Home » , » Προφητεία

Προφητεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 | 8:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι
Λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω
Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι.
Κι άμα πεινάσω τηγανίζω κάνα αυγό”...

Όσοι θυμάστε τα λόγια, θα ξέρετε πόσο προφητικό, πόσο πολύ μπροστά από την εποχή του ήταν το συγκεκριμένο τραγούδι.
Ανατρίχιασα με τους στίχους “Οχυρωμένος κι από μέσα το κλειδί”!

“Γιατί αν βγω θα προκύψει κάνα μπλέξιμο, κι ένας θεός ξέρει πού θα κοιμηθώ” Μπορεί σε εντατική!
Και η λεπτομέρεια με το μήνυμα για τον ιό:
“Κι όταν ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο
Θα το κοιτάζω και δε θα απαντώ
Γιατί όταν χτυπάει το τηλέφωνο
Εννιά φορές στις δέκα είναι για κακό ...”

Απαιτώ την αγιοποίηση του Προφήτη Λουκιανού. Τον έφαγε τον Παστίτσιο, σκόνη τον έκανε, με τα κρεμμυδάκια! Μεγάλη η χάρη του!

Τώρα θα πω κάτι που θα τσαντίσει τους “Μένουμε Ευρώπη, πάμε Εκκλησία, βρίζουμε τους ξένους και μετά κλεινόμαστε με τα μακαρόνια στο σπίτι”.

Εσείς, ρε ψευτοθεούσες, δεν θέλατε να πάτε Εκκλησία, να πάρετε το φάρμακο του Αγιασμού; Τραβάτε στο ναό να προσκυνήσετε!

Μόλις είπε ο Κούλης “μείνετε μέσα” πάει περίπατο η θρησκεία! Τώρα βρίζουν όποιον θέλει να βγει έξω για δουλειά, ή για να πάρει τα απαραίτητα.

“Έπεσε γραμμή” να μεταθέσουν τις ευθύνες της κυβέρνησης, που δεν πήρε μέτρα για να μην έρθει ο ιός στην Ελλάδα, στα θύματα της πολιτικής της.

Δεν έχουμε σκοπό να κολλήσουμε. Όσοι αγκάλιαζαν και φύλαγαν κάτι μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κάτι τραπεζίτες, ας κάνουν μια εξέταση. Και με το γλείψιμο στο αφεντικό κολλάς.
Έτσι άκουσα πως την πάτησαν κάτι δημοσιογράφοι.

Πάντως οι νεοδημοκράτες θα είχαν ανοσία, αν ο ιός προσέβαλε τον εγκέφαλο, αντί για τους πνεύμονες.
(Αναφερόμαστε φυσικά στους σανοφάγους ψηφοφόρους και όχι στα στελέχη της που τρώνε με χρυσά κουτάλια).

Να επαναλάβουμε αυτό που έχουμε γράψει τόσες φορές. Η λύση είναι να πάρει μέτρα η Πολιτεία ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές για δημόσια και δωρεάν υγεία. Με στόχο την πρόληψη.

Παίρνουν 30 γιατρούς για 4 μήνες! “Σωθήκαμε”. Κι έβγαινε ο παπαγάλος του Σαββίδη να πει πως “παλιά οι γιατροί παρακαλούσαν να μη φύγουν, τώρα δεν θέλουν”!
Λένε τόσες αθλιότητες, τόσα ψέματα, προκαλούν με τόσο απίστευτα προκλητικά τρόπο που ακόμα και ακροδεξιές φυλλάδες φτάνουν στο σημείο να τους κράξουν πρωτοσέλιδα, τον Μπουμπούκο. 
(Θα αναλάβει ο Σκάι να δώσει άλλοθι στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. που καλύπτει δημόσια τους μαυραγορίτες οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να θυσαυρίσουν)

Ισχυρίζονται και το άλλο παραμύθι. Πως δήθεν “η Τουρκία έχει περισσότερα κρούσματα αλλά δεν το λένε για να μην πιέσουν οι Ευρωπαίοι ώστε μη στέλλει άλλους μετανάστες στον Έβρο”!
Χωρίς φυσικά να τεκμηριώσει την κουταμάρα του. Βλακεία + ρατσισμός = Ελεεινό Ψέμα

Λοιπόν η Τουρκία δεν είναι στην ΕΕ. Δεν θα τη γλυτώσει, θα έχει πολλά κρούσματα, απλά άργησε. Στην Ευρώπη ήταν ανοικτά για όλους, εκτός από τους πρόσφυγες. Και ο ιός μεταδόθηκε από πλούσιους “επενδυτές”. Μια φραγκάτη Κινέζα πχ επισκέφτηκε εργοστάσιο της Γερμανίας. Μόλυνε αρχικά 12. Δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Τώρα μετράνε κοντά 4.000 κρούσματα!

Η Τουρκία απλά δεν είχε πολλά αλισβερίσια με την Κίνα. Αλλά έφτασε και σ' αυτή, γιατί είπαμε: Όσοι έχουν φράγκα πάνε όπου γουστάρουν. Αλίμονο από τους πρόσφυγες.
Οπότε τα ακροδεξιά γίδια να βγάλουν το σκασμό.
Και αν θέλουν να βρίσουν, να βρίσουν αυτούς που ψήφισαν.

Βουλευτές της ΝΔ είχαν μαζευτεί παρέα κοντά – κοντά και περιδρόμιασαν σε εστιατόριο την ώρα που μιλούσαν για “ατομικές ευθύνες”!

Ερώτηση: Πόσοι από αυτούς αγκάλιασαν το Μαρινάκη πρόσφατα; Πόσοι είδαν από κοντά Τραπεζίτη; Αμ δε σας φταίει ο κόσμος νεογιδοκράτες...

Μη βγαίνετε έξω, μπορεί να συναντήσετε γαλάζιο κηφήνα και να κολλήσετε 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger