Home » , , » Ξυπόλυτοι στα αγκάθια

Ξυπόλυτοι στα αγκάθια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 | 8:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Καλέ δεν φταίει το Μπάχαλο που λέγεται ΕΟΔΥ, οι ιδιώτες γιατροί φταίνε. Δεν φταίει η κυβέρνηση που πετάει χαρταετό, οι μαλάκες που τους ψήφισαν φταίνε. Αυτοί φταίνε γιατί ήξεραν. Υπήρχε προηγούμενο με το Μητσοτάκη.

Βγήκε ο καθημερινός ακροδεξιός ψάλτης να ψάλλει τα γνωστά τροπάρια για τη ΝΔ. “Για τα κρούσματα φταίνε οι ιδιώτες γιατροί”! Με αξίωσε ο Θεός - Στάλιν να το ακούσω κι αυτό. Πως φταίνε οι ιδιώτες γιατροί για τον κορονοϊό! Τότε, Τσιόρδα μου, γιατί τα θέλετε όλα ιδιωτικά;
Η σύμβουλος του Κυριάκου Μιράντα Ξαφά δεν ήταν που έλεγε ότι δεν χρειάζονται δημόσια νοσοκομεία και πρέπει να γίνουν όλα ιδιωτικά, κάτι που επανέλαβαν αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές με πρώτο τον Μπάμπη τον Σουγιά;

Ο Μητσοτάκης προκειμένου να αποφύγει ο ίδιος τις ευθύνες, θα τις ρίξει οπουδήποτε.
Ο ΠΟΥ, γαλανοί μου ψεύτες, έχει πει πως η καραντίνα δεν είναι αρκετή από μόνη της. Χρειάζονται πρόσθετα μέτρα, κυρίως τεστ, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Αλλιώς καλούμε την κυρά Καλλιόπη την Καφετζού. Αλλά που να τη βρούμε; Μετά την επιτυχία με το δακτυλίδι το έκλεισε το κατάστημα.

Πιο ανησυχητικό από τον αριθμό των κρουσμάτων (2.463) είναι τα κρούσματα που δεν γνωρίζει κανείς πως κόλλησαν και από ποιους. Αυτά είναι εκατοντάδες! Που σημαίνει πως άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι είναι θετικοί στο ιό, κι έτσι τον μεταδίδουν άθελα τους στους γύρω τους.
Γιαυτό είναι τόσο κρίσιμα τα τεστ. Γνωρίζοντας όλα τα κρούσματα, έχεις την πραγματική εικόνα, επομένως μπορείς να πάρεις τα μέτρα που χρειάζονται.
Κυρίως μπορεί να σωθούν ζωές, αφού θα χορηγηθεί έγκαιρα θεραπεία. Γιατί, αν το μάθει αργά ο άλλος, την έβαψε, οι γιατροί δεν είναι θεοί.

Χρειάζεται λοιπόν ο απαραίτητος εξοπλισμός. Ο οποίος δεν υπάρχει, ούτε όλο αυτό τον καιρό που είμαστε μέσα, έγιναν ουσιαστικές προσπάθειες εφοδιασμού με τα απαραίτητα. Αυτή είναι τεράστια ευθύνη της κυβέρνησης.

Για τα ιδιωτικά νοσοκομεία θα πω ότι, αν δουν τα σκούρα σε στέλνουν στα Δημόσια, από κει να καταλάβετε πως δεν είναι για πολλά – πολλά, είναι μαγαζιά που προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες με σκοπό το κέρδος, όπως κάνει κάθε επιχείρηση.
Αν θέλετε την υγειά σας, απαιτείστε Δημόσια Υγεία δωρεάν για όλους. Μαυρίστε δηλαδή τη ΝΔ.

Τα ορφανά κρούσματα ήταν χθες πάνω από 700! Ξέρετε τι θα πει αυτό; Πως ο ιός έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Πως στις 4 Μάη απλά δεν θα κάνουν άλλες εξετάσεις και θα ασχολούνται τα ΜΜΕ με κάτι άλλο, ενώ ο ιός, αν δεν βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο, θα συνεχίσει ακάθεκτος.

Οι ίδιοι λένε πως ο καιρός δεν τον επηρεάζει και πως κάτι τέτοια είναι παραμύθια. Άρα πάμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια το καλοκαίρι με τους τουρίστες να πάνε για ήλιο και να φεύγουν με πυρετό.

Αλλά το χειρότερο είναι πως τα 55 νέα κρούσματα δεν θα καταγράφονταν σήμερα, αν δεν έκανε τεστ ο άτυχος συνάνθρωπος μας στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι.
Αφού βγήκε θετικός άρχισαν μετά να κάνουν κι οι υπόλοιποι. Αλλιώς δεν θα ξέραμε τίποτα. Όπως ακριβώς έγινε με το πούλμαν από την Ηλεία. Όπως έγινε με τα πρώτα κρούσματα τέλη Φλεβάρη, όπως έγινε στην Καστοριά, την Ξάνθη και αλλού.

Οι υπεύθυνοι κάνουν μεγάλα λάθη, τραγικά, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόληψη. Δείχνουν την ίδια ασχετοσύνη με τα ΚΕΚ των γαλάζιων απατεώνων. Κι ενώ εκεί υπάρχει η αστεία πλευρά του πλιάτσικου που τα “σκοιλ ελικικου λοιμώχθηκαν με μουτζη του νεουκτη” κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, εδώ δεν γελάμε καθόλου.
Γιατί υπάρχουν 125 νεκροί. Οι συγγενείς των οποίων έχουν πολλά ερωτηματικά.

Δυστυχώς στη ΝΔ εξακολουθούν τα επικοινωνιακά κόλπα, αντί να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης κι αντιμετώπισης.

Μας είπε χθες ο ψάλτης, πως τώρα οι μάσκες είναι καλές, αρκεί να προσέχουμε πως τις φοράμε και πως τις βγάζουμε. Δώστε μας εσείς μάσκες, που δεν βρίσκουμε πουθενά και μην ανησυχείτε. Και να τις φορέσουμε ξέρουμε και να τις βγάλουμε.

Δεν χρειάζεται να μας κάνετε σεμινάρια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχουν ήδη video στο διαδίκτυο.
Κοιτάξτε τα χάλια σας, κι αφήστε μας εμάς. Ξέρουμε να προστατευτούμε.

Εκείνοι που ψήφισαν αδίστακτους απατεώνες κι όσοι ακούν το παπαδαριό να προσέξουν πολύ.

Κολλά κι από το γλείψιμο οπισθίων μολυσμένων νεοδημοκρατών πολιτικών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger