Home » , » Ένας ανεύθυνος υπεύθυνος για όλα.

Ένας ανεύθυνος υπεύθυνος για όλα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 | 2:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από τις 4 Μάη, δηλαδή μόλις αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, αρχίζουμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας, ώστε να μπουν οι τοκογλύφοι.

Με μισθούς πείνας, με εξοντωτικό ωράριο, χωρίς πιθανότητα να πάρουν ποτέ σύνταξη, οι δούλοι, που ονομάζονται καταχρηστικά εργαζόμενοι, θα θυσιαστούν για την ανάπτυξη, που δεν λέει να έρθει.

Και πως να έρθει ανάπτυξη; Έχετε δει ποτέ οργανισμό να αναπτύσσεται, όσο παρασιτούν εις βάρος του; Το μόνο που είναι βιώσιμο πλέον στη χώρα είναι το χρέος που μας φεσώνουν οι δεξιοί απατεώνες, το οποίο αυξάνει γρηγορότερα από κάθε ιό.

Θα ανοίξουν τα πάντα ώστε από το καλοκαίρι να αισθάνεται ασφαλής ο τουρίστας μπας και έρθει έστω και άρρωστος, έστω και με πυρετό στην Ελλάδα. Θα είναι ασφαλής; Καθόλου! Ούτε εμείς. Η ανοησία της αγέλης θα ρημάξει τους ηλικιωμένους κατακαλόκαιρο.

Γκαντεμιά: Να έχει καύσωνα και να ψήνεσαι στον πυρετό. Αλλά σύμφωνα με τους παπαγάλους δεν θα φταίνε αυτοί που λένε κουταμάρες περί διαβατηρίων ανοησίας, αλλά τα κλιματιστικά!

138 νεκροί από λάθη του ΕΟΔΥ, ο οποίος άφησε τις θεούσες και τους πλούσιους να πηγαινοέρχονται ανενόχλητοι στο εξωτερικό. 2.566 τα κρούσματα, εκατοντάδες από αυτά δεν ξέρουν πως και από ποιον κόλλησαν, αλλά δεν τρέχει τίποτε για την κυβέρνηση!

Στα πόσα κρούσματα και στους πόσους νεκρούς μπήκαμε καραντίνα; “Από τις 21 έως και τις 30 Μαρτίου ανακοινώθηκαν 717 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το σύνολο σε 1.212, και 34 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών σε 42, ενώ 33 άνθρωποι πήραν εξιτήριο”.
“Σωθήκαμε” όπως ακριβώς με το Μνημόνιο! Χειροτέρευσε η κατάσταση, αλλά τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν!

Αυτό που ήθελαν οι κηφήνες το έκαναν: Πέρασε το μνημόνιο και πλιατσικολογούν ανενόχλητα. Στο ΣΥΡΙΖΑ να σκεπάζεστε, όταν κοιμάστε, να μην κρυώσετε.
Τα φράγκα τελειώνουν, οπότε οι νέοι Είλωτες, όσοι από αυτούς δεν είναι άνεργοι, θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Με νέες ανθρωποθυσίες φυσικά.

Το Ιούνιο θα ανοίξουν και τα Δημοτικά. Θα έχουν δηλαδή ευθύνη τα μικρά παιδιά που θα κολλάνε γονείς και παππούδες, ενώ δεν θα έχει καμία ευθύνη ο ανεύθυνος και αδίστακτος Μητσοτάκης, που ανοίγει τα Δημοτικά μόνο και μόνο επειδή θέλει να βάλει χέρι στις διακοπές των εκπαιδευτικών!

Αν δεν αντιδράσουν οι γονείς, θα τρέχουν μετά και δε θα φτάνουν. Αλλά έτσι είναι: Ατομική ευθύνη έχεις στην κάλπη. Όταν δίνεις σε ανθρωποφάγους την κουτάλα, μη σου κακοφανεί που θα σε μαγειρέψουν.

Μειώσεις μισθών - συντάξεων, κατάργηση των δικαιωμάτων που απέμειναν, μπατσοκρατία... Κι αν ακόμα δεν υπήρχε ο κορονοϊός, τα κτήνη που μας τυραννάν, θα έπρεπε να τον εφεύρουν! Το ίδιο ακριβώς έκαναν με το Θεό, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών, αλλά και η χειρότερη.

Από μέσα Μαΐου οι θεούσες θα γλύφουν ανενόχλητες το ίδιο κουταλάκι. Κι αν κάποιος μεταφέρει ιό μαζί με το Χριστό, θα τον πάρουν “πακέτο”.

Βέβαια οι νεοδημοκράτες θα πρέπει να εξηγήσουν στο παπαδαριό για τη στάση τους. Όχι τίποτε άλλο αλλά μέχρι να μπουν σε δίλημμα “κόμμα ή θρησκεία” και να διαλέξουν το ρουσφέτι, το έπαιζαν Χριστιανοί!

Τώρα οι παπάδες έχουν χάσει το κύρος που είχαν. Στη δεξιά έμεινε ένας να κυβερνά τους υπόλοιπους. Το Ιερατείο προσκυνά πλέον φανερά τον εκάστοτε τσέλιγκα της γαλάζιας στάνης. 
Ήταν κόντρα για την εξουσία, κι οι παπάδες έχασαν πανηγυρικά. Ηττήθηκαν καθώς όλοι οι υπόλοιποι άσπονδοι σύμμαχοι τους πήγαν εναντίον τους.

Σας άρεσε ο Κούλης, όταν τον ψηφίζατε, τράγοι; Καλά σας έκανε λοιπόν!

Τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να διαστρέψουν την πραγματικότητα. Να παραπληροφορήσουν, να λογοκρίνουν να συκοφαντήσουν.

Όμως έχουμε τις αισθήσεις μας, ώστε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας. Και το μυαλό μας ώστε να ξέρουμε πως πρέπει να αρχίσουμε νέους σκληρούς αγώνες για να απαλλαγούμε από τη χειρότερη μάστιγα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα: Τους Μητσοτάκηδες.

Υ. Γ: Τώρα είναι καλές οι μάσκες; 150€ πρόστιμο σε όποιον δε φορά! Τσιόρδααα! Για έλα εδώ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger