Home » , » Αυτορυθμίστηκε πάλι η ελεύθερη αγορά - Με καπέλο 6.000% προμηθεύονται τα νοσοκομεία της μάσκες για τον κορονοϊό.

Αυτορυθμίστηκε πάλι η ελεύθερη αγορά - Με καπέλο 6.000% προμηθεύονται τα νοσοκομεία της μάσκες για τον κορονοϊό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 | 6:39 μ.μ.

Πριν τρεις μέρες γράφαμε: Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χτες ότι «Δεν αποκλείω τη διατίμηση αλλά δεν είναι η πρώτη μας επιλογή», εκτιμώντας ότι θα υπάρξει αυτορύθμιση της αγοράς και «Όσο μεγαλώνει η παραγωγή και οι εισαγωγές, τόσο θα συμπιέζονται οι τιμές». Η γνωστή νεοφιλελεύθερη θεωρία.

Και ποιο χαρακτηριστικό δείγμα για την "αυτορύθμιση της αγοράς" δεν μπορεί να υπάρξει απ' το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ¨ΝΕΑ". (Προφανώς κάποιοι καπιταλιστές που παράγουν και εμπορεύονται μάσκες δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά και διοχέτευσαν την πληροφορία στην φυλλάδα).

ιαφορές μέχρι και 6.000% έχουν οι μάσκες κατά του κοροναϊού που προμηθεύονται νοσοκομεία αλλά και άλλοι φορείς!" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στο ρεπορτάζ του οποίου αναφέρεται:  "Υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο κόστος αγοράς από κρατικές υπηρεσίες - κυρίως από την περιφέρεια -, γεγονός που προκαλεί υπόνοιες για παράνομες συναλλαγές και συνεννοήσεις ή σε τρικ με τεχνητές ελλείψεις κ.λπ. για να αυξάνεται το κόστος".

Και να παραβλέπουμε την μπαρούφα του Γεωργιάδη που αναφέραμε. Οι νεοδημοκράτες διοικητές νοσοκομείων που επέστρεψαν -αν δεν συμμετείχαν και οι ίδιοι- σ' αυτή την λαμογιά κερδοσκοπίας δεν έχουν ποινικές ευθύνες; Και γιατί αυτή την είδηση την έφαγε το σκοτάδι; Εντύπωση μας κάνει ότι ούτε οι ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και ο λαλίστατος Πολάκης κάνει την παραμικρή αναφορά γι' αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger