παρέμβει γιατί χρειαζόταν πρώτα να συμπληρώσει η τηλεφωνήτρια τα στοιχεία στο σύστημα, αλλά και όταν το σήμα δόθηκε η αστυνομία άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μας πληροφόρησαν πως ήρθαν από το Περιστέρι».

Δείτε αποκλειστικό βίντεο

Αρχικά ας δούμε τι έχουμε εδώ. Υποτίθεται ότι υπάρχει κάποιος φοιτητής -που δεν κατονομάζεται και καταγγέλλει μέλη του "Ρουβίκωνα" σαν εν δυνάμει δολοφόνους. "Προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό" υποστηρίζει και προσθέτει αναφέροντας κάποιους τραμπουκισμούς που υποτίθεται έκαναν τα άτομα της αναρχικής συλλογικότητας.

Το τερατώδης αυτό ψέμα -σύμφωνα με το δικό μας τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε ο "Ρ" όχι απλώς δεν έχει καμιά σχέση με το γεγονός, αλλά το αγνοούσε εντελώς- το παίρνουν και το αναπαράγουν αμέσως "σοβαρά" υποτίθεται ΜΜΕ.

Δεν ξέρουμε αν η πρόταση μας θα γίνει δεκτή εμείς πάντως θα προτείνουμε στον Ρουβίκωνα να κινηθεί δικαστικά με αγωγές και μηνύσεις διεκδικώντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση για ηθική βλάβη. Αυτό ξεπερνά τα όρια μιας απλής προβοκάτσιας. Το να κατηγορούν δηλαδή τα μέλη αυτής της αναρχικής ομάδας, που στην τακτική της είναι να μην ρίχνει ούτε μολότοφ ότι προσπάθησαν να δολοφονήσει παιδάκι!!! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger