Home » , , » Γαλάζιοι εγκληματίες.

Γαλάζιοι εγκληματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 | 2:31 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το έγκλημα είναι η ΝΔ και η ΝΔ το έγκλημα. Η γαλάζια συμμορία, η σοβαρή Χρυσή Αυγή, έχει πολιτική το έγκλημα. Όχι την απλή απάτη, όπως άλλες αστικές συμμορίες, ή μόνο το πλιάτσικο. Μιλάμε για εγκλήματα, όπως αυτό της ανθρωποφαγίας.

Μπάτσος παραβιάζει το νόμο και δέρνει από πάνω. Γιατί “αυτός είναι το κράτος”! Τα θεωρούν όλα δικά τους και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Έδειρε, γιατί μπορεί! Γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί με τις πλάτες που έχει.

Να βγούμε με ένα φανάρι στο δρόμο να βρούμε δικαστές με συνείδηση. (Δεν έχουμε αυταπάτες φυσικά για τον ρόλο της "δικαιοσύνης" σαν πυλώνας του αστικού συστήματος που είναι, αλλά εδώ έχουμε καραμπινάτες παραβάσεις του δικού τους "νομικού πολιτισμού). Μούγκα στη στρούγκα όλοι.

Ακόμα και για την αξιωματική αντιπολίτευση έπρεπε πρώτα να γίνει χαμός στο ίντερνετ από τις αντιδράσεις για να πουν μισή κουβέντα.
Το site μας ήταν από τα πρώτα που είπε τι γίνεται, αναλύοντας διεξοδικά την υπόθεση.

Άλλο μεγάλο έγκλημα από το σκάνδαλο που έδειξε την αλαζονεία και τη φασιστική νοοτροπία, είναι αυτό με τις μάσκες.

Κανονικά κάποιος που αδειάζει τον ίδιο του τον εαυτό θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο εκατομμύρια με τις κουταμάρες που λέει, οφείλει τουλάχιστο να παραιτηθεί, να μείνει ισόβια σε καραντίνα στο σπίτι του.

Το θέμα με τις μάσκες έχει πάρα πολλές προεκτάσεις.

Είπαμε και δικαιωθήκαμε 100% πως οι μάσκες είναι χρήσιμες. Πως σώζουν ζωές. Αυτό το είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θανατηφόρα πανδημία.

Είναι αναλογικά σαν τις ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα. Αν -ο μη γένοιτο- να μην πάθεις τα χειρότερα.

Όμως υπάρχουν μάσκες και μάσκες. Οι αποκριάτικες της ΝΔ μάλλον δεν κάνουν. Αν είχαμε κράτος, κι όχι αυτό το χάλι που έχουμε, θα έπρεπε να δούμε ποιες προστατεύουν περισσότερο, να αρχίσουν να τις παράγουν και να τις μοιράσουν δωρεάν στον κόσμο.

Αντί γι αυτό θα βολευτούν κάποιοι φίλοι τους, θα τα οικονομήσουν προσφέροντας ποιότητα ανάλογη με των ΚΕΚ τύπου “σκοιλ ελικικού”! Το να παίζεις με τη Δημοσία Υγεία είναι έγκλημα. Με κίνητρο το κέρδος και άλλοθι τις εκλογές, όπου τα ανόητα αγελαία γίδια έβγαλαν το χασάπη Μητσοτάκη.

Είναι όμως ευκαιρία να παραθέσουμε και ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ετσι. για να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά πόσο αξιόπιστη είναι η επίσημη ενημέρωση που μας παρουσιάζεται καθημερινά.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ολοκάθαρα.



Φυσικά έγκλημα είναι τα Μνημόνια, τόσο αυτά που έφεραν, όσο και αυτά που θα φέρουν. Η ΕΕ λέει δεν έχετε πολλούς νεκρούς, δεν παίρνετε φράγκα! Άρα μας λένε πως για να πάρουμε λεφτά πρέπει να πεθάνουν κι άλλοι! Δεν φτάνουν 139!

Από την άλλη τα ΜΜΕ της Ευρώπης λένε πως στην Ελλάδα δεν κάνουν τεστ επομένως δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα δικά μας ΜΜΕ πήραν τουλάχιστον 20.000.000 στο χέρι (αυτά είναι που φαίνονται. Δεν γνωρίζουμε πόσα έχουν πάρει "κάτω από το τραπέζι"), οπότε έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν ενώ σκοτίστηκαν για το τι λέει πραγματικά ο κόσμος.

Στο φόρτε της πανδημίας, σύμφωνα με τον "διαπρεπή" λοιμωξιολόγο, Σ. Τσιόδρα, δεν έπρεπε να φοράμε μάσκες.
Χτες όμως μας είπε ότι είναι απαραίτητες. Τι άλλαξε;
Το βλέπουμε στην διπλανή φωτογραφία. Κάποιοι έλληνες καπιταλιστές έφτιαξαν εργοστάσια που θα παράγουν μάσκες και θα θησαυρίζουν εμπορευόμενοι ένα προϊόν που το κράτος θα έπρεπε να διανέμει δωρεάν.  

«Η μάσκα θα είναι το σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης μας», μας είπε ο πρωθυπουργός και όποιος δεν τα ακουμπήσει στον καπιταλιστή που τις παράγει, -που σημειωτέον είναι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα του επιβάλλεται  πρόστιμο 150 ευρώ αν βρίσκεται σε χώρο "όπου απαιτείτε", σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες! (ΜΜΕ, επιχειρήσεις που θα αρχίσουν να λειτουργούν από τις 4 του Μάη, βιβλιοπωλεία, καταστήματα οπτικών, κομμωτήρια, γυμναστήρια, κτλ)
Κατά τ' άλλα όμως, οι μαθητές δεν χρειάζονται να παρακολουθούν τα μαθήματά τους φορώντας μάσκες. Κι αυτό γιατί διαφορετικά έπρεπε να τους τις παράσχει το κράτος.

Το μεγαλύτερο έγκλημα (κατά τη γνώμη μου) είναι το άνοιγμα των Σχολείων. Για να γίνει το χατήρι των ιδιωτικών, να πάρουν κι άλλα φράγκα, αλλά και να βάλουν στο χέρι τις διακοπές των εκπαιδευτικών. Γιατί οι κηφήνες της ΝΔ, που δεν εργάστηκαν ποτέ, αλλά παρασιτούν, δεν μπορούν να ανεχθούν να έχουν εργαζόμενοι διακοπές και αργίες.
Για μερικές μέρες λοιπόν θα κολλήσουν τα παιδιά και θα οδηγηθούμε σε ανοησία της αγέλης.

“Γεια σου, Κέβιν! Πώς είναι η γιαγιά σου;” ; Ρωτάει ο Κορονοϊός ένα παιδάκι που πάει σχολείο σε ένα Γερμανικό σκίτσο.

Δεν είναι μόνο οι αίθουσες, που σε αρκετά σχολεία είναι μικρές. Είναι το διάλειμμα όπου πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις. Είναι το πως θα μπουν μέσα στις αίθουσες τα παιδάκια και πως θα βγουν. Όσοι είναι δάσκαλοι καταλαβαίνουν. Γιαυτό διαμαρτύρονται από πριν.

Για να υπάρχει ασφάλεια θα πρέπει το μάθημα να γίνεται στο προαύλιο σε απόσταση 2 μέτρων το ένα παιδί από το άλλο. Είναι αυτό δυνατό για όλες τις τάξεις; Και μάσκες για όλα τα παιδιά;

Στην Ασία έκαναν εξετάσεις σε γήπεδα, γιατί; Οι προδιαγραφές στα Σχολεία δεν είχαν λάβει υπόψη το ενδεχόμενο της Πανδημίας, καθώς θεωρούσαν πως σε τέτοια σπάνια περίπτωση θα έκλειναν τα Σχολεία.

Όμως ο Βρικολακούλης θέλει να προσελκύσει ξένους τουρίστες. Οι οποίοι, ας είναι και άρρωστοι, αρκεί να φέρουν χρήμα. Παίζει με την Υγεία μας και τη Ζωή μας.

Αντιδράστε πριν είναι πολύ αργά. Οι ΜΕΘ είναι κάπου 600, δεν φτάνουν για όλους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger