Home » , » Ο θρησκευόμενος και θεοσεβούμενος πρωθυπουργός πρόσφερε χαρά και ανακούφιση στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας.

Ο θρησκευόμενος και θεοσεβούμενος πρωθυπουργός πρόσφερε χαρά και ανακούφιση στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 | 12:44 π.μ.


Επιτέλους είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναρτήσουμε μια καλή είδηση με την βεβαιότητα ότι θα σας ενθουσιάσει. 

Οπως έχει αποδείξει καθ' όλη την διάρκεια της πρωθυπουργίας του ο λαοπρόβλητος -γνωστός ως και "γκόμενος" στον γυναικείο πληθυσμό- κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευήκοα ώτα σε κάθε χειμαζόμενη μερίδα του λαού μας και ανταποκρίνεται αμέσως για να την ανακουφίσει.

Η τελευταία του παρέμβαση ήταν μετά την δραματική διαπίστωση ή οποία πήρε και την μορφή έκκλησης του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας.
"Οι Ιεροί ναοί βρίσκονται πλέον σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας" μας γνωστοποίησαν οι ιερωμένοι επειδή "Τα έσοδα των ιερών ναών μειώθηκαν δραματικά από τις πρώτες μέρες του μηνός Μαρτίου, όταν οι πιστοί φοβούμενοι τον ιό απέφευγαν τον εκκλησιασμό, και κατέληξαν μηδενικά με την απαγόρευση τελέσεως κάθε ακολουθίας αρχικώς και προσβάσεως των πιστών στους ναούς εν τέλει".

Φυσικά, ο θρησκευόμενος και θεοσεβούμενος πρωθυπουργός μας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και χτες με τις δηλώσεις του έδωσε λύση στο καυτό πρόβλημα των επί γης εκπροσώπων του θεού.

Δυστυχώς και ενώ ο ευσεβείς λαός μας αισθάνεται χαρά και ανακούφιση, γιατί οι πνευματικοί ποιμένες μας ξεπέρασαν αυτή την δοκιμασία, υπάρχουν και ελάχιστοι που κυριευμένοι από το ακάθαρτο πνεύμα εκδηλώνουν την ασέβεια τους.

Ο Υψιστος ας συγχωρήσει τον αμαρτωλό, γνωστό δημοσιογράφο που έγραψε στο διαδίκτυο: "Από τις 4 Μαΐου θα μπορεί κάποιος να πάει στην εκκλησία, σε κλειστό χώρο δηλαδή, με τους γνωστούς κινδύνους. Δεν θα είναι ανοιχτά όμως καταστήματα σε υπαίθριους χώρους που δεν έχουν τέτοια επικινδυνότητα. Πετάξτε τις ταμειακές και βάλτε παγκάρι".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger