Home » , , » Αστυνομικός λάκκος.

Αστυνομικός λάκκος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαΐου 2020 | 10:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την παροιμία “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει μέσα ο ίδιος” την ξέρουμε όλοι.
Οι μπάτσοι έκαναν καταστολή. Απρόκλητα επιτέθηκαν σε όσους ήθελαν απλά να κάνουν μια βόλτα στις πλατείες μετά από ενάμιση μήνα κλεισμένοι στο σπίτι τους.

Είπαμε από την αρχή τι συμβαίνει. Δεν πρόκειται για την υγεία μας, αλλά για την υποταγή μας στις απαιτήσεις του πλιατσικολόγου δικτάτορα Μητσοτάκη.
Αν ενδιαφέρονταν για την υγεία μας, δεν θα άνοιγε τα σχολεία να στριμωχτούν τα παιδιά χωρίς μάσκες με τις ώρες.

Ο κόσμος κατάλαβε τον εμπαιγμό, την υποκρισία και τα ψέματα. Κατάλαβε πως ο εγκληματίας Μητσοτάκης κοροϊδεύει και εξαπατά. Βρήκε ευκαιρία για χούντα, με κοινοβουλευτικό προσωπείο, σε ένα πρόβλημα, που ο ίδιος δημιούργησε με την απαξίωση του ΕΣΥ και τα τεράστια λάθη του ΕΟΔΥ, που εξάπλωσαν τον ιό στη χώρα.

Είναι πολύ εύκολο να καταρρίψουμε ένα προς ένα τα ψέματα της ΝΔ. Πχ πως είναι δυνατόν να υπάρχει συνωστισμός σε ένα χώρο που αντιστοιχούν 11 τετραγωνικά το άτομο και να μην υπάρχει στις σχολικές αίθουσες με 7 τετραγωνικά το άτομο εφόσον ακτίνα 1,5 μέτρου απόστασης ο ένας από τον άλλο (κι όχι 2 όπως λένε οι επιστήμονες) σημαίνει 7 τ. μ. εμβαδόν. Ακόμα και έτσι αίθουσες 49 τετραγωνικών χωράνε 7 άτομα όχι 15 όπως λέει το Υπουργείο.

Κι αν δε θέλουμε ανθρώπους στις πλατείες και τις πλαζ τι θα πούμε στους χιλιάδες τουρίστες; “Μείνετε στα δωμάτια των ξενοδοχείων”;

Όμως σήμερα θα καταρρίψουμε τα παραμύθια των μπάτσων.
Μας είπαν πως τηλεφώνησε κάποιος και είπε πως τον λήστεψαν και τον τραυμάτισαν. Κι έτσι οι μπάτσοι επιτέθηκαν στον κόσμο! Στην αρχή οι βόθροι των καναλιών είπαν ψέμα πως τάχα τηλεφώνησαν Αναρχικοί!
Γιατί οι σύντροφοι Αναρχικοί δεν κάνουν άλλη δουλειά, τηλεφωνούν στους μπάτσους (από τα κινητά τους;) και λένε “ελάτε να παίξουμε κυνηγητό”!
Ήταν τόσο ηλίθιο αυτό που είπαν, που οι ίδιοι οι μπάτσοι το άλλαξαν λέγοντας πως τους τηλεφώνησε κάποιος που δεν ήθελε κόσμο στην πλατεία.

Για τους ρουφιάνους, τους βαλτούς, τους φασίστες, που παίρνουν τηλέφωνα τους μπάτσους, θα πούμε άλλη ώρα. Ούτε αυτό στέκει.
Γιατί δεν ήρθε ασθενοφόρο, αφού υποτίθεται υπήρχε τραυματίας, αλλά διμοιρίες των ΜΑΤ με ασπίδες, χημικά κοκ.

Και σας ρωτάω: Όταν παίρνει κάποιος για να καταγγείλει κλοπή, πλακώνουν διμοιρίες ΜΑΤ με χημικά; Το πολύ πολύ να έρθει ένα περιπολικό, να δει τι γίνεται. Και βέβαια το ασθενοφόρο, αν υπάρχει τραυματίας. Μετά καλούν τη σήμανση για αποτυπώματα κλπ.
Μπάτσοι δεν πείθετε κανένα.
Μέτα την αγανάκτηση ψάχνουν να φορτώσουν σε κάποιον το έγκλημα που επιτέθηκαν αναίτια στον κόσμο.

Και κάτι άλλο. Τα φώτα στην πλατεία γιατί έσβησαν; Θα βρίσκατε καλύτερα τους υποτιθέμενους κλέφτες στο σκοτάδι; Περίεργη μέθοδος.

Το υπουργείο επιμένει πως τάχα δέχθηκαν επίθεση οι μπάτσοι. Έλα όμως που μάρτυρες και video δείχνουν ακριβώς τα αντίθετα. Πως “στην πλατεία Αγίου Γεωργίου έσβησαν ξαφνικά τα φώτα και τα ΜΑΤ με τη δύναμη ΔΕΛΤΑ εφόρμησαν προς το πλήθος χτυπώντας αδιακρίτως και τραυματίζοντας σοβαρά αρκετά άτομα”.

Η ΝΔ νόμισε πως θα μας τρομάξει. Τώρα είναι ζαρωμένοι από το φόβο τους, πανικόβλητοι από την αντίδραση του κόσμου. Που δεν δέχεται ανοησίες και δικτατορίες. Που καταλαβαίνει πολύ καλά πότε έχει λάκκο η φάβα.

Είναι και υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Οι νεοδημοκράτες μαθημένοι στο κουτόχορτο νομίζουν πως τρώμε κι εμείς τις αηδίες που τους ταΐζουν.

Η ΝΔ ηττήθηκε. Ο κόσμος αντέδρασε και έκανε πολύ καλά.

Οι αγώνες συνεχίζονται για αληθινή δημοκρατία, δημόσια υγεία και παιδεία. Ενάντια στον αυταρχισμό, τη διαφθορά, την αλαζονεία και τα ψέματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger