Home » , » Ιεράρχηση ειδήσεων

Ιεράρχηση ειδήσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 | 9:24 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν θα πληροφορηθείτε, ότι ο "Συντονισμός Covid-19: Αλληλεγγύη Θεσσαλονίκης", έχει φτιάξει μια δομή αλληλεγγύης και  στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Μικρόπολις (Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου 18) 17:00 – 19:00 συλλέγονται, απολυμαίνονται και τακτοποιούνται τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) για τη διανομή τους σε ευπαθείς ομάδες.

Δεν είναι άξιο αναφοράς από τα ΜΜΕ ότι η κοινωνική κουζίνα "Ο Αλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους" και η συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων, σχεδόν καθημερινά προσφέρουν μια ανάσα, παρέχοντας τα βασικά σε συνανθρώπους μας που δεινοπαθούν.

Δύσκολα θα συναντήσετε σήμερα την είδηση ότι με οικονομική συνεισφορά των μελών της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" και αλληλέγγυων αγοράστηκαν τρόφιμα και παραδόθηκαν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα, στο οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 20 παιδιά.

Οι γνώσεις σας όμως θα εμπλουτιστούν μαθαίνοντας για τις ψαλμωδίες του Γαϊτάνου, το κοτέτσι του Ρουβά και το κούρεμα του Πέτσα.



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger