Home » , » “Το Μάη θα χαρούμε”

“Το Μάη θα χαρούμε”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 | 10:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Μητσοτάκης λίγο ακόμα και θα καταντήσει ένας παρανοϊκός δικτάτορας. Τα μέτρα που παίρνει δεν έχουν σχέση με την προστασία του συνόλου αλλά με εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού καθεστώτος..

Άκουσα πχ σε βόθρο εξημέρωσης πως οι οδηγοί των ΚΤΕΛ θα πάνε αυτόφωρο, αν μεταφέρουν επιβάτες που δεν έχουν άδεια μετακίνησης. Δηλαδή αν μεταφέρουν στο λεωφορείο που δεν ανοίγει παράθυρο, που έχει μόνο κλιματισμό, πενήντα ανθρώπους χωρίς μάσκες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι οποίοι έχουν άδεια να πάνε στα σπίτια τους, είναι όλα εντάξει;

Μας λέει ο Τσιόρδας πως οι μάσκες δεν είναι απαραίτητο να φοριούνται σε ανοικτούς χώρους.
Ο αρχηγός του δε φαίνεται να τον πολυπιστεύει. Σήμερα φόρεσε μάσκα και κάλεσε τα κανάλια. Δήθεν επισκέφτηκε νοσοκομείο. Απ' έξω, εκεί που στήθηκε το σόου. Το τι γίνεται μέσα στα Νοσοκομεία το καταγγέλλουν οι ήρωες γιατροί, αλλά αμέσως τους φιμώνει η λογοκρισία.

Σε σύγκριση με Βέλγιο - Ολλανδία πάμε καλά. Υπάρχουν κι άλλα κράτη. Αλβανοί και Βούλγαροι μπορούν να πουν πως “σε σύγκριση με τη γειτονική Ελλάδα πάμε τέλεια”. Μόνο οι Τούρκοι (εκτός των Ιταλών) την πάτησαν, γιατί τους έφαγε το DNA. Τους βγήκε Ιταλικό.

Εδώ μας πήραν στο λαιμό τους οι θεούσες κι οι πλούσιοι που πήγαν για ψώνια στο εξωτερικό. Τα μισά επιβεβαιωμένα κρούσματα κόλλησαν από αυτούς. Το μόνο ουσιαστικό μέτρο που πάρθηκε από αυτή την κυβέρνηση ήταν το κλείσιμο των Εκκλησιών. Κι αυτό μετά από την κατακραυγή.

“Το Μάη θα χαρούμε” μας είπε το κυβερνητικό διπρόσωπο. Σας το είπαμε πρώτοι από όλους. Πεθαίνουμε σπίτι ως το Μάη. Μετά θα κλαίμε τα σπίτια μας, που θα τα πάρουν οι τοκογλύφοι. Και θα πεθαίνουμε στους πέντε δρόμους.

Μια σημείωση: Η Ισπανία είχε εκατοντάδες χιλιάδες αστέγους. Κάποια πράγματα εξηγούνται επιστημονικά και πολιτικά. Αρκεί να ξέρεις Μαρξ. Αν ήταν θρήσκος, θα ήταν Άγιος και προφήτης. Κι όπως όλοι οι πραγματικοί Άγιοι θα τον εξοντώνονταν οι παπάδες και μετά θα καπηλεύονταν τη μνήμη του.

Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον. Η ανοησία της αγέλης μεταξύ άλλων προκαλεί και δύσπνοια. Πάντως τα ζώα είναι ευχαριστημένα. Οι άνθρωποι περιόρισαν την καταστροφή του Περιβάλλοντος. Νεκρός πρώην πρωθυπουργός της Λιβύης. Ότι δεν κατάφερε ο πόλεμος το έκανε ο στρατηγός κορονοϊός.

Προς πουλημένα ΜΜΕ: Σκοτιστήκαμε για τους πλούσιους. Έχουν τα φάρμακα τους, έχουν κλείσει πρώτο κρεβάτι εντατική, υπάρχουν ένα τσούρμο γιατροί γύρω τους και τα σπίτια τους έχουν πιο πολλά αγαθά από σούπερ μάρκετ. Εμείς πεθαίνουμε αβοήθητοι.

Τα κρούσματα στους πρόσφυγες δεν πιάνονται. Ούτε στα πλοία. Αλλά ούτε και σε όσους έχουν συμπτώματα και μάλιστα βαριά, αλλά δεν κάνουν το τεστ, αφού ακούνε τις κουταμάρες του ΕΟΔΥ.

“Μας έσωσε η κυβέρνηση” λένε τα φερέφωνα. Αυτούς πράγματι τους έσωσε με τα εκατομμύρια που τους χάρισε.
Τέτοιο πλιάτσικο δεν ξανάγινε. Ίσως μόνο στην Κατοχή από τα SS και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Τους προγόνους της γαλάζιας και χρυσής εγκληματικής οργάνωσης.

Οι μαυραγορίτες ζουν ξανά χρυσή εποχή. Από το “Βάστα Ρόμελ, στο Γερούν γερά” τώρα στο “βάστα κορονοϊέ” να ανταλλάξουν το φωτιστικό οινόπνευμα με διαμέρισμα επιπλωμένο!

Οργιάζει η ακρίβεια. Αλλά ο Άδωνις είναι στο κόσμο της TV. Κι όταν επισκέπτεται τα σούπερ μάρκετ έχει μια ορδή δημοσιογράφων από κοντά. Όπως κι όλοι οι κηφήνες. Έχει άδεια όλο αυτό το τσούρμο; Η ντροπή δεν είναι δουλειά παπαγάλοι. Αυτά δεν είναι ρεπορτάζ, είναι υπουργοί και ο πρωθυπουργός που βγάζουν τα κατοικίδια τους βόλτα. Μόνο που λερώνουν τις τηλεοράσεις.

Τα γραφεία της ΝΔ είναι τίγκα στον ιό. Μη γλείφετε πισινούς βουλευτών. Κολλάει και με αυτό τον τρόπο.
Η Κεραμέως έδωσε πάνω από 70.000 για ένα site. Ανόητη ή λαμόγιο; Κρίνοντας από τα προηγούμενα, θα απαλλαχθεί λόγω βλακείας. Άλλωστε σε σύγκριση με άλλες καμπύλες σπατάλησε τα λιγότερα δημόσια χρήματα.

Ούτε ένα πρόστιμο μη χαρίζετε στο Μητσοτάκη. Αυτό θέλει, να μαζέψει από τους πολλούς, να τα δώσει στους λίγους. Ψήνονται μειώσεις μισθών και συντάξεων. Να βοηθήσουμε τους εφοπλιστές και τους Τραπεζίτες που δεν έχουν.

Και τι έρχεται μετά τα νέα μέτρα για τον ιό; Νέα μέτρα για το νέο χειρότερο Μνημόνιο. Πάντως τα τελευταία μέτρα τα παίρνει ο Μπούκουρας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger