Home » , » Ο μαλάκας της ημέρας

Ο μαλάκας της ημέρας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 | 12:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Ποτέ ξανά παρελάσεις.

“Ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών τηρώντας τα μέτρα προστασίας, έκανε μόνος του την έπαρση της σημαίας στο προαύλιο του σχολείου”.

Που ακριβώς η άδεια αναφέρει έξοδο για έπαρση σημαίας; Υποθέτω πως είχε άδεια; Αν δεν είχε, θα κοπεί πρόστιμο;

Δεν ζητάω φυσικά κάτι τέτοιο. Ζητάω το αυτονόητο: Εφόσον τηρούνται τα μέτρα προστασίας να μην χαρατσώνουν τον κόσμο. Αν είναι για να προστατεύσουν να μοιράζουν μάσκες.

Ατομική έπαρση, ατομική πίστα, ατομικό σεξ. Πάνω από όλα η ασφάλεια. Έτσι έλεγαν και στη χούντα.

Αεροπλάνα καίνε χρήματα. 10.000 η πτήση ενός μαχητικού. Μετρήστε πόσα αεροσκάφη πέρασαν και πολλαπλασιάστε επί 407 για να δείτε πόσες κλίνες εντατικής κόστισαν.

Ας νιώσουμε τώρα μια εθνική ντροπή που τον 21ο αιώνα μας λένε να μείνουμε σπίτια μας γιατί δεν υπάρχουν ούτε γάζες στα νοσοκομεία. Κι έτσι και αρρωστήσουμε θα μας φάει η μαρμάγκα.

Κατά τα άλλα οι επιδείξεις μας έλειψαν.

Το σπίτι που μένω είναι ετοιμόρροπο, παλιό, αλλά έχει ένα καλό: Θέα. Στις 30 πολυκατοικίες που βλέπω τα μπαλκόνια, 3 σημαίες. Η μία δημοσίας υπηρεσίας. Πέρσι ήταν περισσότερες. Ίσως τις γκαντέμιασε ο Μητσοτάκης, που μας υπόδειξε να κάνουμε έπαρση σημαίας στο μπαλκόνι μας.

Μη μιλάς ρε Κούλη, άστο.
Μείνετε σπίτι αλλά του χρόνου θα κάνουμε παρέλαση. Γιατί;
Γιατί να ξοδευτούν οι γονείς για ρούχα παρέλασης των παιδιών, όταν μάλιστα θα παίρνουν τα μισά ψίχουλα από ότι έπαιρναν πριν την επιδημία;
Γιατί να ταλαιπωρούνται τα παιδιά;
Γιατί όλη αυτή αυτή η υποκρισία; Να βλέπουμε τις φάτσες ανίκανων πολιτικών, υποκριτών παπάδων και στρατιωτικών που εξυπηρετούν βύσματα;

Έλεγαν οι φασίστες θα παρελάσουν. Περιμένω από το μπαλκόνι να τους δω. Στο twitter φαίνονται πολλοί. Στον πραγματικό κόσμο πρέπει να είναι αόρατοι.

Να παρελάσουν. Με περικεφαλαίες και κωλόχαρτα. Θα τα χρειαστούν και τα δυο. Αλλά που είναι;
Θέλουμε λεφτά για την Υγεία. Ο κόσμος στέλνει μηνύματα ακόμα κι από τα σπίτια του.
Αλλά δεν εισακούονται.

Παθαίνετε σπίτι, μόνοι αβοήθητοι, ώστε να μη χαλάσει η καμπύλη. Αν δεν κάνεις τεστ δεν έχεις επίσημα κρούσματα άρα ούτε θύματα. Τη βρήκαν τη λύση, την τελική λύση.
Δώσαμε τα πάντα στους τοκογλύφους. Κάναμε ό,τι μας είπαν. Και να το αποτέλεσμα! Διάλυση του ΕΣΥ.

Κωλόπαιδο Αλέξη, όταν σου είπαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, τι δεν κατάλαβες; Μη νομίζεις πως είσαι άμοιρος ευθυνών. Γι αυτό άλλωστε βγάζεις το σκασμό. Ίδια πολιτική, ίδια σκατά.
Βέβαια ο Κούλης έκανε δικτατορία. Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία. Κι ο κόσμος τον έχει χεσμένο, όπως κάθε δικτάτορα, κάθε φασίστα.

Κι η αγανάκτηση μεγαλώνει. Όταν ξεπεράσει το φόβο, τότε θα τα πούμε.
Λένε τώρα “θα κλείσουμε και τα καταστήματα που απέμειναν”.
Μένω μέσα βγαίνω σπάνια, μόνο ψάχνοντας για τα απαραίτητα, τηρώντας όσο μπορώ τα μέτρα προστασίας.

Αλλά από την πείνα δεν θα πεθάνω. Δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα, τα ρήμαξαν όλα αυτοί που είχαν λεφτά και τα πήραν, ενώ εμείς υπολογίζαμε τα ψιλά.

Κατεβάστε όχι στρατό, εξωγήινους από τον Υμηττό. Θα σας πάρει ο διάολος, αν κάνετε τέτοιο πράγμα. Θα μπουκάρω μαζί με άλλους απελπισμένους στο σπίτι εκείνου του φασίστα που έχει φράγκα και ψήφισε ΝΔ. Που πήρε μια μέρα πριν τα μέτρα 1 καλάθι αντισηπτικά, 8 με μακαρόνια και τρόφιμα κι αμέτρητα πακέτα κωλόχαρτα. Που κάθε μέρα του πάνε τόσα λες κι έχει λόχο στο σπίτι. Τον έχω σταμπάρει από τη σημαία απ' έξω. Κάντε κάνα αστείο.

Ποτέ ξανά φασιστικές παρελάσεις. Ποτέ ξανά πολυέξοδες φιέστες. Ποτέ ξανά κοροϊδία.
Χρήματα για Υγεία, για τους φτωχούς.

Ο Μαρινάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, οι πλούσιοι παπαγάλοι και μαϊντανοί έχουν δεκάδες γιατρούς στη διάθεση τους. Επιπλέον έκαναν τα σπίτια τους αποθήκες με τα απαραίτητα για την επιβίωση μας.
Για μας προβλέπεται θάνατος στο σπίτι. Γελιούνται όμως.

Σίγουρα θες να το τραβήξεις Μητσοτάκη;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger