Home » , » Που το πάει ο Σαμαράς;

Που το πάει ο Σαμαράς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 11:42 μ.μ.

Είναι δύσκολο και παρακινδυνευμένο να εκτιμήσεις τι σχεδιασμούς έχει στο μυαλό του ο "υπερπατριώτης" πρώην αρχηγός της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.
Το μόνο δεδομένο είναι ότι και να ήθελε δεν μπορεί να ρίξει από την πρωθυπουργική καρέκλα τον Κυριάκο όπως έκανε με τον μακαρίτη Μητσοτάκη.
Ο τρόπος και η ένταση με την οποία όμως στρέφεται, μέσω τον διαδικτυακών ΜΜΕ που διαθέτει, ενάντια στον ίδιο τον πρωθυπουργό και στο στενό του περιβάλλον, είναι αξιοσημείωτος.

Σήμερα το antinews σε άρθρο του που φέρει τον ενδεικτικό τίτλο "Ξεφούσκωσε ο Έβρος κι έμεινε η ντροπή..." αναφέρει ότι "Ο εξευτελισμός της Ελλάδας λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις μέσω δημοσιευμάτων, αλλά φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί του Νίκου Δένδια καθώς μάλλον εντάσσονται σε αυτά των fake news ακροδεξιών ιστοσελίδων, όπως ανέφερε το ΥΠΕΞ μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πλέον, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κυβερνητική προπαγάνδα περί της δήθεν ηρωικής αντίστασης της Ελλάδας απέναντι στους επεκτατικούς τσαμπουκάδες του Ερντογάν στον Έβρο, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος".

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η περιβόητη "Ομάδα Αλήθειας" που καθοδηγεί ο "εξ' απορρήτων" του Α. Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, (Υπήρξε διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου το διάστημα που ο Καλαματιανός πολιτικός ήταν πρωθυπουργός).
Αυτή η ομάδα, λοιπόν, αναρτά στο διαδίκτυο ένα ηχητικό στο οποίο περιέχεται πρόσφατη δήλωση με τα λεγόμενα του υπουργού Εξωτερικών, για το επεισόδιο στον Εβρο, χαρακτηρίζοντας την τοποθέτηση του Δένδια "απαράδεκτη".

Μόνο τυχαία, λοιπόν δεν μπορεί να χαρακτηρίσουμε την συντονισμένη επίθεση που δέχεται από το περιβάλλον Σαμαρά, ένας από τους πιο έμπιστους υπουργούς του Μητσοτάκη. Ουσιαστικά δηλαδή αυτές οι επιθέσεις στρέφονται προσωπικά εναντίον του Κυριάκου.

Και το ερώτημα είναι: Που το πάει ο Σαμαράς και τι δυνατότητες έχει να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην ηγετική ομάδα της Ν.Δ;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Μαΐου 2020 στις 12:37 μ.μ.

Η Αλήθεια για τον Έβρο: ένα Τείχος του Αίσχους για Πρόσφυγες, Αντιφατικών χειρισμών ΥΠΕΞ και Πολεμοκαπηλεία Ακροδεξιάς, κυβερνητικής Αριστεράς και δημοσιογράφων!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/05/blog-post_293.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger